Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώιμα συμπτώματα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ εδώ και κάποιους μήνες για το δεύτερο παιδάκι μου μετά απο 5 χρόνια.Τον Ιούλιο είχα μία αποβολή. Ο κύκλος μου είναι 25 ημερών.Τελευταία περίοδος 19/2. Βρήκαμε με τον γιατρό μου την ωορηξία μου η οποία ήταν 28/2 και επόμενη περίοδος που ελπίζω να μην έρθει 15-16/3. Έγιναν επαφές πριν,κατά την διάρκεια και μετά την ωορηξία. Τις τελευταίες μέρες από την 5η μέρα μετα την ωορηξία έχω πόνο στο στήθος και λίγο πρήξιμο, κράμπες στην κοιλιά και πόνο στην μέση,επίσης μέσα στη μέρα με πιάνει αναγούλα. Ξεκινήσα προληπτικά vasclor αλοιφή λόγω προηγούμενης αποβολής και μεγάλης αποκόλλησης στην πρώτη εγκυμοσύνη.Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και να ξεκίνησαν τόσο νωρίς τα συμπτώματα. Έκανα τεστ αλλά 8 μέρες πριν την καθυστέρηση και βγήκε αρνητικό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη καθώς και στην δεύτερη που δεν προχώρησε δεν είχα κανενα σύμπτωμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...