Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυος με περίοδο; Γινεται;

Recommended Posts

Καλησπέρα, 

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης με περίοδο; Έκανα την πρώτη μου σπερματεγχυση 13 Φεβρουαρίου και 28 είχα αίμα. Λίγο σε σχέση με την περιοδο, περίεργο χρώμα και κράτησε 1 μισή μέρα ουσιαστικά, μετά είχα καφέ εκκρίσεις. Τώρα έτοιμη για την δεύτερη σπερματεγχυση σε 4 μέρες έχω τρομερούς πόνους περιόδου. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Συνήθως έχω πόνους ωορρηξίας και αυτοί οι πόνοι δεν έχουν καμία σχέση. Είναι λες και θα αδιαθετησω. Αύριο θα πάω για υπερηχο και να κάνω την ένεση Ovitrelle. Έχω και κάποια συμπτώματα περίεργα (αλλοιωμένη γεύση στο στόμα, τραβήγματα χαμηλά,  δυσκοιλιότητα και ζαλάδες) Αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία σκέψης. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσυνης; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Madeleine30 είπε:

Καλησπέρα, 

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης με περίοδο; Έκανα την πρώτη μου σπερματεγχυση 13 Φεβρουαρίου και 28 είχα αίμα. Λίγο σε σχέση με την περιοδο, περίεργο χρώμα και κράτησε 1 μισή μέρα ουσιαστικά, μετά είχα καφέ εκκρίσεις. Τώρα έτοιμη για την δεύτερη σπερματεγχυση σε 4 μέρες έχω τρομερούς πόνους περιόδου. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Συνήθως έχω πόνους ωορρηξίας και αυτοί οι πόνοι δεν έχουν καμία σχέση. Είναι λες και θα αδιαθετησω. Αύριο θα πάω για υπερηχο και να κάνω την ένεση Ovitrelle. Έχω και κάποια συμπτώματα περίεργα (αλλοιωμένη γεύση στο στόμα, τραβήγματα χαμηλά,  δυσκοιλιότητα και ζαλάδες) Αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία σκέψης. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσυνης; 

Συγνώμη υπερήχους δεν έχεις κάνει τώρα τελευταία για να δεις τα ωάρια πριν πας για σπερματέγχυση;

Μωρε ενα τεστ δεν εκανες??? Αχ θα σασ σκοτωσω , μα καμια δεν κανει τεστ? εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα αποκολληση και ειχα αιμα οσο χωραει ενα σερβιετακι μονο εκει την στιγμη και για 2-3 μερες ειχα ροζ καφε, μωρε κανε εναν υπερηχο ενα τεστ εγκυμοσυνης κατι.

στις πριν 1 ώρα, ο/η geo2222 είπε:

Συγνώμη υπερήχους δεν έχεις κάνει τώρα τελευταία για να δεις τα ωάρια πριν πας για σπερματέγχυση;

Εσυ αγαπη μου που χαθηκες!!! Εισαι καλα??

στις πριν 12 ώρες, ο/η manoula84 είπε:

Εσυ αγαπη μου που χαθηκες!!! Εισαι καλα??

Καλά είμαι σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά για μένα κανένα νέο!προσπαθω να κλείσω ραντεβού για την επιτροπή αλλά δεν το σηκώνουν εδώ και δυο εβδομάδες σχεδόν!

στις πριν 9 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Καλά είμαι σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά για μένα κανένα νέο!προσπαθω να κλείσω ραντεβού για την επιτροπή αλλά δεν το σηκώνουν εδώ και δυο εβδομάδες σχεδόν!

Σε ποιια Επιτροπή ανήκεις?? Μ φαίνεται παρα πολυ το διάστημα για να μη το σηκώνουν.. Στείλε κ Μάιλ η ξανά τσεκάρε τα τηλ που παιρνεις.. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Σε ποιια Επιτροπή ανήκεις?? Μ φαίνεται παρα πολυ το διάστημα για να μη το σηκώνουν.. Στείλε κ Μάιλ η ξανά τσεκάρε τα τηλ που παιρνεις.. 

στο μαρουσι και τώρα στο τηλ είναι από τις 2 παίρνω συνεχόμενα το τηλ είναι σωστό γιατί έχει και μήνυμα στην αρχή!το email που μπορώ να το βρω γιατί δεν έχω βρει κάτι άλλο πέρα από το τηλ!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

στο μαρουσι και τώρα στο τηλ είναι από τις 2 παίρνω συνεχόμενα το τηλ είναι σωστό γιατί έχει και μήνυμα στην αρχή!το email που μπορώ να το βρω γιατί δεν έχω βρει κάτι άλλο πέρα από το τ

Εγώ ήμουν Αιγάλεω. Για γκουγκλαρε το μήπως βρεις κάτι η παρε σ κάποιο άλλο τηλ να σε συνδέσουν.... Είναι απαράδεκτο αυτή είναι η δουλειά τους, πως δε το σηκώνουν τόσες μέρες... 

στις Just now, ο/η lactaki είπε:

Εγώ ήμουν Αιγάλεω. Για γκουγκλαρε το μήπως βρεις κάτι η παρε σ κάποιο άλλο τηλ να σε συνδέσουν.... Είναι απαράδεκτο αυτή είναι η δουλειά τους, πως δε το σηκώνουν τόσες μέρες... 

απίστευτο μόλις το σήκωσαν και μου είπαν δεν μπορούν σήμερα γιατί φτιάχνουν κάτι καταλόγους να καλέσω άλλη μέρα!αν είναι δυνατόν τα νεύρα μου!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η geo2222 είπε:

απίστευτο μόλις το σήκωσαν και μου είπαν δεν μπορούν σήμερα γιατί φτιάχνουν κάτι καταλόγους να καλέσω άλλη μέρα!αν είναι δυνατόν τα νεύρα μου!

Τι λες πες γλυκιά μου, να πάρω άλλη μέρα να κάνετε άλλο τόσο να το σηκωσετε κ να σου κλείσουν ραντεβού κ κατά το Μάιο.μα δεν είναι τίποτα να σ κλείσει ένα ραντεβού πανω απο λεπτό δε θα κάνατε.. 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Τι λες πες γλυκιά μου, να πάρω άλλη μέρα να κάνετε άλλο τόσο να το σηκωσετε κ να σου κλείσουν ραντεβού κ κατά το Μάιο.μα δεν είναι τίποτα να σ κλείσει ένα ραντεβού πανω απο λεπτό δε θα κάνατε.. 

αυτό έκανα αλλά μου το έκλεισε!τι να πω δεν ξέρω φαντάζομαι πως θα σε αντιμετωπίζουν και από κοντά!απογοητευτηκα!

στις On 9/3/2021 at 3:28 ΜΜ, ο/η geo2222 είπε:

Σήμερα θα πάω...για υπέρηχο. Παρασκευή είναι σπερματεγχυση. Έχω πόνους περιεργους και τραβήγματα. 

στις On 9/3/2021 at 4:36 ΜΜ, ο/η manoula84 είπε:

Μωρε ενα τεστ δεν εκανες??? Αχ θα σασ σκοτωσω , μα καμια δεν κανει τεστ? εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα αποκολληση και ειχα αιμα οσο χωραει ενα σερβιετακι μονο εκει την στιγμη και για 2-3 μερες ειχα ροζ καφε, μωρε κανε εναν υπερηχο ενα τεστ εγκυμοσυνης κατι.

Είχα περισσότερο αιμα από όσο χωράει ένα σερβιετακι....Δεν έκανα τεστ γιατι θεωρησα πως αδιαθετησα...απλά τις τελευταίες μέρες νιώθω περιεργα. Θα κάνω υπέρηχο απόψε και την ενεση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...