Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΉ ΔΟΝΤΙΏΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Στις 7 Μαρτίου θα κλείσω τον 4ο μήνα. εχω εμφανίσει τρομερή ουλίτιδα. Έχω ήδη πάει για καθαρισμό δοντιών και η οδοντίατρος μου μου έδωσε κ μια θεραπεία με ένα στοματικό διάλυμα κατάλληλο για εγκυμοσύνη. Το πρόβλημα είναι ότι πονάω πολύ και θα πρέπει να βγάλω πανοραμική δοντιών για να είναι σίγουρη ποιο είναι το πρόβλημα. Μου είπε ότι υπάρχει ειδική πόδια που χρησιμοποιείται για εγκύους για να μην περάσει ακτινοβολία στο μωρό. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον γυναικολόγο μου, επειδή έκανα υπομονή μήπως και περάσει ο πόνος αλλά φοβάμαι κιόλας μην χειροτέρεψει. Φοβάμαι μην επηρεάσει το μωρό όχι για εμενα.θα το αντέξω. Έχει καμία σας παρόμοια εμπειρία;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 ώρες, ο/η anna12345 είπε:

Γειά σας κορίτσια. Στις 7 Μαρτίου θα κλείσω τον 4ο μήνα. εχω εμφανίσει τρομερή ουλίτιδα. Έχω ήδη πάει για καθαρισμό δοντιών και η οδοντίατρος μου μου έδωσε κ μια θεραπεία με ένα στοματικό διάλυμα κατάλληλο για εγκυμοσύνη. Το πρόβλημα είναι ότι πονάω πολύ και θα πρέπει να βγάλω πανοραμική δοντιών για να είναι σίγουρη ποιο είναι το πρόβλημα. Μου είπε ότι υπάρχει ειδική πόδια που χρησιμοποιείται για εγκύους για να μην περάσει ακτινοβολία στο μωρό. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον γυναικολόγο μου, επειδή έκανα υπομονή μήπως και περάσει ο πόνος αλλά φοβάμαι κιόλας μην χειροτέρεψει. Φοβάμαι μην επηρεάσει το μωρό όχι για εμενα.θα το αντέξω. Έχει καμία σας παρόμοια εμπειρία;

Έχω κάνει πανοραμική αλλά όχι όντας έγκυος, πάντως λίγο τραβηγμένο μου κάνει για την ουλιτιδα να δεις πανοραμική, την πανοραμική την κάνεις για να δεις ρίζες και κατανομη οστων, βάζεις πόδια αλλά ρε συ εγώ το θεωρώ επικίνδυνο γιατί την ρίχνει από το κεφάλι την ακτινοβολία , ρώτα τον γιατρό σου όπως δηποτε. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η manoula84 είπε:

Έχω κάνει πανοραμική αλλά όχι όντας έγκυος, πάντως λίγο τραβηγμένο μου κάνει για την ουλιτιδα να δεις πανοραμική, την πανοραμική την κάνεις για να δεις ρίζες και κατανομη οστων, βάζεις πόδια αλλά ρε συ εγώ το θεωρώ επικίνδυνο γιατί την ρίχνει από το κεφάλι την ακτινοβολία , ρώτα τον γιατρό σου όπως δηποτε. 

ΌΧΙ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΉ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΛΟΊΜΩΞΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΤΛ.. ΓΙΑΤΊ ΥΠΟΦΕΡΩ. ΝΑΙ ΜΊΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΌ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΡΏΤΗΣΑ ΓΙΑ ΓΝΩΜΕΣ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΑΝΤΩΣ. 

Γεια σου Αννα, τωρα ειδα οτι εχεις ανοιξει το θέμα εδω. Ειμαι στην 7-8εβδομαδα κ εδω κ μερες εχω τρομερο προβλημα με τσουξιμο και αιμα στα ούλα, ειναι λες κ έχουν ρωγμές . Χρησιμοποιώ την οδοντόκρεμα εγκυμοσύνης frezyderm. Θα μπορούσες να μ πεις πιο στοματικο διάλυμα σου έδωσε? (ειμαι καινούρια εδω συγγνώμη αν δεν κανει να αναφερουμε προϊόντα) 

Μόλις παω οδοντίατρο την αλλη εβδομάδα θα σ πω αν μ πρότεινε κάτι αλλο. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η lilaki15 είπε:

Γεια σου Αννα, τωρα ειδα οτι εχεις ανοιξει το θέμα εδω. Ειμαι στην 7-8εβδομαδα κ εδω κ μερες εχω τρομερο προβλημα με τσουξιμο και αιμα στα ούλα, ειναι λες κ έχουν ρωγμές . Χρησιμοποιώ την οδοντόκρεμα εγκυμοσύνης frezyderm. Θα μπορούσες να μ πεις πιο στοματικο διάλυμα σου έδωσε? (ειμαι καινούρια εδω συγγνώμη αν δεν κανει να αναφερουμε προϊόντα) 

Μόλις παω οδοντίατρο την αλλη εβδομάδα θα σ πω αν μ πρότεινε κάτι αλλο. 

Εγώ χρησιμοποιώ ένα που λέγεται unicert mouth wash. Μου έκανε δουλειά. Σε συνδιασμο με οδοντόκρεμα parodontax. Αν θέλεις δοκίμασε τα. Ναι όταν πας ενημέρωσε.. Να ξέρεις ότι αυτό θα φύγει μονο όταν με το καλό γεννησουμε. Απλά πρέπει να ελενχεις την ουλιτιδα συνεχώς,για να μην δημιουργηθεί περιοδοντιτιδα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...