Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Θέλω την γνώμη σας) 

Πριν 3μιση μήνες γέννησα με καισαρική ένα αγοράκι. Μετά τις 40 μέρες μου ήρθε κανονικά η πρώτη περίοδος. Τώρα μου ξαναήρθε την ημερομηνία που περίμενα όμως το αίμα είναι καφέ και λίγο... Με τον άντρα μου ηρθαμε σε επαφή αλλά δεν ολοκληρώθηκε ώστε να πω ότι είμαι έγκυος. Παρ όλα αυτά ανήσυχω! Πρώτα απ' όλα για την τομή μου που αν είμαι έγκυος, φοβάμαι ότι θα ανοίξουν τα εσωτερικά ράμματα 🙄 στην εγκυμοσύνη μου να πω πως δεν είχα καφέ υγρά .. βέβαια εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη διαφέρει. Μίλησα με τον γιατρό μου γιατί ανησύχησα! Μου είπε να μην έχω άγχος αλλά δεν γίνεται.. σήμερα θα κάνω ένα τεστ για καλό και για κακό. Σας έχει τύχει? ? Είναι δυνατόν να είμαι έγκυος χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η πράξη?? 😳 Τι πιστεύετε? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσίευση

Γινετε να μεινεις βεβαια, απλα εγω θυμαμαι οταν γεννησα που ηταν και με φυσιολογικο τοκετο και επειδη μου ειπε ο γιατρος οτι πρπει να προσεχω επειδη επρεπε στις 40 ημερες να με δει για να δει αν η μητρα πηγε στη θεση της και τετοια. εσενα δεν σου εκανε ελενχο μετα το 40ημερο?? εκει σου λεει αν ολα ειναι καλα και αν πχ θα ειναι καλο να ξανα μεινεις. εμενα επειδη ειχα χαμηλο αιματοκριτη απο την γεννα οταν με ειδε στο 40ημερο μου ειπε οτι αν ηθελα θα μπορουσα να μεινω αυριο αλλα με την ταλαιπωρια που ειχα περασει δεν θα ηταν καλο να μεινω οχι για την μητρα αλλα σαν οργανισμος ημουν τεζα.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Σταυρούλα_ είπε:

Καλημέρα! Θέλω την γνώμη σας) 

Πριν 3μιση μήνες γέννησα με καισαρική ένα αγοράκι. Μετά τις 40 μέρες μου ήρθε κανονικά η πρώτη περίοδος. Τώρα μου ξαναήρθε την ημερομηνία που περίμενα όμως το αίμα είναι καφέ και λίγο... Με τον άντρα μου ηρθαμε σε επαφή αλλά δεν ολοκληρώθηκε ώστε να πω ότι είμαι έγκυος. Παρ όλα αυτά ανήσυχω! Πρώτα απ' όλα για την τομή μου που αν είμαι έγκυος, φοβάμαι ότι θα ανοίξουν τα εσωτερικά ράμματα 🙄 στην εγκυμοσύνη μου να πω πως δεν είχα καφέ υγρά .. βέβαια εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη διαφέρει. Μίλησα με τον γιατρό μου γιατί ανησύχησα! Μου είπε να μην έχω άγχος αλλά δεν γίνεται.. σήμερα θα κάνω ένα τεστ για καλό και για κακό. Σας έχει τύχει? ? Είναι δυνατόν να είμαι έγκυος χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η πράξη?? 😳 Τι πιστεύετε? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Καλησπέρα, φυσικά και μπορείς να μείνεις, αλλά χωρίς να ολοκληρωθεί η επαφή δύσκολο..βέβαια μετά τη γέννα είμαστε πολύ γόνιμες, οπότε ποτέ δε ξέρεις! Θηλάζεις; Μπορεί απλά να μην έχει σταθεροποιηθεί η περίοδος σου, συμβαίνει μετά τη γέννα να υπάρχουν διαταραχές, ειδικά αν θηλάζεις!

Στο γιατρό δεν έχεις πάει να δείτε τα ράμματα;

Καλύτερα αν δε θέλεις δεύτερη εγκυμοσύνη τώρα να προσέχετε, γιατί όπως σου είπα μετά από τη γέννα μπορεί να πιάσεις χωρίς να το καταλάβεις 😅

Έκανες τεστακι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...