Μετάβαση σε περιεχόμενο

Cyclacur μετά απο απόξεση και απουσία περιόδου


Eleni_92

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Παίρνω το θάρρος να σας γράψω καθώς βρίσκομαι σε μια κατάσταση που δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω.  Στις 22/1/21 έκανα απόξεση ενώ ήμουν στην 7η με 8η εβδομάδα κύησης γιατί δεν ακουγόταν η καρδιά του μωρού. Ξεκίνησα την ίδια μέρα Zinadol για 4 μέρες και Cyclacur για 21 μέρες. Σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού η περίοδος θα ερχόταν μετά απο 4 με 7 μέρες από την τελευταία λήψη του χαπιού cyclacur. (Τα σταμάτησα Πέμπτη 11/2/2021). Απο τότε μέχρι και σήμερα δεν μου έχει έρθει περίοδος. Πήρα τον γιατρό και την μαία τηλέφωνο οι οποίοι μου λένε να κάνω υπομονή και πως θα έρθει. Είπα πως θέλω να κάνουμε ένα ραντεβού να εξεταστώ όμως μου είπαν πως πρέπει πρώτα να μου έρθει η περίοδος και ύστερα να παω. Όμως εγώ δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα ή ίχνος περιόδου και παντού όπου διαβάσω και ρωτήσω  η περίοδος όλων μετά απο τέτοια αγωγή (για άλλες περιπτώσεις όμως) τους είχε έρθει μέσα στην εβδομάδα. Πρέπει να σας πω επίσης πως μια δεύτερη γνώμη που πήρα γυναικολόγου μου απάντησε πως "Η λήψη του cyclacur δεν είχε κανένα νόημα και πιθανόν να περιέπλεξε λιγάκι την κατάσταση.  Όπως και να έχει η περίοδος θα πρέπει να έρθει μέσα στις επόμενες 10 ημέρες ανεξάρτητα από το cyclacur.  Εάν πάλι δεν έρθει τότε χρειάζεται έλεγχος ". Εγώ είμαι ήδη στις 12 μέρες χωρίς περίοδο. Ο αληθινός μου φόβος είναι μήπως προκλήθηκε κάποιο θέμα κατά την διάρκεια της απόξεσης διαφορετικά δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.

Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την έκταση του κειμένου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λύπαμαι για την απώλεια σου σε καταλαβαίνω απολύτως έχω ακούσει ότι μπορεί να αργήσει κατά πολύ η περίοδο μετά από απόξεση 4-6 εβδομάδες τώρα σε καταλαβαίνω για υο άγχος σου διότι πήρες τα σισλακορ κ θα πρεπε να σου χει έρθει δεν πρέπει όμως να αγχώνεσαι γιατί το άγχος είναι κακός παράγοντας κ μπορεί ν καθυστέρηση κο άλλο την περίοδο 

ηθελα να σε ρωτήσω όμως υπάρχει μήπως περίπτωση εγκυμοσύνης ; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...