Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρήση των τεστ ωορρηξίας

Recommended Posts

Καλησπέρα! Χρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες τα τεστ ωορρηξίας - ήδη απο τον Μάρτιο του '20 - τους τελευταίους δε 4 μήνες χρησιμοποιώ αυτά που εντοπίζουν τις 4 πιο γόνιμες ημέρες. Σε αυτό τον κύκλο λοιπόν ξεκίνησα το πρώτο τεστ την 17η μέρα του κύκλου με αρνητικό αποτέλεσμα. Την επόμενη μέρα και πάλι αρνητικό, όμως κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας διαπιστώνω αρκετά υγρά καθώς κι έναν ελαφρύ πόνο χαμηλά. Και αναρωτιέμαι.. Υπήρχε περίπτωση αν το ξανάκανα μέσα στη μέρα να έβγαινε θετικό?? Το σκέφτομαι γιατι φοβάμαι μη τυχόν "χάσω" την ωορρηξία μου.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 ώρες, ο/η Ηρώ_88 είπε:

Καλησπέρα! Χρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες τα τεστ ωορρηξίας - ήδη απο τον Μάρτιο του '20 - τους τελευταίους δε 4 μήνες χρησιμοποιώ αυτά που εντοπίζουν τις 4 πιο γόνιμες ημέρες. Σε αυτό τον κύκλο λοιπόν ξεκίνησα το πρώτο τεστ την 17η μέρα του κύκλου με αρνητικό αποτέλεσμα. Την επόμενη μέρα και πάλι αρνητικό, όμως κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας διαπιστώνω αρκετά υγρά καθώς κι έναν ελαφρύ πόνο χαμηλά. Και αναρωτιέμαι.. Υπήρχε περίπτωση αν το ξανάκανα μέσα στη μέρα να έβγαινε θετικό?? Το σκέφτομαι γιατι φοβάμαι μη τυχόν "χάσω" την ωορρηξία μου.. 

Καλησπερα, ναι πολυ πιθανον εμένα μου είχε τυχει το πρωι να βγει αρνητικό κ το μεσημέρι θετικό. Όταν το έκανα χρησιμοποιουσα αυτά με τις φατσουλες οπότε ήταν ξεκαθαρο.. κάνε ακόμα ένα εντός της ημέρας. Επίσης μπορείς να το ανοίξεις να δεις κ σε τι φάση είναι η Γράμμουλα μέσα.. Αν πχ είναι πολυ έντονη η έχει ακόμα μικρό περιθωριο να γίνει πιο έντονο.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...