Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοιλιτσα

Recommended Posts

Κορίτσια μου καινούργια στο φόρουμ ... σε ποια εβδομάδα άρχισε να φαίνεται η κοιλιτσα σας ;;; Είναι 22 εβδομάδες και δεν έχω σχεδόν τίποτα 😱🤰🏻

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 12 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Κορίτσια μου καινούργια στο φόρουμ ... σε ποια εβδομάδα άρχισε να φαίνεται η κοιλιτσα σας ;;; Είναι 22 εβδομάδες και δεν έχω σχεδόν τίποτα 😱🤰🏻

Μη σε αγχώνει αυτό..θα φουσκωσεις σιγά σιγά.. Ειδικά στην 1η έγκυμοσυνη αργεί να πεταχτεί.. Εγώ είμαι στην 28 με δίδυμα, οκ φαίνεται πλεον ότι ειμαι εγγυος αλλά δε τη λες τεράστια.. Κανονική.. Με το καλό... 🤩🤩

στις πριν 59 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Μη σε αγχώνει αυτό..θα φουσκωσεις σιγά σιγά.. Ειδικά στην 1η έγκυμοσυνη αργεί να πεταχτεί.. Εγώ είμαι στην 28 με δίδυμα, οκ φαίνεται πλεον ότι ειμαι εγγυος αλλά δε τη λες τεράστια.. Κανονική.. Με το καλό... 🤩🤩

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ και τα δικά σου ζουζουνακια εύχομαι να πάνε όλα τέλεια ❤️❤️❤️

Εγώ είμαι στην 17η εβδομάδα (πρώτη εγκυμοσύνη) και είμαι σαν να έχω πρηστεί από το φαγητό και ειδικά όσο περνάει η μέρα - το πρωί είμαι πιο flat. Νομίζω παίζει ρόλο κι αν είχες κοιλίτσα από πριν.

στις πριν 13 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Κορίτσι μου!!! Μην αγχώνεσαι.,, να φανταστώ πρώτη εγκυμοσυνη;;και εμένα άργησε πολύ να πεταχτεί.., από τον 7ο και μετά φαίνομαι θα για εγκυος.,, μετά όμως πετάχτηκε για τα καλά!! Κάνε λίγη υπομονή ! 😘

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜελίναΚ είπε:

Εγώ είμαι στην 17η εβδομάδα (πρώτη εγκυμοσύνη) και είμαι σαν να έχω πρηστεί από το φαγητό και ειδικά όσο περνάει η μέρα - το πρωί είμαι πιο flat. Νομίζω παίζει ρόλο κι αν είχες κοιλίτσα από πριν.

Έτσι είναι.,, η γιατρός μου είχε πει πως έχει να κάνει με τις Λίποαποθηκες μας,,, 

στις πριν 22 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Με το καλό κοπέλα μου!💗

Εμένα μέχρι τον πέμπτο δεν με καταλάβαινε κανείς! Από τον έκτο άρχισαν δειλά δειλά να με ρωτάνε. Έχω και οπίσθια κάμψη μήτρας και κάπου διάβασα ότι παίζει κι αυτό ρόλο. Ποιός ξέρει; Πάντως μην σε ανησυχεί καθόλου είναι απολύτως συνηθισμένο σε πολλές γυναίκες να αργεί να φανεί.💗

στις πριν 23 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Καλησπέρα έτσι ήμουν κι εγώ ψάχναμε την κοιλιά τότε κι έβαζα τον άντρα μου τα πρωινά να πιάνει την κοιλίτσα γιατί τα πρωινά ένιωθα κάτι χαχα 😄 Στον 8ο με μπλούζα και σορτσάκι δεν καταλάβαινε κανείς ότι είμαι έγκυος 😄 Αγχωνόμουν κι εγώ αν μεγαλώνει καλά το μωράκι αλλά τελικά όλα ήταν οκ!! Έχω ακούσει ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη αργεί να φανεί γενικά οπότε μην αγχώνεσαι!! Με το καλό το μωράκι σου ☺️

στις πριν 10 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσι μου!!! Μην αγχώνεσαι.,, να φανταστώ πρώτη εγκυμοσυνη;;και εμένα άργησε πολύ να πεταχτεί.., από τον 7ο και μετά φαίνομαι θα για εγκυος.,, μετά όμως πετάχτηκε για τα καλά!! Κάνε λίγη υπομονή ! 😘

Ναιιι πρωτηηηη!!! 💕 Αχχχ θα περιμένω ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Princess28 είπε:

Καλησπέρα έτσι ήμουν κι εγώ ψάχναμε την κοιλιά τότε κι έβαζα τον άντρα μου τα πρωινά να πιάνει την κοιλίτσα γιατί τα πρωινά ένιωθα κάτι χαχα 😄 Στον 8ο με μπλούζα και σορτσάκι δεν καταλάβαινε κανείς ότι είμαι έγκυος 😄 Αγχωνόμουν κι εγώ αν μεγαλώνει καλά το μωράκι αλλά τελικά όλα ήταν οκ!! Έχω ακούσει ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη αργεί να φανεί γενικά οπότε μην αγχώνεσαι!! Με το καλό το μωράκι σου ☺️

Χαχαχα τέλεια ❤️ Ευχαριστώ πολύ πολύ 💕💕

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Με το καλό κοπέλα μου!💗

Εμένα μέχρι τον πέμπτο δεν με καταλάβαινε κανείς! Από τον έκτο άρχισαν δειλά δειλά να με ρωτάνε. Έχω και οπίσθια κάμψη μήτρας και κάπου διάβασα ότι παίζει κι αυτό ρόλο. Ποιός ξέρει; Πάντως μην σε ανησυχεί καθόλου είναι απολύτως συνηθισμένο σε πολλές γυναίκες να αργεί να φανεί.💗

Ευχαριστώ παρά πολυυυ!!! ❤️❤️ Εγώ αν και πολυυυυ αδύνατη 50 κιλά δεν φαίνεται ακόμα αλλά δεν πειράζει αν μεγαλώνει καλά το ζουζουνακι ❤️❤️❤️

στις πριν 10 ώρες, ο/η ΜελίναΚ είπε:

Εγώ δεν είχα καθόλου κοιλιτσα πριν .. ήμουν 54 κιλά και εφτασα 48 λόγω κακού πρώτου τριμήνου με εμετούς και αναγούλες !! Τώρα ξανά πήγα 51 και ίσα ίσα φαίνεται λιιιγο !! 😀

στις πριν 21 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Εγώ δεν είχα καθόλου κοιλιτσα πριν .. ήμουν 54 κιλά και εφτασα 48 λόγω κακού πρώτου τριμήνου με εμετούς και αναγούλες !! Τώρα ξανά πήγα 51 και ίσα ίσα φαίνεται λιιιγο !! 😀

Κι εγώ έτσι κορίτσι μου ξεκίνησα 54 κιλά με 1.70 ύψος σκέψου, δε με έλεγες παχιά δηλαδή, αλλά και πάλι δε φαινόταν...παίζει ρόλο που είναι πρώτη εγκυμοσύνη πιστεύω, αργεί να φανεί! Στη δεύτερη φαίνεται πολύ πιο γρήγορα λένε 😀

στις πριν 5 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Κι εγώ έτσι κορίτσι μου ξεκίνησα 54 κιλά με 1.70 ύψος σκέψου, δε με έλεγες παχιά δηλαδή, αλλά και πάλι δε φαινόταν...παίζει ρόλο που είναι πρώτη εγκυμοσύνη πιστεύω, αργεί να φανεί! Στη δεύτερη φαίνεται πολύ πιο γρήγορα λένε 😀

Δεν πειράζει και μόνο που είναι καλά τα μωράκια μας αυτό μας νοιάζει ❤️❤️❤️

στις πριν 20 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Δεν πειράζει και μόνο που είναι καλά τα μωράκια μας αυτό μας νοιάζει ❤️❤️❤️

Εννοείται!! Και πιο μετά που θα μεγαλώσει το μωρό θα φανεί η κοιλιά σου μην ανησυχείς 😍 Με το καλό!! ❤️❤️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Princess28 είπε:

Εννοείται!! Και πιο μετά που θα μεγαλώσει το μωρό θα φανεί η κοιλιά σου μην ανησυχείς 😍 Με το καλό!! ❤️❤️

Ευχαριστώ πολυυυ ❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...