Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναζήτηση παρένθετης μητέρας

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας,

Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών με εξωσωματικές, καταλήξαμε ότι δεν μπορώ να κυοφορήσω τα έμβρυα που έχουμε διαθέσιμα. Αναζητούμε παρένθετη μητέρα για να μας βοηθήσει.

Αν γνωρίζετε κάποια κυρία που σας έχει βοηθήσει ως παρένθετη και θα ήθελε να το ξανακάνει, ή αν γνωρίζετε κάποια κυρία που θα ήθελε να γίνει παρένθετη μητέρα, ή αν επιθυμείτε να γίνετε παρένθετη μητέρα, σας παρακαλώ πολύ στείλτε μου μήνυμα. Ενδιαφερόμαστε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία άμεσα.

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή επιτυχία και όλους!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η astefani είπε:

Γεια σας,

Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών με εξωσωματικές, καταλήξαμε ότι δεν μπορώ να κυοφορήσω τα έμβρυα που έχουμε διαθέσιμα. Αναζητούμε παρένθετη μητέρα για να μας βοηθήσει.

Αν γνωρίζετε κάποια κυρία που σας έχει βοηθήσει ως παρένθετη και θα ήθελε να το ξανακάνει, ή αν γνωρίζετε κάποια κυρία που θα ήθελε να γίνει παρένθετη μητέρα, ή αν επιθυμείτε να γίνετε παρένθετη μητέρα, σας παρακαλώ πολύ στείλτε μου μήνυμα. Ενδιαφερόμαστε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία άμεσα.

Καλησπέρα και καλή δύναμη στην προσπάθειά σας. Δε γνωρίζω κάποια κυρία για να προσφέρεται να το κάνει αυτό αλλά έχω διαβάσει πως σε κέντρα εξωσωματικής αναλαμβάνουν αυτοί να βρουν παρένθετη μητέρα, μάλιστα ορισμένα το έχουν μέσα στις παροχές τους αν διαβάσετε τις ιστοσελίδες τους. Ρωτήσατε εκεί που έχετε , αν έχετε , τις βλαστοκύστες σας ,αν το κάνουν? Και αν όχι το κέντρο σας κάποιο άλλο. Ανάλογα και σε ποια πόλη βρίσκεστε.Ελπίζω να βοήθησα έστω και ελάχιστα. 

Δημοσίευση
στις On 27/1/2021 at 2:23 ΜΜ, ο/η condios είπε:

Καλησπέρα και καλή δύναμη στην προσπάθειά σας. Δε γνωρίζω κάποια κυρία για να προσφέρεται να το κάνει αυτό αλλά έχω διαβάσει πως σε κέντρα εξωσωματικής αναλαμβάνουν αυτοί να βρουν παρένθετη μητέρα, μάλιστα ορισμένα το έχουν μέσα στις παροχές τους αν διαβάσετε τις ιστοσελίδες τους. Ρωτήσατε εκεί που έχετε , αν έχετε , τις βλαστοκύστες σας ,αν το κάνουν? Και αν όχι το κέντρο σας κάποιο άλλο. Ανάλογα και σε ποια πόλη βρίσκεστε.Ελπίζω να βοήθησα έστω και ελάχιστα. 

Σας ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία και για τις όμορφες ευχές! Ναι το έχω ρωτήσει, είμαστε στην αναζήτηση ακόμα. Σας ευχαριστώ και πάλι!

• 1 year later...
Δημοσίευση
στις On 28/1/2021 at 4:31 ΜΜ, ο/η astefani είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία και για τις όμορφες ευχές! Ναι το έχω ρωτήσει, είμαστε στην αναζήτηση ακόμα. Σας ευχαριστώ και πάλι!

Καλησπερα! Ελπίζω να είστε ήδη μανούλα! Βρήκατε παρένθετη μητέρα? Το επιλέξατε? Έχω φίλη που το σκέφτεται αλλα δεν ξέρει που να ενημερώθει.

• 3 months later...
Δημοσίευση

Γεια σας,

Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας με εξωσωματικές, καταλήξαμε ότι δεν θα μπορέσω να κυοφορήσω. Αναζητούμε παρένθετη μητέρα για να μας βοηθήσει (κατα προτίμηση Θεσσαλονίκη ή Αθήνα). Βρισκόμαστε ήδη σε επικοινωνία με κέντρο εξωσωματικής, ίσως εδώ βρεθεί πιο σύντομα.

Αν γνωρίζετε κάποια κυρία που σας βοήθησε ως παρένθετη και θα ήθελε να το ξανακάνει,
ή αν γνωρίζετε κάποια κυρία που θα ήθελε να γίνει παρένθετη μητέρα,
ή αν επιθυμείτε να γίνετε παρένθετη μητέρα,
σας παρακαλώ πολύ στείλτε μου μήνυμα.

Ενδιαφερόμαστε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία άμεσα.

• 3 months later...
Δημοσίευση
στις On 21/5/2022 at 5:24 ΜΜ, ο/η Ariel d είπε:

Καλησπερα! Ελπίζω να είστε ήδη μανούλα! Βρήκατε παρένθετη μητέρα? Το επιλέξατε? Έχω φίλη που το σκέφτεται αλλα δεν ξέρει που να ενημερώθει.

Καλησπέρα σας!! Εγώ με τον σύζυγο μου ψάχνουμε παρένθετη μητέρα να κυοφορήσει το παιδάκι μας. Θα μπορούσατε να μας συστήσετε την φίλη σας για να την ενημερώσουμε και να μας πει αν ενδιαφέρεται; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!! 

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 16/12/2022 at 1:54 ΜΜ, ο/η AnastPapan είπε:

Καλησπέρα σας!! Εγώ με τον σύζυγο μου ψάχνουμε παρένθετη μητέρα να κυοφορήσει το παιδάκι μας. Θα μπορούσατε να μας συστήσετε την φίλη σας για να την ενημερώσουμε και να μας πει αν ενδιαφέρεται; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!! 

γειά σας ενδιαφέρομαι για να γίνω παρένθετη μητέρα 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σας! Είναι ο Κωνσταντίνος και με την κοπέλα μου αποφασίσαμε να κυοφορισει για μια κυρία που δε μπορεί να το κάνει αυτή! Δε ξέρω τη διαδικασία αλλά αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να μας καλέσετε ! 

Δημοσίευση
στις On 15/9/2022 at 10:06 ΠΜ, ο/η white unicorn είπε:

Γεια σας,

Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας με εξωσωματικές, καταλήξαμε ότι δεν θα μπορέσω να κυοφορήσω. Αναζητούμε παρένθετη μητέρα για να μας βοηθήσει (κατα προτίμηση Θεσσαλονίκη ή Αθήνα). Βρισκόμαστε ήδη σε επικοινωνία με κέντρο εξωσωματικής, ίσως εδώ βρεθεί πιο σύντομα.

Αν γνωρίζετε κάποια κυρία που σας βοήθησε ως παρένθετη και θα ήθελε να το ξανακάνει,
ή αν γνωρίζετε κάποια κυρία που θα ήθελε να γίνει παρένθετη μητέρα,
ή αν επιθυμείτε να γίνετε παρένθετη μητέρα,
σας παρακαλώ πολύ στείλτε μου μήνυμα.

Ενδιαφερόμαστε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία άμεσα.

Γεια σας γνωρίζω μια φίλη μου που θέλει να γίνει παρένθετη μητέρα . Δε ξέρω αν σας ενδιαφέρει ακομα

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 29/1/2023 at 8:40 ΜΜ, ο/η Kostas2001 είπε:

Γεια σας! Είναι ο Κωνσταντίνος και με την κοπέλα μου αποφασίσαμε να κυοφορισει για μια κυρία που δε μπορεί να το κάνει αυτή! Δε ξέρω τη διαδικασία αλλά αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να μας καλέσετε ! 

Καλημέρα αν προτίθεται η κοπέλα σου να μας βοηθήσει ενδιαφερόμαστε κι εμείς για παρένθετη μητερα

• 3 months later...
Δημοσίευση
στις On 21/5/2022 at 5:24 ΜΜ, ο/η Ariel d είπε:

Μήπως την  ενδιαφέρει ακόμα ?

• 4 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 20/6/2023 at 9:10 ΜΜ, ο/η παναγιουλα είπε:

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να γίνω παρένθετη μητέρα. Έχω ήδη κάνει ένα παιδί. Μ' ενδιαφέρει πολύ. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου. 

Γειά σας, μας ενδιαφέρει πολύ. Μπορείτε να μου στείλετε mail στο vasilikiplarinou@yahoo.gr.Δεν γνωρίζω να χρησιμοποιώ επαρκώς το Site οπότε για αυτό σας δίνω το mail μου. Ευχαριστώ πολύ. Θα χαρώ να λάβω μήνυμα σας. Βασιλικη

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 27/6/2023 at 5:31 ΜΜ, ο/η vasilikiplarinou είπε:

Γειά σας, μας ενδιαφέρει πολύ. Μπορείτε να μου στείλετε mail στο vasilikiplarinou@yahoo.gr.Δεν γνωρίζω να χρησιμοποιώ επαρκώς το Site οπότε για αυτό σας δίνω το mail μου. Ευχαριστώ πολύ. Θα χαρώ να λάβω μήνυμα σας. Βασιλικη

Κυρία Παναγιουλα. Έχετε δει το μήνυμα μου; Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας; θέλετε να μου στείλετε το email σας; ευχαριστώ. Βασιλικη

Δημοσίευση

Καλησπερα σας,

Ειμαστε σε αναζήτηση για μια παρένθετη μητερα. Οι οδηγιες απο τους γιατρους λενε να ειναι κατω απο 40 ετων, να εχει τουλαχιστον ενα δικο της παιδι και οχι παραπάνω απο μια καισαρική.Ενδιαφερόμαστε αμεσα για Αθήνα.

Προσπαθούμε πανω απο 7 χρόνια με αμετρητες αποτυχημένες προσπάθειες.Εαν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ή καποια που ενδιαφέρεται θα παρακαλούσα πολυ να μας ενημερώσει. 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να γίνω παρένθετη μητέρα. Έχω ήδη κάνει ένα παιδί. Μ' ενδιαφέρει πολύ. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου. 

Καλησπέρα,σε ποια πόλη βρίσκεστε ???

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 14/7/2023 at 3:28 ΜΜ, ο/η Sara85 είπε:

Καλησπερα σας,

Ειμαστε σε αναζήτηση για μια παρένθετη μητερα. Οι οδηγιες απο τους γιατρους λενε να ειναι κατω απο 40 ετων, να εχει τουλαχιστον ενα δικο της παιδι και οχι παραπάνω απο μια καισαρική.Ενδιαφερόμαστε αμεσα για Αθήνα.

Προσπαθούμε πανω απο 7 χρόνια με αμετρητες αποτυχημένες προσπάθειες.Εαν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ή καποια που ενδιαφέρεται θα παρακαλούσα πολυ να μας ενημερώσει. 

Ενδιαφέρομαι να γίνω παρενθετη μητέρα αν ψάχνετε ακομα

Δημοσίευση
στις On 14/7/2023 at 3:28 ΜΜ, ο/η Sara85 είπε:

Καλησπερα σας,

Κορίτσια, καλησπέρα,νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ενημερώσω για το θέμα της παρένθετης μητέρας κ από κει κ έπειτα η καθεμία κρίνει πως θα πράξει.Υπαρχει κάποιος " μεσάζοντας",μεσήλικας  που κυκλοφορεί στα κέντρα εξωσωματικής και ασχολείται με την εύρεση παρένθετων ( τα αρχικά του είναι Γ.Γ.) Προσοχή πρόκειται για ψεύτη κ απατεώνα .Παρουσιάζεται προσιτός κ με διάθεση να βοηθήσει , αλλά εκμεταλλεύεται καταστάσεις.Θυμα του εγώ κ πρόσφατα εντελώς τυχαία σε συζήτηση μια φίλη μου ,που αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα υγείας, διαπιστώσαμε ότι είχαμε τον ίδιο απατεώνα μεσάζοντα. Είναι κρίμα να πέφτουμε θύματα τέτοιων απατεώνων που εκμεταλλεύονται την αγωνία κ την λαχτάρα μας για ένα παιδί.

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 19/1/2023 at 5:41 ΜΜ, ο/η gabi.alvz είπε:

γειά σας ενδιαφέρομαι για να γίνω παρένθετη μητέρα 

Καλησπέρα σας. Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο 6972855788. Σας ευχαριστώ πολύ! 

• 6 months later...
Δημοσίευση

Καλησπερα, ειστε ακομη προθυμη? Ενδιαφερομαι σοβαρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου γέννησα και εγώ!! Ένα κοριτσάκι ίδιο με την αδερφούλα της, 3490 και 50εκ. Από Κυριακή πρωί ήμουν στην λανθάνουσα φάση με 2 εκ διαστολή και συσπάσεις πολύ δυνατές, αλλά ασυγχρόνιστες. Αυτό συνεχίστηκε σε πιο ήπιο βαθμό και την Δευτέρα. Έκανα ότι μπορούσα να βοηθήσω την εξέλιξη και χθες το βράδυ στις 11 έρχεται ο πρώτος πόνος τόσο ξαφνικά και απότομα που έπεσα στο πάτωμα. Από εκείνη την ώρα είχα πεντάλεπτες και πολύ σύντομα τρίλεπτες συσπάσεις που με γονάτιζαν. Ήρθαμε κατευθείαν στην κλινική με την μαία και τον γιατρό μου και ενώ το καρδιοτοκογραφημα αρχικά ήταν καλό, μετά από ένα τέταρτο το μωρό παρουσίασε πρόβλημα στους παλμούς και μπήκαμε για επείγουσα καισαρική. Είμαι ευγνώμων που το μωράκι μας είναι υγιέστατο και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα, ώστε να δούμε τι το προκάλεσε αυτό, γιατί δεν υπήρξε κάποια εμφανής αιτία. 
    • Εγώ γέννησα  φυσιολογικά με πρόκληση!!! Πονεσα πολύ δεν στο κρύβω.  Στο τέλος πονάει πολύ το έντερο χαμηλά.  Ολη μέρα πονοι.  Μου έσπασε ο γιατρός τα νερά.  Αλλά τώρα μετά από 2μιση μήνες όλο αυτό,εγώ που είμαι γκρινιάρα, το βλέπω σαν μια πάρα πολύ όμορφη και πάρα πολύ γλυκιά  ανάμνηση!! Γιατί έτσι γνώρισα την  πανέμορφη κόρη μου!!! Όπως και να γίνει εύκολα δύσκολα  αξίζει 1000 φορές να έχεις αυτό το πλασματάκι στην αγκαλιά σου! Ζήσε το και μην φοβάσαι τίποτα 
    • Μπράβο σούπερ το μωράκι!!! Συμφωνώ να γεννήσεις 7 ή 10!! Όσο περισσότερο κάτσει τόσο καλύτερα! Κ από θέμα υγείας αν το σκεφτείς όσες μέρες μένει κέρδος είναι! Κ μια χαρά ημερομηνίες είναι κι αυτές ☺️💕
    • Κοιτα έχω κάνει 3 φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά μόνο ο δεύτερος ξεκίνησε μόνος του κ μπορώ να σου πω. Στον πρώτο κ στην τρίτη πήγα με πρόκληση γιατί δεν έβγαιναν. Στη μεσαία επειδή ρωτάς πώς το καταλαβαίνουμε, εγώ δεν το κατάλαβα. Δεν είχα κ την εμπειρία από το πρώτο γιατί είχα πάει με πρόκληση. Μου είχε πει κ μια φίλη μου που είχε μιλήσει με τη μαία τις εκείνες τις μέρες, ότι όταν έχεις πόνους που δεν είναι τακτικοί είναι ψευτόπονοι, δεν είναι γέννα, οπότε μου είχε κάτσει αυτό. Κ ότι έτσι θα καταλάβεις τη γέννα είπε γιατί θα είναι ανά συγκεκριμένα διαστήματα οι πόνοι, πχ ανά 5 λεπτά, ανά 3 λεπτά, ανά 8 λεπτά. Οπότε μου είχε μείνει αυτό. Εμένα εκείνη την νύχτα με έπιασε κ ποναγα, από τις 1-2 τη νύχτα νομίζω αλλά δεν πέρναγε (καμπανάκι). Επίσης δε μπορούσα να ξαπλώσω, ένιωθα καλύτερα όρθια (επίσης καμπανάκι όπως κατάλαβα μετά). Αφού είχε πάει 3 κ δεν πέρναγε κ πήγαινα πάνω κάτω, λέω ας μετρήσω να δω. Αλλά ήταν ακανόνιστοι πόνοι. Δηλαδή μετά από 5 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 2 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 8 λεπτά. Δεν ήταν τακτικοί δηλαδή. Ξυπνάω τον άντρα μου του λέω πονάω, αλλά δεν είναι γέννα είναι ψευτόπονοι. Μου λέει ξάπλωσε να ηρεμήσεις. Του λέω δε μπορώ, πάω να κάνω μπάνιο(είχα κ το άγχος μη με πιάσει γέννα κ πάω άπλυτη🤣). Μου λέει τέτοια ώρα; Ναι του λέω. Τελικά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, το ζεστό νερό με ανακούφιζε πολύ. Βγαινω λέω ας πάρω τη μαμά που έχει κάνει 2 παιδιά κ ξέρει. Την παίρνω της λέω αν δε γεννάω, μπορώ να πάω στο μαιευτήριο να με δουν που πονάω; Ναι μου λέει βέβαια. Οπότε ήρθε να κρατήσει το μικρό, δεν ήθελα να πάρω τη μαία μου γιατί την άλλη μέρα είχα ραντεβού στο γιατρό κ λέω αν τους πάρω 4 τη νύχτα με τι μούτρα θα πάω αύριο; Έρχεται η μαμά , με έβλεπε πως διπλωνόμουν όποτε άρχιζε ο πόνος κ κατάλαβε. Πήρε το σεσουάρ μου στέγνωσε τα μαλλιά εκείνη, κ πάμε να φύγουμε μου λέει η βαλίτσα σου; Καλά της λέω να με δουν πάω, δε γεννάω. Καλά μου λέει πάρτην καλού κακού 🤣 Άντε φερτη της λέω. Στο δρόμο πήραμε τη μαία, ας την ενημερώσω λέω να ξέρει, της μίλησε ο άντρας μου της λέει πάμε μαιευτήριο να τη δουν αλλά δε γεννάει, είναι ψευτόπονοι(τον είχα πείσει κι αυτόν🤣). Καλά καλά λέει η μαία πάτε κ έρχομαι. Στην είσοδο εγώ μπαίνω διπλωμένη, του λέω του κυρίου στην υποδοχή ήρθα να με δουν δε γεννάω. Εντάξει μου λέει με το ασανσέρ πας κάτω. Ωραία του λέω κ μόλις φεύγω κάνει του άντρα μου, εισαγωγή κάνω έτσι;😂 Κι αυτός το κατάλαβε. Ερχεται εκεί μια μαία με βλέπει είχα διαστολή 5 ήδη. Εντωμεταξύ έβηχα γιατί ήμουν κρυωμένη, κ δε μου έκαναν επισκληρίδειο μέχρι να βγει το κοβιντ τεστ. Τους έλεγα δεν έχω κοβιντ σας παρακαλώ κάντε μου, γιατί όσο περναγε η ώρα οι πόνοι ήταν πιο δυνατοί. Τίποτα αυτοί ανένδοτοι. Ήρθε κ η μαία μου εκεί γρήγορα δηλαδή μόλις πήγα στο μισάωρο είχε έρθει κι ούτε. Μ λέει θυμάσαι να σπρώχνεις; Δε ξέρω της λέω. Μου λέει για δοκίμασε. Πάω να σπρώξω μου λέει μη, βγαίνει το κεφάλι, περίμενε να έρθει ο γιατρός. Μου έκαναν κ επισκληρίδειο επιτέλους, ηρέμησα, ήρθε ο γιατρός με πήγαν στο άλλο δωμάτιο μου λέει νταξει τώρα σπρώξε. Πάω να σπρώξω κ μου βγαίνει βήξιμο κ έβηξα. Κ λέει ο γιατρός νταξει βγήκε. Κυριολεκτικά με ένα βήξιμο δηλαδή🤣ούτε να σπρώξω δεν πρόλαβα. Ο άντρας μου δεν το πίστευε, γιατί στον πρώτο είχα κάνει πολλές ώρες με την πρόκληση κ είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Αλλά του δείχνουν το μωρό κ έπαθε σοκ.  Αυτή ήταν η εμπειρία μου αυτή σου λέω γιατί ήταν κ η καλύτερη γέννα. Τα καμπανάκια είναι αν σε πιάσουν πόνοι που δεν περνάνε αλλά δυναμώνουν αποτι κατάλαβα. Ή αν σου σπάσουν τα νερά οκ. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ να μου σπάνε τα νερά, αλλά στο μαιευτήριο μου είπε η μαία ότι δε μου τα έσπασαν αυτοί, ήταν ήδη σπασμένα όταν πήγα. Οπότε ίσως έσπασαν όταν μπήκα για μπάνιο σκέφτομαι.  Τώρα την πρώτη γέννα δε στη λέω δεν υπάρχει λόγος🤣 δεν ήταν κάτι τραγικό αλλά πέρασα τις 40 εβδ, πήγα με πρόκληση, ταλαιπωρήθηκα γιατί έκανα πολλές ώρες δεν υπάρχει λόγος τώρα να σε αγχώνω. Είχα πάει από το προηγούμενο βράδυ θυμάμαι 11.30 η ώρα κ γέννησα την άλλη μέρα 7 παρά 10 το απόγευμα. Κ στην τρίτη γέννα πάλι πήγα με πρόκληση αλλά καμία σχέση. Δηλαδή πήγα 9 το πρωί κ 3 παρά είχα γεννήσει. Δεν ταλαιπωρήθηκα πολύ.  Γενικά τα σεμινάρια δε βοηθανε τόσο αποτι κατάλαβα, είχα κάνει κι εγώ στο πρώτο παιδί, αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα κάπως θα το καταλάβεις. Κ εκ πείρας σου λέω ότι είναι πιο εύκολο αν ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός από το να πας για πρόκληση(πονάει κ περισσότερο η πρόκληση αποτι κατάλαβα).  Ό,τι άλλο θες κ μπορώ να βοηθήσω, ρώτα με ευχαρίστως !! ☺️🙏
    • Αντε, είσαι στην τελική ευθεία!! Με το καλό!!!😍🙏💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...