Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λέτε να έχω πιθανότητες να είμαι έγκυος;

Alex1991

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!! Ένα μήνα τώρα που έχω διαβάσει ότι φόρουμ σχετικό με εγκυμοσύνη και συμπτώματα υπάρχει και είπα να πάρω κ εγώ μέρος να ακούσω τις απόψεις σας! Ξεκινάω με το ότι έχουμε ξεκινήσει με τον σύντροφό μου προσπαθιες να κάνουμε μπεμπακι,κάτι που θέλω υπερβολικά πολύ,και με τόσο άγχος που με έχει κυριεύσει δν νομίζω να με αφήνω να συμβεί 😋 έχω άστατο κύκλο γενικά λόγω του ότι έχω κάποιες κοιστουλες στις ωοθήκες μου (η γυναικολόγος μου είπε πως δεν μπορούμε να το πούμε σύνδρομο πολυκοιστικων ωοθηκών γτ είναι λιγότερες απ' ότι στο σύνδρομο). Επομένως δεν μπορώ καθόλου να υπολογίσω ωορρηξία κλπ και κάναμε ελεύθερα οποτε μας ερχόταν. Και έχουν  περάσει οι μέρες και ούτε ναυτίες ούτε κόπωση ούτε τίποτα από όσα διαβάζω. Έχω βγάλει σπυράκια όπως πριν την περίοδο,έχω μέρες πονακια περιόδου στην κοιλιά τα οποία ήταν έντονα για τέσσερις μέρες περίπου μέχρι και προχθές,τώρα έχουν χαλαρώσει καπως,αυξημένη θερμοκρασία εδώ και κάποιες μέρες (γύρω στο 37),και ενω σχεδόν πάντα καταλάβαινα την επερχόμενη περίοδο από τον πόνο στο στήθος,τώρα δν με πονάει καθόλου! Τον τελευταίο χρόνο έχω πάνω κάτω κύκλο γύρω στις 45 μέρες κ τώρα είμαι στην 49η μέρα. Πώς τα βλέπετε όλα αυτά εσείς; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 8 ώρες, ο/η Alex1991 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Ένα μήνα τώρα που έχω διαβάσει ότι φόρουμ σχετικό με εγκυμοσύνη και συμπτώματα υπάρχει και είπα να πάρω κ εγώ μέρος να ακούσω τις απόψεις σας! Ξεκινάω με το ότι έχουμε ξεκινήσει με τον σύντροφό μου προσπαθιες να κάνουμε μπεμπακι,κάτι που θέλω υπερβολικά πολύ,και με τόσο άγχος που με έχει κυριεύσει δν νομίζω να με αφήνω να συμβεί 😋 έχω άστατο κύκλο γενικά λόγω του ότι έχω κάποιες κοιστουλες στις ωοθήκες μου (η γυναικολόγος μου είπε πως δεν μπορούμε να το πούμε σύνδρομο πολυκοιστικων ωοθηκών γτ είναι λιγότερες απ' ότι στο σύνδρομο). Επομένως δεν μπορώ καθόλου να υπολογίσω ωορρηξία κλπ και κάναμε ελεύθερα οποτε μας ερχόταν. Και έχουν  περάσει οι μέρες και ούτε ναυτίες ούτε κόπωση ούτε τίποτα από όσα διαβάζω. Έχω βγάλει σπυράκια όπως πριν την περίοδο,έχω μέρες πονακια περιόδου στην κοιλιά τα οποία ήταν έντονα για τέσσερις μέρες περίπου μέχρι και προχθές,τώρα έχουν χαλαρώσει καπως,αυξημένη θερμοκρασία εδώ και κάποιες μέρες (γύρω στο 37),και ενω σχεδόν πάντα καταλάβαινα την επερχόμενη περίοδο από τον πόνο στο στήθος,τώρα δν με πονάει καθόλου! Τον τελευταίο χρόνο έχω πάνω κάτω κύκλο γύρω στις 45 μέρες κ τώρα είμαι στην 49η μέρα. Πώς τα βλέπετε όλα αυτά εσείς; 

Καλημερα κορίτσι!! Αρχικα απο τη στιγμη που κάνετε ερωτα ελευθερα σιγουρα υπάρχουν πιθανοτητες να εισαι οποτε χαλαρωσε!! 😁 οσο αφορα τα συμπτωματα ,ειναι τελείως διαφορετικα απο γυναικα σε γυναικα καθως και απο εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη! Εμενα προσωπικά οι αναγουλες μου ξεκινησαν γυρω στην 6η 7η εβδομαδα οχι τοσο νωρις ! Σπυρακια εβγαζα παντα πριν μου ερθει και έβγαλα και οταν εμεινα εγκυος , και τελος με τη θερμοκρασια δεν ασχολήθηκα ποτέ γτ μου χει πει γυναικολος πως ειναι οτι πιο χαζο υπαρχει(ισχυει φυσικα ομως πρεπει να εισαι σε συγκεκριμένη θερμοκρασία περιβάλλοντος καθε μερα ιδια ωρα πρωι κλπ κλπ κλπ) Πονακια ειχα και εγω και πριν την περιοδο και οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ! Γιατι δεν κανεις ενα τεστ εγκυμοσυνης η μια χοριακη να ηρεμησεις ??? Θεωρητικα εισαι ηδη με καθυστέρηση  😊

στις On 26/1/2021 at 9:26 ΠΜ, ο/η Sofoula28 είπε:

Καλημερα κορίτσι!! Αρχικα απο τη στιγμη που κάνετε ερωτα ελευθερα σιγουρα υπάρχουν πιθανοτητες να εισαι οποτε χαλαρωσε!! 😁 οσο αφορα τα συμπτωματα ,ειναι τελείως διαφορετικα απο γυναικα σε γυναικα καθως και απο εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη! Εμενα προσωπικά οι αναγουλες μου ξεκινησαν γυρω στην 6η 7η εβδομαδα οχι τοσο νωρις ! Σπυρακια εβγαζα παντα πριν μου ερθει και έβγαλα και οταν εμεινα εγκυος , και τελος με τη θερμοκρασια δεν ασχολήθηκα ποτέ γτ μου χει πει γυναικολος πως ειναι οτι πιο χαζο υπαρχει(ισχυει φυσικα ομως πρεπει να εισαι σε συγκεκριμένη θερμοκρασία περιβάλλοντος καθε μερα ιδια ωρα πρωι κλπ κλπ κλπ) Πονακια ειχα και εγω και πριν την περιοδο και οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ! Γιατι δεν κανεις ενα τεστ εγκυμοσυνης η μια χοριακη να ηρεμησεις ??? Θεωρητικα εισαι ηδη με καθυστέρηση  😊

Καλημέρα και σ ευχαριστω πολύ που απάντησες!! Ακόμα πονακια περιόδου και υγρά αλλά δεν έχει έρθει περίοδος. Ενώ σε κάθε περίοδο πονάει το στήθος πριν έρθει τώρα δεν πονάει καθόλου. Όλα αυτά βλέπω και μια λεω έρχεται και την άλλη σκέφτομαι μήπως δεν είχα καθόλου ωορρηξία αυτό το μήνα κ έχασα ένα κύκλο. Έχω διαβάσει ότι μπορεί να συμβεί αυτό σε γυναίκες με πολυκοιστικες ωοθήκες. Έχω μια ερώτηση ακόμα.. διάβασα ότι η ωορρηξία είναι 14 μέρες πριν την επόμενη περίοδο. Εγώ ένιωσα, η νόμιζα ότι ένιωσα, ότι ήμουν στις γόνιμες στην αρχή του κύκλου, την 14η μερα περίπου και τις προσπάθειες τις ξεκινήσαμε μετά από μέρες. Άρα θεωρητικά δεν έχει συμβεί κάτι. Όμως αν ισχύει αυτό που διάβασα δεν θα έπρεπε μετά από 14 μέρες να έρθει κ η περίοδος; Σόρρυ για τα τεράστια ποστ, έχω ένα σωρό ερωτήματα 😋

στις πριν 4 ώρες, ο/η Alex1991 είπε:

Καλημέρα και σ ευχαριστω πολύ που απάντησες!! Ακόμα πονακια περιόδου και υγρά αλλά δεν έχει έρθει περίοδος. Ενώ σε κάθε περίοδο πονάει το στήθος πριν έρθει τώρα δεν πονάει καθόλου. Όλα αυτά βλέπω και μια λεω έρχεται και την άλλη σκέφτομαι μήπως δεν είχα καθόλου ωορρηξία αυτό το μήνα κ έχασα ένα κύκλο. Έχω διαβάσει ότι μπορεί να συμβεί αυτό σε γυναίκες με πολυκοιστικες ωοθήκες. Έχω μια ερώτηση ακόμα.. διάβασα ότι η ωορρηξία είναι 14 μέρες πριν την επόμενη περίοδο. Εγώ ένιωσα, η νόμιζα ότι ένιωσα, ότι ήμουν στις γόνιμες στην αρχή του κύκλου, την 14η μερα περίπου και τις προσπάθειες τις ξεκινήσαμε μετά από μέρες. Άρα θεωρητικά δεν έχει συμβεί κάτι. Όμως αν ισχύει αυτό που διάβασα δεν θα έπρεπε μετά από 14 μέρες να έρθει κ η περίοδος; Σόρρυ για τα τεράστια ποστ, έχω ένα σωρό ερωτήματα 😋

Θεωρητικά ναι αν εκανες ωορρηξια 14η μερα θα επρεπε να σου ρθει την 28η 29η καπου εκει! Παρόλα αυτά δε ξερω αν υπαρχουν εξαιρέσεις! Επισης μην το δενεις κομπο οτι εκανες ωορρηξια οταν το ενιωσες γτ και εγω "ενιωσα" την ωορρηξια μου υποτίθεται 15η μερα ,τεστ ωορρηξίας θετικο ειχα την 23η (το οποίο θεωρησα λανθασμενο οποτε δεν ειχα καν επαφες εκεινη τη μερα) ,πιστευα πως με τπτ δε θα μαι εγκυος και εν τελει τωρα ειμαι αισιως στη 10η εβδομαδα και ωορρηξια ειχα οντως την 23η!!!!Μου χει τυχει σε κυκλο προσπαθειων να εχω τα συμπτωματα που αναφερεις χωρις να ειμαι εγκυος , αντίστοιχα ομως τα ειχα και οταν εμεινα! Γενικα επειδη το εοχα ψαξει πολυ ξερω πως οταν το ζευγαρι ξεκιναει προσπαθειες ο γυναικείος οργανισμός "μπερδεύεται" καπως και αλλαζει! Εμενα πχ εστρωσε ο κυκλος μου οταν ξεκινήσαμε προσπαθειες! Επιμενω πως καλο θα ηταν να κανεις ενα τεστ εγκυμοσυνης η μια χοριακη για να ηρεμησεις οπως και να χει! 😊

ευχομαι με το καλο!!!! Πως αντεχεις και δεν εχεις κανει τεστ???? εγω θα ειχα πεθανει απο τη αγωνια! 

Ευχομαι να εισαι!! Ξερεις η τυχη της πρωταρας!!!!!! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η manoula84 είπε:

ευχομαι με το καλο!!!! Πως αντεχεις και δεν εχεις κανει τεστ???? εγω θα ειχα πεθανει απο τη αγωνια! 

Ευχομαι να εισαι!! Ξερεις η τυχη της πρωταρας!!!!!! 

Καλημέρα!! Ευχαριστω για την απάντηση και τη θετική σου ενέργεια!! Δεν είμαι,πήγα έκανα μια χοριακη πριν κατι μέρες και βγήκε αρνητική. Περίοδος δν έχει έρθει ακόμα αλλα ξεκίνησε να πονάει το στήθος μου επομένως έρχεται. Και κατάλαβα ότι αυτά τα πονακια που είχα πριν λίγες μέρες που γράφω παραπάνω ήταν λογικά οι γόνιμες μέρες μου και γι αυτό και τα υγρά 😋 πράγματι το διάστημα της μιας μέρας μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα κοντεψα να πεθάνω απ' το άγχος μου και όταν είδα τα αρνητικά αποτελέσματα έκανα στροφή 180 μοιρών! Είχα περάσει ένα μήνα να μην σκέφτομαι κυριολεκτικά τίποτα άλλο παρά μόνο το να μείνω έγκυος και όλα τα σημάδια που μπορεί να ήταν συμπτώματα! Αποφάσισα λοιπόν μέσα σε μια στιγμή ότι τέλος με ολο αυτο το άγχος γτ έτσι δν πρόκειται να γίνει δουλειά κ εγω θα τρελαθώ! Ηρέμησα λοιπόν το έβγαλα απ' το μυαλό μου,δν το σκέφτομαι όλη μέρα κάθε μέρα και αν είναι να έρθει θα το καλοδεχτουμε! Ξεκίνησα να επικεντρώνομαι στο να αλλάξω λίγο τον τρόπο ζωής μου με καλύτερη διατροφή και άσκηση για να βοηθήσω τον κύκλο μου να στρώσει και εννοείται συνεχίζουμε ελεύθερα επαφές με τον σύντροφό μου. Και ελπίζουμε στο καλύτερο!! 😊😊 Όχι άγχος κορίτσιαααα,αντί για το επιθυμητό αποτέλεσμα τρελαινεται ο κύκλος εντελώς! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτον θα κανω κοριτσι μου.. μου εχει ηδη γραψει ορμονολογικες εξετασεις τις οποιες θα τις κανω μολις αδιαθετησω κανονικα..
    • Κάνε τεστ ωορρηξιας να δεις τι γίνετε με την ορμόνη αν έπεσε   λογικά το τεστ εγκυμοσύνης αν ήταν θα έδειχνε κάτι αφού είναι αρνητικό δεν θα είναι εγκυμοσύνη  ξανά πήγε γιατρό όταν σου πει.. κάνε και εξετάσεις ορμονικές να δεις εκεί τι γίνετε,  αν ο γιατρός σου δεν δει κάτι και βλέπεις ότι συνεχίζεται πέρα και άλλη γνώμη από γιατρό να είσαι σίγουρη 
    • Εγώ θα πω ότι είναι κάπως ουτοπικό το σενάριο να την φτιάξεις όταν γεννας, αλλά ότι δεν είναι τελείως ακατόρθωτο 🤣🤣 αν το καταφέρεις θα είναι τρελό ρισπεκτ από μένα 😁 Μωρέ, το θέμα είναι αν θα έχεις ψυχραιμία εκείνη την ώρα για να φτιάξεις βαλίτσα. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να συμβεί. Υπάρχει περίπτωση να πονάς πολύ και να μην μπορείς να ψάχνεις ρούχα και σερβιετες εκείνη την ώρα. Ή να σπάσουν τα νερά ή να δεις αίμα και να αγχωθεις και να ξεχάσεις κάποια πράγματα... Κάποια τελευταία θα τα βάλεις, αλλά όλη τη βαλίτσα, θεωρώ ότι είναι ευσεβής πόθος 😅 Εγώ πάντως στη πρώτη γέννα έφτασα διαστολή σε μια ώρα από το 1 στο 10 😅 αλλά δεν είναι κάτι σύνηθες, απλά το λέω επειδή είναι η πρώτη σου γέννα και δεν ξέρεις τι θα κάνει το σώμα σου... Επίσης, εγώ είχα πάρει το πάνω μιας πιτζάμας με κουμπιά και μακρύ μανίκι (κι εγώ δεν φοράω, για τη γέννα το πήρα) η οποία την πρώτη μέρα γέμισε με αίματα στα μανίκια, επειδή μπήκε λάθος μια βελόνα και μου έκανε αιμορραγία 🙄 Ε... Έβαλα τον άντρα μου να μου φέρει μια δεύτερη νυχτικιά (και με τιράντες αυτή τη φορά, γιατί όπως είπε και η @MarMar90 είχε πολλή ζέστη στο δωμάτιο μας..). Τα πολλά ζιπουνακια επίσης χρειάστηκαν, γιατί έκανε διαρροές η πάνα του μωρού μια δυο φορές, και με κατούρησε και στην αλλαγή του άλλες 2-3 φορές, οπότε άσε... Ευτυχώς εσένα είναι κορίτσι και δε θα πετάγονται τα τσισακια δεξιά-αριστερα... 😁😁 Πολλά μπορεί να συμβούν, αλλά άμα έχεις τον άνδρα σου να πηγαινοέρχονται, δεν χρειάζεται να τα κουβαλήσεις όλα. Θα σου φέρνει αυτός ό,τι έκτακτο ζητήσεις. Κι εγώ έτσι έκανα. 
    • Κι εμείς αυτό λέγαμε, μήπως να πάμε σε παιδοψυχολογο για να μας κατευθύνει, άμα δούμε ότι ο,τι κάνουμε δεν αποδίδει... Γενικά έχει και πολλή ενέργεια το παιδί μας και κάπου πρέπει να τη διοχετεύσει. Αυτό το κάνω πάντως, αφιερώνω χρόνο σε αυτόν οι 2 μας, και εγώ τον κοιμιζω με παραμύθι το βράδυ, αλλά είναι φορές που αν με δει με το μωρό αγκαλιά δε θα με θέλει 😩😩 λέει "φύγε! Όχι εσύ! Ο μπαμπάς! Τώρα! Άντε!" 🤣🤣
    • Έχω κανονικά ναι οπως στην περίοδο.. θα κανω ξανα τεστ ωορηξιας να δω αν θα ειναι πθο αχνη σημερα λογικα το πικ θα ηταν το Σαββατο.! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...