Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαιευτικο - "Κωνσταντοπουλειο" Νέας Ιωνιας

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή λευτεριά σε ολες! Θα ηθελα πληροφοριες για το μαιευτήριο αυτό, εμπειρίες μειονεκτηματα, πλεονεκτηματα. Πρωτη επισκεψη πρόκειται να κανω σε λίγες μερες, αν εχετε και γιατρο-καλο άνθρωπο να μου προτείνετε θα ημουν ευγνώμων! Είτε εδω, ειτε σε πμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και συνεχίζω την live ενημέρωση σας 😜 Είχα πόση ώρα πονακια στη μήτρα και σε κάποια φάση που ήμουν και ξαπλωμένη ένιωσα 2 σουβλιες στη μήτρα σαν να με εξυνε κάποιος. Και επειδή το έχω ξανανιώσει στο παρελθόν πιστεύω είναι 99% εμφύτευση 😅 Αφήνω μια πιθανότητα λάθους 😅 Οπότε θα κάνω τεστ και αύριο το πρωί να δω αν θα δείξει κάτι.
    • Χαχαχα κοριτσια μου δεν πιστευω να γινει κατι στο κομμωτηριο, αφου θα ειστε καθιστες αλλα και γω το ιδιο θα σκεφτομουν. Χθες εγω βγηκα πρωτη φορα στα κρυφα και πηγαμε στο συμβολαιογραφο για συμφωνο συμβιωσης αλλα γυρισαμε γρηγορα. @Katerinioo εφτασα και γω 31 αλλα μεσα στον 8ο ανεβηκε γιατι ανεβαινει ουτως η αλλως επειδη δεν ρουφαει πια τοσο το μωρο. Τωρα μαγικα πηγε 34 και εχω μεινει στον ενα σιδηρο ομως μου χουν πεσει πολυ τα αιμοπεταλια. 
    • Αχ αυτό το συναίσθημα μαρτύριο.. να παρακαλας να πέσει η χοριακη να σε παίρνουν τηλ απ' το κέντρο εξωσωματικής να σου λένε λυπάμαι αρνητικό και εσύ να αναστεναζεις από χαρά... (Γτ να ξέρεις με τέτοια χοριακη θα αργήσει να πάει αρνητική ) Οπότε κάθε εβδομάδα θα έχεις σίγουρα. 
    • Κοπέλα μου σε εμένα ήταν δίδυμα ήμουν από εξωσωματική. Όμως πριν ανακαλύψουμε τον άλλο σάκο είχα επικοινωνήσει με έναν γιατρό στην Ελλάδα. Μου είπε να μην πειράξουμε την μήτρα (να ξέρεις η απόθεση γίνεται τυφλά -αρα να μην ξισανε σωστά) επίσης μου είχε πει ότι μπορεί να γίνει εμφύτευση οπουδήποτε.. και η καλύτερη λύση είναι η  χορήγηση μεθετροξανης. 
    • Δε χαρίζει τίποτα από μικρός ούτε από γάλα ούτε από φρουτοκρεμα ούτε από φαγητό. Κι αν δεν του δώσω μόλις ανοίγει το στόμα τσιριζει και μου χτυπάει το χέρι στο καρεκλάκι 🤣 άσε που αρπάζει και το κουτάλι για να φάει μόνος του.  Επίσης, ξέρεις τι άλλο τον νανουριζει;; Τον έχω ένα κουβερτακι με ελέφαντα επάνω που είναι αγκαλιας και το πιάνει κ το τρίβει στα μάτια του...σε πέντε λεπτά το πολύ έχει κοιμηθεί μόνος του και του το δίνω μόνο όταν βλέπω ότι δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Στον ατμομαγειρα δεν τα κοιταω καθόλου. Τα ρίχνω μέσα και τα βάζω χρονοδιακόπτη κι έτοιμα!! Άρα τη μικρή σου μπορεί να την ενοχλεί άλλο δοντακι, αφού αυτό βγήκε! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...