Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαλπιγγογραφια

Recommended Posts

Καλησπέρα σας έκανα την σαλπιγγογραφια μου κ η μια σάλπιγγα είναι κλειστή ... έχω να κάνω κ κάποιες άλλες εξετάσεις ακόμα και την  παραπανο εβδομάδα θα πάω στον γιατρό να μιλήσουμε !! Υπάρχει κάποια κοπελα που μα έχει το ίδιο θέμα με ένα ;;; Έχω στεναχωρήθει παρά πολύ είμαι 31 ετών κ προσπαθούσαμε περίπου 1 χρόνο 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mairaki είπε:

Καλησπέρα σας έκανα την σαλπιγγογραφια μου κ η μια σάλπιγγα είναι κλειστή ... έχω να κάνω κ κάποιες άλλες εξετάσεις ακόμα και την  παραπανο εβδομάδα θα πάω στον γιατρό να μιλήσουμε !! Υπάρχει κάποια κοπελα που μα έχει το ίδιο θέμα με ένα ;;; Έχω στεναχωρήθει παρά πολύ είμαι 31 ετών κ προσπαθούσαμε περίπου 1 χρόνο 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Χωρίς να ξέρω ή να είναι ειδική, μπορείς να μείνεις από την άλλη σάλπιγγα. Έτσι δεν είναι?? Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις γυναικών που τα κατάφεραν. Την Δευτέρα εχω και εγώ αυτή την εξέταση και είμαι φουλ αγχωμένη 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Love13 είπε:

Ναι αυτό έχω ακούσει απλά οι πιθανότητες είναι πιο λίγες😔 όλα καλά να σου πάνε και να μην είσαι ανχωμενη και στο λέω εγώ που ανχωνομαι με το παραμικρό ☺️Καλά αποτελέσματα και περιμένω απάντηση σου 🤗🤗εγώ την έκανα στο ΡΕΑ εσυ;;;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mairaki είπε:

Ναι αυτό έχω ακούσει απλά οι πιθανότητες είναι πιο λίγες😔 όλα καλά να σου πάνε και να μην είσαι ανχωμενη και στο λέω εγώ που ανχωνομαι με το παραμικρό ☺️Καλά αποτελέσματα και περιμένω απάντηση σου 🤗🤗εγώ την έκανα στο ΡΕΑ εσυ;;;

Έχω διαβάσει απίστευτα πραγματα για την διαδικασία και είμαι πολύ αγχωμένη. Εγω θα την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο στην Πάτρα 

Είναι σαν το τεστ παπ μην ανχωνεσαι είναι σημαντική εξέταση αυτό να θυμάσαι εγώ αν το ήξερα θα ήθελα να την κάνω πιο νωρίς .... σου είπαν να πάρεις κάποιο παυσίπονο κ κάποια αντιβίωση πριν την κανείς την εξέταση ;;;

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Mairaki είπε:

Είναι σαν το τεστ παπ μην ανχωνεσαι είναι σημαντική εξέταση αυτό να θυμάσαι εγώ αν το ήξερα θα ήθελα να την κάνω πιο νωρίς .... σου είπαν να πάρεις κάποιο παυσίπονο κ κάποια αντιβίωση πριν την κανείς την εξέταση ;;;

Όχι τίποτα. Αλλά θα πάρω από μόνη μου ένα buscopan πριν πάω. Και ελπίζω να αντέξω ✌️

Ποτέ θα την κανείς την εξέταση;;; Πάρε τηλέφωνο τον γυναικολόγο σου κ ρώτησε τον αν χρειάζεται αντιβίωση .... εμένα μου είπε μια μέρα πριν αντιβίωση πρωί βράδυ και θα συνέχιζα για. Άλλες 3 μέρες και εννεοιετε buscopan plus 2 πήρα πριν μια ώρα από την εξέταση 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mairaki είπε:

Ποτέ θα την κανείς την εξέταση;;; Πάρε τηλέφωνο τον γυναικολόγο σου κ ρώτησε τον αν χρειάζεται αντιβίωση .... εμένα μου είπε μια μέρα πριν αντιβίωση πρωί βράδυ και θα συνέχιζα για. Άλλες 3 μέρες και εννεοιετε buscopan plus 2 πήρα πριν μια ώρα από την εξέταση 

Και εγώ αυτό ξέρω. Αλλά ο γυναικολόγος μου είπε ότι μου πουν στο νοσοκομείο. Και εγώ εννοείται buscopan plus θα πιω. Χαχαχα

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mairaki είπε:

Περιμένω νέα σου όλα καλά θα πάνε 🙏🙏🙏🙏

Μακάριιιιιι. Ευχαριστώ πολυυυ. Αύριο το μεσημέρι θα την κάνω. 

Κορίτσια μην αγχώνεστε!Είναι εξέταση ρουτίνας!Πολλά κορίτσια έμειναν έγκυες μετα απο αυτη την εξέταση!Ολα καλα θα πανε!

στις πριν 16 ώρες, ο/η Love13 είπε:

Έχω διαβάσει απίστευτα πραγματα για την διαδικασία και είμαι πολύ αγχωμένη. Εγω θα την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο στην Πάτρα 

Μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε και εγώ στην Πάτρα την έκανα στο Άγιο Αντρέα, δεν πονεσα καθόλου και ηταν πολύ καλοί και προσεκτικοί όλοι εκεί.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε και εγώ στην Πάτρα την έκανα στο Άγιο Αντρέα, δεν πονεσα καθόλου και ηταν πολύ καλοί και προσεκτικοί όλοι εκεί.

Αχ κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε. Με έχει πιάσει κρίση πανικού. Νιώθω λες και θα κάνω χειρουργείο. Χάχα. Μακαρι να είναι όπως τα λέτε 🙏

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Love13 είπε:

Αχ κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε. Με έχει πιάσει κρίση πανικού. Νιώθω λες και θα κάνω χειρουργείο. Χάχα. Μακαρι να είναι όπως τα λέτε 🙏

Εντομεταξη εμείς οι 3 (Mairaki --- Love13) μιλάμε και σε άλλο ποστ νομίζω. 🤣Τυχαία είδα αυτό το θέμα εδώ και έγραψα. 

Αχ Love13 και εγώ είχα τρομοκρατιθει, ένταξη εγώ δεν εμένα και Πάτρα σε ξενοδοχείο μείναμε και λέω πάω για χειρουργείο τι θα κάνω; θα κάνω κάνα 2 ώρες και μετά θα μπορώ να ταξιδέψω.χαχα.. Τελικά όπως σου είπε πονάει αλλά είναι σαν τεστ παπ ξαπλωμένη (πονάει λίγο στην περίπτωση που είναι κάποια σάλπιγγα κλειστη και πιέζει το σκιαγραφικο να ανοίξει) αλλα σκέψου θετικά... Εγω όταν πονουσα σκεφτόμουν ότι θα με βοηθήσει να γίνω μαμά. Ότι όλα γινοντε για να γίνεις μανούλιτσα και να έχεις το μωράκι σου αγκαλιά...Καλή επιτυχία 😘😘😘✌️✌️🤞🤞☘️☘️🌷🌷

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mairaki είπε:

Xaxcaxaca έχεις δίκιο ☺️☺️☺️☺️Τι να κάνουμε ;;; Περνούμε θετική ενέργεια δίνουμε κιόλας 🤗🤗❤️❤️

Εννοείται.... είναι το καλύτερο όλες στην ίδια φάση είμαστε όλα καλά θα πανε!!!!!!! 😍😍😘😘☘️🌷☘️🤞✌️

🙏🙏🙏🙏🙏μετά από μέρες είμαι λίγο πιο αισιόδοξη αν και ακόμα δεν έχω συγκεντρώσει όλες τις εξετάσεις για να παω στον γιατρό μου 😔 θέλω το σπερματοδιαγραμμα του άντρα μπυ κ τα αποτελέσματα από την μαγνητική με βλέπω γι την άλλη εβδομάδα !! Ομως παίρνω τα φάρμακα τα αλλά από την ενδοκρινολόγο 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Εντομεταξη εμείς οι 3 (Mairaki --- Love13) μιλάμε και σε άλλο ποστ νομίζω. 🤣Τυχαία είδα αυτό το θέμα εδώ και έγραψα. 

Αχ Love13 και εγώ είχα τρομοκρατιθει, ένταξη εγώ δεν εμένα και Πάτρα σε ξενοδοχείο μείναμε και λέω πάω για χειρουργείο τι θα κάνω; θα κάνω κάνα 2 ώρες και μετά θα μπορώ να ταξιδέψω.χαχα.. Τελικά όπως σου είπε πονάει αλλά είναι σαν τεστ παπ ξαπλωμένη (πονάει λίγο στην περίπτωση που είναι κάποια σάλπιγγα κλειστη και πιέζει το σκιαγραφικο να ανοίξει) αλλα σκέψου θετικά... Εγω όταν πονουσα σκεφτόμουν ότι θα με βοηθήσει να γίνω μαμά. Ότι όλα γινοντε για να γίνεις μανούλιτσα και να έχεις το μωράκι σου αγκαλιά...Καλή επιτυχία 😘😘😘✌️✌️🤞🤞☘️☘️🌷🌷

Χαχαχα έχεις δίκιο. Μιλάμε και σε άλλο ποστ. Δεν πειράζει. Δίνουμε δύναμη η μια στην αλλη🙏🙏🙏❤️❤️

στις πριν 26 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Εννοείται.... είναι το καλύτερο όλες στην ίδια φάση είμαστε όλα καλά θα πανε!!!!!!! 😍😍😘😘☘️🌷☘️🤞✌️

Εσεις πόσο καιρό προσπαθείτε?? Μιας και τα λέμε ☺️

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mairaki είπε:

Εγώ ένα χρόνο και πήγα τον Δεκέμβρη στον γιατρό και του είπα ξεκινάμε εξετάσεις εσυ;;

Εμείς ξεκινήσαμε εξετάσεις από τον τρίτο μήνα προσπάθειων. Ηταν όλα καλά το αφήσαμε λίγο ακόμα και έκανε κ ο άντρας μου και επίσης ήτανμια χαρά. Και πριν κάνα δίμηνο ξαναέκανα ορμονικές κ πάλι τα ίδια. Ωστόσο πέρασε ενάμιση χρόνος. Και δεν μπορώ άλλο. Θέλω να κάνω και την σαλπιγγογραφια να δω τι τρέχει. Είχα πει στον γιατρό μου ότι δεν θα κάνω γιστι δεν ξέρω αν θα αντέξω τον πόνο. Αλλά τελικά μόνη μου το αποφάσισα να παω

Εγώ είμαι 4 χρόνια παντρεμένη κ τον τελευταίο χρόνο είπαμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες γιατί είχα θέματα με την δουλειά μου μετακομίσεις και το είχα ρίξει στο ανχος τελικά όμως δεν ήταν 😔

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mairaki είπε:

Εγώ είμαι 4 χρόνια παντρεμένη κ τον τελευταίο χρόνο είπαμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες γιατί είχα θέματα με την δουλειά μου μετακομίσεις και το είχα ρίξει στο ανχος τελικά όμως δεν ήταν 😔

Και εμένα όλο αυτό μου λένε. Ότι ειναι το άγχος. Γιατί οι εξετάσεις είναι καλές. Μόνο tsh έχω αυξημένη λόγω υποθυροειδισμου. Και δυσκολεύομαι να το ρυθμίσω. Εσένα σου είπα. Κακώς τα έχεις βάψει μαύρα από τώρα. Λύνονται τα θέματακια που έχεις. Και μπορείς να κάνεις παρακολούθηση με υπερηχο να δεις αν κάνεις ωορρηξια από την καλή σάλπιγγα. Ωστόσο για πιο λόγο μπορεί να είναι βουλωμενη? Ιδέα δεν εχω

Στο τηλέφωνο που μίλησα με τον γιατρό μου είπε η είναι από την γέννηση μου έτσι η από κάποιο μικρόβιο δεν ξέρω καν αλήθεια πως και έγινε απλά πρέπει τώρα να δούμε τι πιθανότητες έχω και όλα τα υπόλοιπα να τα φτιάξω γιατί μου είπε κ εξωσωματική να πάμε πρέπει να ρυθμίσω προλακτινη κ υποθυρεοειδισμό 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mairaki είπε:

Στο τηλέφωνο που μίλησα με τον γιατρό μου είπε η είναι από την γέννηση μου έτσι η από κάποιο μικρόβιο δεν ξέρω καν αλήθεια πως και έγινε απλά πρέπει τώρα να δούμε τι πιθανότητες έχω και όλα τα υπόλοιπα να τα φτιάξω γιατί μου είπε κ εξωσωματική να πάμε πρέπει να ρυθμίσω προλακτινη κ υποθυρεοειδισμό 

Είμαι αισιόδοξη για σένα. Η προλακτινη ρυθμίζεται εύκολα. Και εγώ παλεύω με τον υποθυρεοειδισμο. Δεν ρυθμίζεται. Και ίσως γιαυτό να μην έχεις μεινει εγκυος. Κ όχι λόγω σάλπιγγας 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...