Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η mamamaria είπε:

Εχω cetrotide  αν χρειαστεις 

Γεια σας!!! Εγώ χρειάζομαι cetrotide! Μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μνμ γιατί είμαι παρά πολύ καινουρια κ δε ξέρω πως ακριβώς στέλνω προσωπικό μήνυμα;🤷🏽‍♀️ 

Σας ευχαριστώ 

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ το 2022 που γέννησα την μεγάλη έδωσα 1500 ευρώ τον γιατρό 300 ευρώ την μαία και 1900 ευρώ το ιασω το τρίκλινο έκανα καισαρική γιατί ο φυσιολογικός τοκετός είναι λιγότερα λεφτά .. για μια φορά μπόρεσα τα έδωσα αλλά τώρα να έκανα 3 γεννες σε ιδιωτική παρά ήταν για την τσέπη μου να έδινα όλα αυτά τα ποσά x3 Τώρα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν αλλά έχεις χρόνο μπροστά σου θα τα δεις σιγά σιγά 
    • Ναι κορίτσια θα σας λέω την γνώμη ότι θέλετε τι με βόλεψε εμένα αλλά εντάξει αυτο έχει να κανει τι βολεύει στην κάθε μανούλα και στο μωράκι της μην το δένετε κόμπο ότι βολεύει σε όλες  έχεις αρκετά πράγματα οπότε καλά είσαι δεν θα έχει πολλά να πάρεις  εγω ειχα πάρει μπανιερα που έχει στο εσωτερικό και ένα καθισματάκι να ξαπλώνει το μωρό εμένα βόλεψε πολύ ειδικά τους πρώτους μήνες  στην μεγάλη το χρησιμοποίησα πιο πολύ είναι η αλήθεια μέχρι και λίγο πριν γίνει 2 ετών..  στην μικρή το χρησιμοποίησα λιγότερο, 10 μηνών το κόψαμε γιατί σηκωνόταν συνέχεια όρθια 
    • Καλησπέρα μανοουλα <3! Αν βλέπεις την αντιδραση αυτη μόνο στο σχολείο, μαλλον χρειάζεται περισσότερη ενθάρρυνση από τις δασκάλες, σιγουρα βασικά. ισως να υπαρχει καποιο μικροο αγχοος επειδη ερχεται νεο μωρακι στην οιικογένεια. Μηπως να δοκίμαζες να του πακεταρεις μια εξτρα αλλαξιά, η κανενα παντελονακι να νιωθει μεγαλύτερη ασφαλεια αν εχει ατυχημα στο σχολείο? Εκτός κι αν το κανεις ηδη. Εγώ με το πρώτο μου παιδάκι είιχαμε θέματα τουαλ΄έτας μέχρι αρκετά μεγάλη ηλιικία αλλα ευτυχώς τώρα είναι φουλ ανεξάρτητη. Οπότε είμαι σλιγουρη πως μόλις γεννήσεις όλα θα δρομολογηθούν ❤️ ΚαλόΚουράγιο! 
    • Αχ ωραία κάπως έτσι λέω να το κάνω κι εγω. Αυτό της lorelli διάβασα καλές κριτικές αλλά έχει μόνο ένα μέγεθος χοάνης που μάλλον δε θα με βολεψει. 
    • Τι κάνετε κορίτσια; Πως είναι τα μωράκια σας;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...