Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια. Ηθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα χρησιμοποιεί για το μωρακι της τα μπιμπερο dr.brown. Είναι πολύ μπελαλίδικο και η αλήθεια είναι ότι φοβαμαι να το χρησιμοποιήσω γιαυι δεν ξέρω να το συναρμολογω. Μετά την αποστειρωση αυτό το πράσινο που εχει μεσα το πιάνω με τα χέρια και το βαζω στο μπιμπερο η με τη λαβίδα? Επίσης εχεθ και μια ταπα μεσα λογικα για να μην ξεχειλίζει το γαλα οταν ανακατεύω. Επίσης χρησιμοποιείται πιπιλες στα νεοηεννητα σας.την αφήνετε ώρα στο στοματάκι του μωρου? Φοβαμαι μηοως πνιγει,η κουραστεί με την κίνηση και μετά δεν τρωει. Συγγνώμη αν λέω βλακειες αλλα είμαι πρώτη φορά μαμά και μπερδεύομαι αρκετά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Antonia2 είστε καλά εσύ και τα κορίτσια σου; 
    • Εγώ έχω Πέμπτη υπέρηχο! Και Δευτέρα αυχενική. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς με τη δουλειά. Ελπίζω τώρα να ξεκουραστείς!  Καλώς ήρθες και επίσημα κορίτσι!! Τέλειαα!!!    Εγώ ρε κορίτσια σήμερα 11+4 δεν νιώθω ναυτία εντονη αντιθέτως πεινάω και τρώω με όρεξη! Να αγχωθώ;; 😆 
    • Τέλεια κοριτσάκι μου! Με το καλό ο παίδαρος!! Θα γεμίσουμε αγόρια🤣🤣🤣
    • Ναι, κοιμάται στο δωμάτιο του!! Όταν τον πάω βόλτα στην κρεβατοκάμαρα για να πάρω κάτι κοιτάει στη μεριά που ήταν το κρεβάτι του και απορεί και πάει να κλάψει κι έτσι αποφεύγω να τον πάω στην κρεβατοκάμαρα 🥴. Είναι δύσκολα τα δοντακια και μέχρι να τα βγάλει όλα θα ταλαιπωρηθεί λίγο. Εμένα απ' ότι φαίνεται έβγαλε τα έξι και σταμάτησε προς το παρόν. Για τα κακά κι εμένα δυσκολεύτηκε ένα διάστημα, βέβαια δεν έμεινε χωρίς καμία μέρα να μην κάνει. Ο μικρός κάνει 5 φορές τη μέρα κακά και πάντα όταν τρώει 🤣. Δωστης πιο πολύ ακτινίδιο, βανιλιες, πορτοκάλι και κολοκυθάκι στο φαγητό που έχει περισσότερο νερό! Απέφυγε την πατάτα γιατί σφίγγει κι αφού θηλάζεις φάε κι εσύ κανένα ακτινίδιο! Βοήθησε την και λίγο με τα ποδαράκια της!
    • Άντε κορίτσια μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ! Κάναμε σήμερα την αυχενική και είναι όλα καλά! Τελική ημερομηνία 20/11 και λογικά πάλι αγόρι!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...