Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ετοιμασίες γάμου!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και Καλή Χρονιά εύχομαι, με υγεία!

Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας! Αρχίζω να ετοιμάζω τον γάμο μου, και εννοείται δεν έχω ιδέα από που αρχίσω. Αρχικά ο γάμος θα γίνει στην Θεσσαλονίκη θα ήθελα να μου προτείνεται εκκλησίες με όσο το δυνατόν γίνεται άνετο χώρο για τα αυτοκίνητα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Anna Tsak είπε:

Καλημέρα και Καλή Χρονιά εύχομαι, με υγεία!

Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας! Αρχίζω να ετοιμάζω τον γάμο μου, και εννοείται δεν έχω ιδέα από που αρχίσω. Αρχικά ο γάμος θα γίνει στην Θεσσαλονίκη θα ήθελα να μου προτείνεται εκκλησίες με όσο το δυνατόν γίνεται άνετο χώρο για τα αυτοκίνητα.

Καλημερα κοριτσι  μου και καλη χρονια!!! με το καλο σου ευχομαι!! Για ποτε ειναι ο γαμος? γιατι δεν βλεπω να τελειωνουν συντομα τα μετρα και προς το παρον 20 ατομα επιτρεπονται απο οσο ξερω οποτε δεν νομιζω να σου χρειαζεται ο ανετος χωρος για τα αυτοκινητα αν προκειται να γινει συντομα ο γαμος

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 8/1/2021 at 2:09 ΜΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημερα κοριτσι  μου και καλη χρονια!!! με το καλο σου ευχομαι!! Για ποτε ειναι ο γαμος? γιατι δεν βλεπω να τελειωνουν συντομα τα μετρα και προς το παρον 20 ατομα επιτρεπονται απο οσο ξερω οποτε δεν νομιζω να σου χρειαζεται ο ανετος χωρος για τα αυτοκινητα αν προκειται να γινει συντομα ο γαμος

Eυχαριστώ πάρα πολύ! Λέγαμε για τον Οκτώβριο αλλά μετά από πολύ συζήτηση και ανάλυση είδαμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, ούτε τα μαγαζιά που θέλουμε δεν μπορούμε να επισκεφτούμε. Οπότε συμφωνήσαμε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο, διότι θέλαμε να παντρευτούμε φέτος, και όταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό να κάνουμε τον γάμο μας όπως πραγματικά επιθυμούμε και με όλους όσους θέλουμε δίπλα μας!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Anna Tsak είπε:

Eυχαριστώ πάρα πολύ! Λέγαμε για τον Οκτώβριο αλλά μετά από πολύ συζήτηση και ανάλυση είδαμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, ούτε τα μαγαζιά που θέλουμε δεν μπορούμε να επισκεφτούμε. Οπότε συμφωνήσαμε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο, διότι θέλαμε να παντρευτούμε φέτος, και όταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό να κάνουμε τον γάμο μας όπως πραγματικά επιθυμούμε και με όλους όσους θέλουμε δίπλα μας!!!!

Καλημερα κοριτσι μου!!! Την καλυτερη δουλεια θα κανετε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...