Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σπερματέγχυση

geo2222

Recommended Posts

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε επιτυχία με σπερματέγχυση ξέρω είναι λίγα τα ποσοστά επιτυχίας αλλά αν κάποια κοπέλα τα έχει καταφέρει θα ήθελα να μου αναφέρει την εμπειρία της!ευχαριστω 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η geo2222 είπε:

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε επιτυχία με σπερματέγχυση ξέρω είναι λίγα τα ποσοστά επιτυχίας αλλά αν κάποια κοπέλα τα έχει καταφέρει θα ήθελα να μου αναφέρει την εμπειρία της!ευχαριστω 

Καλησπέρα,,,εγώ έκανα δύο και δεν ήταν επιτυχείς. Βέβαια παίζουν πολλά ρόλο σε όλα αυτά. Η ηλικία , ο οργανισμός, η τύχη , η γιατρός, το σπέρμα, η μέρα , τα μικρόβια,,,,και ένα σωρο άλλα που μπορώ να σου αραδιάσω. Το θέμα είναι αν σκέφτεσαι να κάνεις , να την κάνεις και να ελπίζεις για το καλύτερο. Φίλες μου 33 ετών η μία έκανε σπερματέγχυση και δεν πέτυχε,,,αλλά πέτυχε μετά με την 1η εξωσωματική της και η άλλη έκανε σπερματέγχυση και πέτυχε!!! Ή εγώ έκανα 1η σπερματέγχυση απέτυχε και στο καπάκι τον επόμενο μήνα συνέλαβα μόνη μου,,,τι να λέμε!!! Για αυτό κοριτσάκι μου,,,,κάνε ότι είναι να κάνεις,,,ο κάθε οργανισμός είναι τόσο διαφορετικός και αν θέλει και είναι η στιγμή σας θα έρθει!!! Θετική σκέψη και όλα θα γίνουν!!!

στις πριν 8 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Καλησπέρα και εγώ πριν λίγο καιρό είχα κάνει την ίδια ερώτηση αλλά δεν πήρα θετική απάντηση από καμιά κοπέλα. Μακάρι να σου απαντήσουν γτ ενδιαφέρομαι. 

Φιλικά, 🌷

Οικονομική μέθοδος ανώδυνη με ελάχιστα ποσοστά επιτυχίας, για εμένα καλυτερα τα λεφτά που θα σας φύγουν εκεί να έκανες περαιτέρω εξετάσεις όπως σαλπιγγογραφια η υστεροσκοπηση. Βασικές εξετάσεις για ξεκίνημα. Καλυτερα κάνε παρακολούθηση ωορηξιας και επαφες άσκοπα λεφτά χάσιμο χρονου και απογοητεύσεις. Έχουμε δει φυσικά και επιτυχίες ελάχιστες ναι βεβαίως όταν δεν υπάρχει θέμα υπογονιμοτητας ενα Καλό σπέρμα επεξεργασμένο οι πιθανότητες αυξάνονται. Για εμένα οχι σπερματεγχυσεις αλλά δυστυχώς η ιατρική ξεκινά απο εκεί και αργότερα εξωσωματικές εξετάσεις χειρουργεία πρωτοκολλο στο πρωτοκολλο και καλά να πέσεις σε γιατρό ενημερωμένο εξειδικευμένο εμπιστοσύνης και οχι φιλοχρήματος.Γεμισαμε κέντρα και γιατρούς που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.  Μου θυμισες τα δικά μου ξεκίνησα στα 24 ειμαι πλεον 34 με ασταμάτητες προσπαθειες απο την αρχή με αποτυχίες επαναλαμβανόμενες με απειρία γιατρών που δεν έδιναν σημασία και η μονη απάντηση θέλουμε λίγο τύχη. Με προβλήματα που δεν αντιμετώπισαν ποτε και γιαυτό δεν είχα και εμφυτεύσεις. Σταθηκα τυχερή και ευχαριστώ το Θεο μέρα που ειναι να έχουμε και καλη φώτιση και χρόνια πολλά γνώρισα ένα τέλειο εξαιρετικό επιστήμονα ανθρωπο το παλεψαμε μαζί ξεκινήσανε απί αρχή βήμα βήμα τα λυσαμε όλα τα θέματα και πλεον ειμαι στη 10εβδομαδα εγκυμοσύνης με δανεικά ωάρια στην 11προσπαθεια εξωσωματικής. Πίστη δυναμη ελπίδα και καλη καλη ενημέρωση οχι βιαστικές κινήσεις 

στις πριν 29 λεπτά, ο/η karen είπε:

Οικονομική μέθοδος ανώδυνη με ελάχιστα ποσοστά επιτυχίας, για εμένα καλυτερα τα λεφτά που θα σας φύγουν εκεί να έκανες περαιτέρω εξετάσεις όπως σαλπιγγογραφια η υστεροσκοπηση. Βασικές εξετάσεις για ξεκίνημα. Καλυτερα κάνε παρακολούθηση ωορηξιας και επαφες άσκοπα λεφτά χάσιμο χρονου και απογοητεύσεις. Έχουμε δει φυσικά και επιτυχίες ελάχιστες ναι βεβαίως όταν δεν υπάρχει θέμα υπογονιμοτητας ενα Καλό σπέρμα επεξεργασμένο οι πιθανότητες αυξάνονται. Για εμένα οχι σπερματεγχυσεις αλλά δυστυχώς η ιατρική ξεκινά απο εκεί και αργότερα εξωσωματικές εξετάσεις χειρουργεία πρωτοκολλο στο πρωτοκολλο και καλά να πέσεις σε γιατρό ενημερωμένο εξειδικευμένο εμπιστοσύνης και οχι φιλοχρήματος.Γεμισαμε κέντρα και γιατρούς που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.  Μου θυμισες τα δικά μου ξεκίνησα στα 24 ειμαι πλεον 34 με ασταμάτητες προσπαθειες απο την αρχή με αποτυχίες επαναλαμβανόμενες με απειρία γιατρών που δεν έδιναν σημασία και η μονη απάντηση θέλουμε λίγο τύχη. Με προβλήματα που δεν αντιμετώπισαν ποτε και γιαυτό δεν είχα και εμφυτεύσεις. Σταθηκα τυχερή και ευχαριστώ το Θεο μέρα που ειναι να έχουμε και καλη φώτιση και χρόνια πολλά γνώρισα ένα τέλειο εξαιρετικό επιστήμονα ανθρωπο το παλεψαμε μαζί ξεκινήσανε απί αρχή βήμα βήμα τα λυσαμε όλα τα θέματα και πλεον ειμαι στη 10εβδομαδα εγκυμοσύνης με δανεικά ωάρια στην 11προσπαθεια εξωσωματικής. Πίστη δυναμη ελπίδα και καλη καλη ενημέρωση οχι βιαστικές κινήσεις 

Μπράβο σου που τα κατάφερες!με το καλό ευχομαι όλα από εδώ και πέρα να είναι πιο εύκολα για σένα!!!!μπραβο για την δυναμη σου!ηθελα να σου πω φυσικά και τα έχω ψάξει όλα φυσικά και έχω κάνει κι εγώ και ο σύζυγος τις εξετάσεις όλες και πλέον κάθε 3 μήνες είμαι ενήμερη και για τα ποσοστά και για όλα!ειμαστε πριν την απόφαση της εξωσωματικής το θέμα μας είναι πρι προσπαθούμε 3 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα το σπερμα είναι μέτριο στην κινητικότητα ο γιατρός πιστεύει ότι έπρεπε να είχα μείνει εγκυος με αυτό το σπερμα απλά επειδή πλέον είμαι 32 τα χρόνια περνούν ειπα πρι πρέπει να κάνω κάρι πιο δραστικό πλέον τον προηγούμενο μήνα είδαμε ότι δεν έκανα ωορεξια το τυχαίο γεγονός είπε ο γιατρός ίσως από άγχος μου έδωσε χάπια να δούμε αυτό τον μήνα αλλά δεν πιστεύω θα βοηθήσουν και τόσο γιατί του προηγούμενους μήνες έκανα τέλεια ωορεξια αλλά πάλι δεν τα καταφέραμε!

στις On 5/1/2021 at 2:41 ΜΜ, ο/η geo2222 είπε:

Καλησπέρα εγώ έκανα την πρώτη μου σπερματεγχυση τον Οκτώβριο και σήμερα διανύω την 16η εβδομάδα κυήσεως

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Καλησπέρα εγώ έκανα την πρώτη μου σπερματεγχυση τον Οκτώβριο και σήμερα διανύω την 16η εβδομάδα κυήσεως

Μπράβο κορίτσι με το καλό!!!επειδη και έγω  θα κάνω τον άλλον μήνα θέλω να σε ρωτήσω τι θέμα είχατε αν είχατε ;

στις πριν 4 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Μπράβο κορίτσι με το καλό!!!επειδη και έγω  θα κάνω τον άλλον μήνα θέλω να σε ρωτήσω τι θέμα είχατε αν είχατε ;

Σε ευχαριστούμε πολύ, προσπαθούσαμε για αρκετό καιρό περίπου δύο χρόνια και αφού δεν τα καταφέραμε μια φίλη γυναικολόγος μας πρότεινε την σπερματεγχυση το σπερμοδιαγραμμα ήταν καλό εγώ είχα χαμηλή ΑΜΗ για την ηλικία μου (36 ετών) αλλά τελικά τα καταφέραμε, θεωρώ ότι βοήθησε και το γεγονός ότι το σκ πριν την έγχυση πήγαμε εκδρομή και ήμουν πάρα πολύ χαλαρή. Θετική σκέψη λοιπόν σου εύχομαι να πετύχετε με την πρώτη

στις πριν 5 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

καλημερα κοριτσια! και εμεις θα κανουμε την πρωτη μας προσπαθεια τον επομενο μηνα! εμεις θα το κανουμε λογω αζωοσπερμιας...θα παμε μ ξενο σπερμα

στις πριν 1 ώρα, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Σε ευχαριστούμε πολύ, προσπαθούσαμε για αρκετό καιρό περίπου δύο χρόνια και αφού δεν τα καταφέραμε μια φίλη γυναικολόγος μας πρότεινε την σπερματεγχυση το σπερμοδιαγραμμα ήταν καλό εγώ είχα χαμηλή ΑΜΗ για την ηλικία μου (36 ετών) αλλά τελικά τα καταφέραμε, θεωρώ ότι βοήθησε και το γεγονός ότι το σκ πριν την έγχυση πήγαμε εκδρομή και ήμουν πάρα πολύ χαλαρή. Θετική σκέψη λοιπόν σου εύχομαι να πετύχετε με την πρώτη

καλημερα κοριτσια! και εμεις θα κανουμε την πρωτη μας προσπαθεια τον επομενο μηνα! εμεις θα το κανουμε λογω αζωοσπερμιας...θα παμε μ ξενο σπερμα

στις πριν 3 ώρες, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Σε ευχάριστω πολύ!!!και εσυ με το καλό!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η tina21 είπε:

Καλή επιτυχία 

στις πριν 9 ώρες, ο/η tina21 είπε:

Ευχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία σας φορά να τα καταφέρετε με την πρώτη!!!!

στις On 12/1/2021 at 6:11 ΜΜ, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Καλή επιτυχία 

στις πριν 23 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Ευχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία σας φορά να τα καταφέρετε με την πρώτη!!!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!! κ γω το ευχομαι και το ελπιζω...οι δικες μου εξετασεις ειναι αψογες (λογω ηλικιας λογικα), μονο λιγο αναβασμενη προλακτινη η οποια ρυθμιστηκε μεσα σε ενα μήνα...και αφου και το σπερμα θεωρητικα θα ειναι αψογο αφου θα ειναι απο τραπεζα θελω να πιστευω οτι δεν θα ταλαιπωρηθουμε πολυ! 

• 4 weeks later...
στις On 5/1/2021 at 2:41 ΜΜ, ο/η geo2222 είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την @condios

Ο κάθε οργανισμός είναι αλλιώς. Είναι τόσα πολλά που παίζουν ρόλο που δε γίνεται ομαδοποίηση. Θετική σκέψη και αισιοδοξία. Εμείς θα κάνουμε και δεύτερη φορά, γιατί δυστυχώς στην πρώτη μας ξεπεταξε ο γιατρός. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η N@ki είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την @condios

Ο κάθε οργανισμός είναι αλλιώς. Είναι τόσα πολλά που παίζουν ρόλο που δε γίνεται ομαδοποίηση. Θετική σκέψη και αισιοδοξία. Εμείς θα κάνουμε και δεύτερη φορά, γιατί δυστυχώς στην πρώτη μας ξεπεταξε ο γιατρός. 

Καλησπέρα δεν μίλησα για ομαδοποίηση φυσικά και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός όπως και το κάθε πρόβλημα και φυσικά η αντιμετώπιση του προβλήματος και ο κάθε γιατρός απλά ήθελα να μάθω από άλλες κοπέλες που ίσως έχουν κάνει να μου πουν για την εμπειρία πάνω στην διαδικασία και το πρόβλημα που είχαν και επέλεξαν αυτή την διαδικασία! Ξέρεις όταν συζητάς με κοπέλες που το έχουν κάνει είναι διαφορετικό παίρνεις δυναμη η μαθαίνεις και κάτι που ίσως σου έχει ξεφύγει έτσι το βλέπω και όχι σαν ομαδοποίηση!

στις πριν 5 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Καλησπέρα δεν μίλησα για ομαδοποίηση φυσικά και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός όπως και το κάθε πρόβλημα και φυσικά η αντιμετώπιση του προβλήματος και ο κάθε γιατρός απλά ήθελα να μάθω από άλλες κοπέλες που ίσως έχουν κάνει να μου πουν για την εμπειρία πάνω στην διαδικασία και το πρόβλημα που είχαν και επέλεξαν αυτή την διαδικασία! Ξέρεις όταν συζητάς με κοπέλες που το έχουν κάνει είναι διαφορετικό παίρνεις δυναμη η μαθαίνεις και κάτι που ίσως σου έχει ξεφύγει έτσι το βλέπω και όχι σαν ομαδοποίηση!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Παίρνουμε δύναμη η μια από την άλλη. Εμεις πριν κάνουμε την σπερματεγχυση προσπαθούσαμε περίπου 18 μήνες. Ανεξήγητη υπογονιμοτητα. Με είπε η γυναικολόγος μου πάμε για σπερματεγχυση. Πάμε λέμε και εμείς με τυφλή εμπιστοσύνη. Απλά πήγαμε. Χάλια προετοιμασία και καμιά παρακολούθηση. Όπως είναι φυσικό απέτυχε και εγώ απογοητεύτηκα πάρα πολλή. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι μας ξεπεταξε. Πήγα σε άλλη γιατρό και θα ξανακάνουμε σωστά αυτή τη φορά. 

Έχω φίλες που πέτυχε και φίλες που απέτυχε η σπερματέγχυση. 

Όλα είναι ψυχοφθορα πιστεύω... και η απλή επαφή που περιμένεις αποτέλεσμα. 

Αισιοδοξία θέλει και υπομονή και επιμονή!!!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η N@ki είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Παίρνουμε δύναμη η μια από την άλλη. Εμεις πριν κάνουμε την σπερματεγχυση προσπαθούσαμε περίπου 18 μήνες. Ανεξήγητη υπογονιμοτητα. Με είπε η γυναικολόγος μου πάμε για σπερματεγχυση. Πάμε λέμε και εμείς με τυφλή εμπιστοσύνη. Απλά πήγαμε. Χάλια προετοιμασία και καμιά παρακολούθηση. Όπως είναι φυσικό απέτυχε και εγώ απογοητεύτηκα πάρα πολλή. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι μας ξεπεταξε. Πήγα σε άλλη γιατρό και θα ξανακάνουμε σωστά αυτή τη φορά. 

Έχω φίλες που πέτυχε και φίλες που απέτυχε η σπερματέγχυση. 

Όλα είναι ψυχοφθορα πιστεύω... και η απλή επαφή που περιμένεις αποτέλεσμα. 

Αισιοδοξία θέλει και υπομονή και επιμονή!!!! 

Θέλει πολύ υπομονη σίγουρα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...