Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Γενάρης να μας φέρει θετικό τεστ στο χέρι! Να γεμίσει τη χρόνια με πολλά πολλά μωρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 9/1/2021 at 11:43 ΠΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! οποιο καινουργιο κοριτσακι θελει να μου στειλει ημερομηνια για το πινακακι και απο τις παλιες περιμενω τις καινουργιες ημερομηνιες

Θα με βάλεις και εμένα στο πινακάκι??? Εγω περιμένω στις 4/2

Δημοσίευση

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ❤️🍼🎂❤️

Maroulita? :20/01

diana8:?

Lacostaki:02/02

I want a baby:?

Pangipot:?

Sillia:?

Αννια27:?

Ευάγγελοςτ:?

misofeggaro:?

Mari84:?

Love13:?

Tzina819:?

PAPAEVA?

Elisa91:?

A&O:?

Αντρέα:?

Αννι:?

Nikol:15/01

Litsadi:10/01 

Pixies:? 

Kostef:28/01

Matilda94:? 

Ntinaki83:27/01 

Marakii:22/01 

Mt3508:14/01 

Ana1989? 

geo2222:? 

Celine:? 

Dina970:16/01

Tonakiv:04/02 

Elii:04/02

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Ελενακι12: ΓΈΝΝΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 29/06/20

🎂❤️

St3llina:Γέννησε αγορακι🍼💙

Frogel:Γέννησε κοριτσακι❤️🎂 

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20 🍼💙

Evie2:ΓΕΝΝΗΣΕ κοριτσακι13/10/20🎂🎂

Mt3508: ΓΈΝΝΗΣΕ:3/8/20αγορακι💙😙

💗🎂💗

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:αγορακι👶

Tzortzina123:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/08👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μάσα:ΓΕΝΝΗΣΕ 6/12/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💗🎂🌺👶

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eiffel:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Hope19:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kardoula1991:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kallina:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ioannastr:ΘΕΤΙΚΟ👶 

BASOULA2:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σταυρι:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μαρινα22:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Beatrice:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Lactaki:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Prinssc1313:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Smurff88:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Natasha24:ΘΕΤΙΚΟ👶 

DIAMANTW:ΘΕΤΙΚΟ👶 

ζουζούνα*: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Clairy:ΘΕΤΙΚΟ👶 

billibas:ΘΕΤΙΚΟ 👶 

annie: ΓΈΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ💙🍼💗🎂👶

anna90:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Starrr:ΘΕΤΙΚΟ👶 ΠΗΤ:05/07/21

Επεξεργάστηκε από Lacostaki
Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Να σου ζήσουν κορίτσι μου!😃 Γερά κι ευλογημένα να είναι! Όλα τα καλά να τους δίνει η ζωή!💗💗💗💗

στις πριν 8 ώρες, ο/η Evi87 είπε:

Να σου ζήσουν κορίτσι μου να είναι πάντα γερά ευτυχισμένα και να τα καμαρώνεις💜💙

στις πριν 4 ώρες, ο/η DIAMANTW είπε:

Κορίτσι μου να σας ζήσουν,να είναι γερά και καλότυχα στη ζωουλα τους!σιδερενιοι να είστε κ οι 3!!!💗💗💗🍼🍼🍼

στις πριν 4 ώρες, ο/η Maroulita! είπε:

@annie να σας ζήσουν τα μωράκια σας! ❤️💙 Να είναι γερά, καλότυχα και ευτυχισμένα!! Ότι καλύτερο εύχομαι!! 😊

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli!!! είπε:

Συγχαρητήρια!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια!!! 

Σας ευχαριστώ παρα πολύ!!😍🥰❤️😍🥰❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Σίγουρα μου είπε να είμαι νηστική, απλά δεν θυμάμαι αν μου είπε 8 ή 12 ώρες! Τελικά 12 θα μείνω για να είμαι σίγουρη 😂😂

Σε είχα στο νου μου! Έλεγα το πρωί να σου στείλω να δω αν την έκανες! Η περίοδος άφαντη, έτσι;; Θα περιμένουμε νέα σου 🍀🍀 

Καλημέρααα αγάπη μου ναι η περίοδος άφαντη ς

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Mantikio είπε:

Καλώς ήρθες!! Κ εγώ νέα είμαι!! Αχ δεν μπορεί να φανταστείς πόσο δύναμη μου έδωσες!! μπράβο που τα καταφέρατε!! Με το καλό να πάνε όλα τέλεια εύχομαι!! Γενικά δεν ακούω πολλές επιτυχίες με την πρώτη κ έχω απογοητευτεί..είχες κάποιο σύμπτωμα ?? Έκανες χοριακη η τεστ? Εγώ περνώ τα Ultrogestan δυο την ημέρα κ είμαι στην 25 μέρα του κύκλου κ 10 μέρες από την σπερματεγχυνση..είμαι σε αναμονή..ο γιατρός μου είπε στις 14-15 χοριακη..αχ αυτό το άγχος δεν κάνει καλό πουθενά αλλά πώς να το αποβάλλεις..

Όταν πήγαμε και κάναμε την σπερματεγχυση δεν είχα ψάξει για τα ποσοστά επιτυχίας και ήμουν πολύ χαλαρή μετά την πρώτη εβδομάδα άρχισα να αγχώνομαι. Έκανα χοριακη την 15η ημέρα πολύ (ψυχοφθόρο) μετά την έγχυση ο γιατρός μου είπε να μην κάνω το τεστ γτ θα έβγαινε θετικό λόγω της ovitrele, utrogestan παίρνω μέχρι και σήμερα όσο για συμπτώματα έμοιαζαν πολύ με της περιόδου η μόνη διαφορά το στήθος μου ήταν πολύ πρησμένο ξεκίνησαν περίπου τρεις μέρες πριν την χοριακη κάνε κουράγιο και εύχομαι σύντομα με τριψήφια χοριακη 

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

@Renoula19 Περιμένουμε καλό νούμερο στη χοριακη!!🙏

Εγω από χθες έχω τσιμπηματάκια, πρήστηκε και πονούσε το στήθος αρκετά για μέρες αλλά τώρα το νιώθω πιο ελαφρύ όποτε η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!! 🔴

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Όταν πήγαμε και κάναμε την σπερματεγχυση δεν είχα ψάξει για τα ποσοστά επιτυχίας και ήμουν πολύ χαλαρή μετά την πρώτη εβδομάδα άρχισα να αγχώνομαι. Έκανα χοριακη την 15η ημέρα πολύ (ψυχοφθόρο) μετά την έγχυση ο γιατρός μου είπε να μην κάνω το τεστ γτ θα έβγαινε θετικό λόγω της ovitrele, utrogestan παίρνω μέχρι και σήμερα όσο για συμπτώματα έμοιαζαν πολύ με της περιόδου η μόνη διαφορά το στήθος μου ήταν πολύ πρησμένο ξεκίνησαν περίπου τρεις μέρες πριν την χοριακη κάνε κουράγιο και εύχομαι σύντομα με τριψήφια χοριακη 

Καλή βδομάδα σε όλα τα κορίτσια!!

Σευχαριστω παρά πολύ για την απάντηση..κ εγώ αυτό λέω να κάνω την Παρασκευή δλδ για χοριακη..δεν μου είπε καν για τεστ..προς το παρόν κ εγώ μόνο πόνοι περιόδου σε μικρά επίπεδα κ το μόνο που δεν μου συμβαίνει στην περίοδο οι θηλές με πονάνε κ είναι ερεθισμένες πολύ αλλά πιστεύω ότι είναι από τα χάπια..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maroulita! είπε:

Καλημέρα!!!

@Renoula19 Περιμένουμε καλό νούμερο στη χοριακη!!🙏

Εγω από χθες έχω τσιμπηματάκια, πρήστηκε και πονούσε το στήθος αρκετά για μέρες αλλά τώρα το νιώθω πιο ελαφρύ όποτε η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!! 🔴

Έκανες τεστ χοριακη? 

Δημοσίευση

Κορίτσια ακομα τίποτα με περίοδο δεν πρόλαβα να κάνω χοριακη σήμερα θα πάω το πρωί εντομεταξυ είδα ένα ας πούμε όνειρο είδα λέει τον Χριστό να κετεβαινει απο ψηλά να είναι πάνω σε ενα ξύλο και να λέει είμαι η Παναγία οχι του λεω δεν είσαι γιατί είσαι άντρας όχι η Παναγία είμαι μου λέει και θέλω να σου πω να μην ανησυχείς ξύπνησα απότομα......μάλλον η Παναγία τον έστειλε!! Κορίτσια η θερμοκρασία μου παίζει απο 36.8 - 37.3 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Renoula19 είπε:

Κορίτσια ακομα τίποτα με περίοδο δεν πρόλαβα να κάνω χοριακη σήμερα θα πάω το πρωί εντομεταξυ είδα ένα ας πούμε όνειρο είδα λέει τον Χριστό να κετεβαινει απο ψηλά να είναι πάνω σε ενα ξύλο και να λέει είμαι η Παναγία οχι του λεω δεν είσαι γιατί είσαι άντρας όχι η Παναγία είμαι μου λέει και θέλω να σου πω να μην ανησυχείς ξύπνησα απότομα......μάλλον η Παναγία τον έστειλε!! Κορίτσια η θερμοκρασία μου παίζει απο 36.8 - 37.3 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο 

Αχ μακάρι γλυκιά κου. Ανατρίχιασα.... Υψηλή πάντως θερμοκρασία.. Μπορείς κ τώρα να πας. Δεν χρειάζεται να είναι μόνο πρωί δηλαδή.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Αχ μακάρι γλυκιά κου. Ανατρίχιασα.... Υψηλή πάντως θερμοκρασία.. Μπορείς κ τώρα να πας. Δεν χρειάζεται να είναι μόνο πρωί δηλαδή.. 

Το ξέρω μπορώ αλλά θα τα πάρω αύριο οπότε θα πάω το πρωί που θα τα πάρω την ίδια μέρα 🙏🙏🙏😍 η θερμοκρασία παίζει ρόλο? 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Renoula19 είπε:

Να έχουμε πίστη κορίτσια κ όλα θα γίνουν..θα βοηθήσει η Παναγία. Ανατριχιασα με το όνειρο.. πιστεύω ότι ειναι σημάδι πως όλα θα σου πάνε καλά..σου εύχομαι αύριο που θα πας να είναι χοριακη ++++++++.. από θερμοκρασία δεν έχω ιδέα. Κ εγώ χθες βράδυ ένιωθα μια φουντώσει κ πρέπει να είχα ανεβάσει θερμοκρασία αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει..

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Renoula19 είπε:

Το ξέρω μπορώ αλλά θα τα πάρω αύριο οπότε θα πάω το πρωί που θα τα πάρω την ίδια μέρα 🙏🙏🙏😍 η θερμοκρασία παίζει ρόλο? 

Όσο είναι υψηλά δεν έρχεται περίοδος. Αλλά κανονικά πρέπει να την θερμομετρεις καθημερινά πρωί, πριν σηκωθείς από το κρεβάτι σου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @katiu_131 @Evitakious έχουν μεγαλώσει αρκετά τα μπεμπάκια, εκεί που τα μετρούσαμε χιλιοστό χιλιοστό τώρα ειναι ζουμπουρλούδικα 😍   Περιμένω κι εγώ πως και πως την επίσκεψη στο γιατρό σε 2 βδομάδες γιατί έχουμε να τον δούμε τον μπέμπη από τη β' επιπέδου που κάναμε τέλη Ιουλίου. Τα πονάκια από εδώ κι από εκεί έχουν αρχίσει να γίνονται ψιλοκαθημερινότητα, κι εγώ αν μια μέρα δεν το προσέξω είτε να περπατησω λίγο είτε να κάνω καμία διάταση δεν περνάω καλά. Και τα βράδια πια, επειδη πάει καποιος καιρός τώρα που κοιμάμαι στο πλάι είτε από τη μια είτε από την άλλη, ξυπνάω επειδή πονάει ο γοφός μου κι αλλάζω πλευρά. Γίνεται 3-4 φορές αυτό μέσα στη νύχτα.
    • Ναι κορίτσια μου μαζι θα είμαστε 🥰 να γίνει οπότε ειναι καλυτερα για να πετύχει 🥳   
    • Ναι ο καινουργιος γιατρος μου εδωσε το βραχυ πρωτοκολλο με orgalutran. Δεν ρωτησα πολλα! Απλα μου ειπε ειναι καλυτερο για τις πολυκυστικες στην δικη μου περιπτωση. Ειναι ολα πρωτη φορα κι νιωθω λιγο αμηχανα με την ολη φαση! Εσεις το περασατε! 🙃 Αυτος μου εδωσε την επιλογη να κανω κατευθειαν εμβρυομεταφορα σε αυτο τον κυκλο ΑΛΛΑ μου ειπε θα το δουμε γιατι εξαρταται απο την τιμη της Ε2 (αν εχω υψηλη, θα παω τον επομενο κυκλο και το ενδομητριο μπορει να ειναι και καλυτερο). Θα κρινει εκεινος τι θα κανουμε την ημερα της ωοληψιας. Βλεπω να τα καταψυχω σε βλαστοκυστες και τον επομενο μηνα να κανω ΕΤ. @flowerv @Ngsofia αχ τι καλα, μαζι θα ειμαστε σε αυτο το "ταξιδι". Μακαρι να δουμε θετικο αποτελεσμα!!! 🙏
    • Βγήκααα!! Είμαι μια χαρά, παίρνω την αγωγή μου, utrogestan και μια αντιβιωτικη κρεμα κολπικα για 1 εβδομάδα και όλα καλά. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να είμαι ξαπλωμένη, να συνεχίσω κανονικά την καθημερινότητα απλά όχι υπερβολές. Και να πηγαίνω τακτικά για έλεγχο. Εσυ?? Πως είναι ο τραχηλος μετά την περιδεση?? Είδες καμια διαφορα στις μετρήσεις? Και γενικά τι οδηγιες σου έδωσαν?
    • Πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου!! Μεγαλώνει ο μπέμπης σας, ολόκληρος παίδαρος έγινε!! ☺️☺️ Με τον ύπνο εμάς ακόμα πονεμένη ιστορία είναι, νιώθω ότι δεν θα κοιμηθεί καλά μέχρι να βγάλει όλα του τα δόντια. Ξυπνάει συνέχεια και άντε να κοιμάται σερί το πολύ 4ωρο... Κι εγώ open bar το έχω το βράδυ το στήθος, αλλιώς ξυπνάει και μουρμουραει ψάχνοντας το. Δεν ξέρω πώς θα το καταφέρω να τον ξεκολλήσω, ελπίζω σιγά σιγά να το κάνει μόνος του όταν βγουν τα περισσότερα δόντια.  Σχετικά με τον θηλασμό, το δικό μου πλάνο είναι να κόψω τον πρωινό, έστω δηλαδή όσους έκανα μεταξύ 8 το πρωί και 4 το απόγευμα, επειδή ξεκινάει από Δευτέρα σχολείο. Να δούμε πώς θα πάει κι αυτό... Για την ώρα κάνει έναν μέσα σε αυτές τις ώρες. Θα ήθελα εκεί όταν χρονίσει να τον σταματήσω τελείως ή έστω να κάνω μόνο έναν, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμάμαι καθόλου το βράδυ έτσι όπως τα έχω κάνει. Ευτυχώς εμάς κοιμάται με την αγκαλιά, με τραγουδάκια και με κούνημα, αλλά όταν είναι στρεσαρισμενος το έχει ακόμα ανάγκη.  Εμένα η περίοδος είναι ακόμα άφαντη, όχι ότι στεναχωριέμαι κιόλας. Ευτυχώς δεν έχω νεύρα, αλλά το έχω ρίξει πολύ στο φαι. Ορμονικά δεν νιώθω ότι έχω κάποια διαφορά, μόνο η σεξουαλική μου επιθυμία είναι στο ναδίρ. 😅 Τα μαλλιά μου εμένα άρχισαν να πέφτουν μεταξύ 7ου-8ου. Έβγαιναν πολλές τούφες μαζεμένες, αλλά το περίμενα επειδή το είχα ξαναζησει. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα φρικαρει. 😆 Τώρα στον 9ο σταμάτησαν να πέφτουν, αλλά ακόμα νιώθω ότι έχω πιο πολλά μαλλιά απ' όσα είχα πριν. 😁 Κατά τα άλλα, ο μικρός μας μεγαλώνει, στέκεται, θέλει να είναι μόνο στο πάτωμα για να σηκώνεται μόνος του, ψιλοστηρίζεται και χωρίς να πιάνεται και κάνει παλαμάκια όποτε έχει όρεξη. Επίσης είναι πολύ κοινωνικός με τα παιδάκια, τρέχει ξωπισω από τον αδερφό του και του παίρνει τα παιχνίδια, κάτι που εκνευρίζει τον μεγάλο. 😅 Οι διακοπές μας επίσης πήγαν καλύτερα απ' το αναμενόμενο. Κάναμε μεγάλες διαδρομές, γυρίσαμε την Πελοπόννησο, πήγαμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, όλα με αυτοκίνητο και έκλαψε πολύ λιγότερο από όσο περίμενα. Αλλά πόσο να αντέξουν καθισμένα και τα δύο σε ένα κάθισμα...  Αυτά τα νέα μας! Από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα!! Αναμένω να δω πώς θα κυλήσει η σχολική χρονιά! 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...