Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιλογή ονόματος βοήθεια...

Σταυρι

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια μου και χρόνια πολλα.. Φέτος για μένα ήταν τα καλυτερα Χριστουγεννα.. Πρώτον είμαι έγκυος στον 6ο μήνα δευτερον ο άντρας  μου παραμονη Χριστουγεννων μου ανακοίνωσε ότι θέλει να βάλουμε διπλό όνομα στη κορουλα μας που θα έρθει πρωτα ο θεος . Προς έκπληξη δική μου θέλει να βάλει δυο ονόματα χρυσουλα Ελένη  . Χρυσουλα της πεθερας που δεν την θέλω καθόλου και Ελένη της μαμάς μου που δεν το περιμενα γιατί ήταν αντίθετος με τα δυο ονόματα. Από μόνος λοιπόν είπε : θα ήθελα να βάλω τα δυο ονόματα αυτά χρυσουλα Ελένη και να το φωνάζουμε χρυσαλενια .  Σας αρέσει;; θέλω τη γνώμη σας. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Καλημερα κορίτσια μου και χρόνια πολλα.. Φέτος για μένα ήταν τα καλυτερα Χριστουγεννα.. Πρώτον είμαι έγκυος στον 6ο μήνα δευτερον ο άντρας  μου παραμονη Χριστουγεννων μου ανακοίνωσε ότι θέλει να βάλουμε διπλό όνομα στη κορουλα μας που θα έρθει πρωτα ο θεος . Προς έκπληξη δική μου θέλει να βάλει δυο ονόματα χρυσουλα Ελένη  . Χρυσουλα της πεθερας που δεν την θέλω καθόλου και Ελένη της μαμάς μου που δεν το περιμενα γιατί ήταν αντίθετος με τα δυο ονόματα. Από μόνος λοιπόν είπε : θα ήθελα να βάλω τα δυο ονόματα αυτά χρυσουλα Ελένη και να το φωνάζουμε χρυσαλενια .  Σας αρέσει;; θέλω τη γνώμη σας. 

Εμένα μου αρέσει πολύ σταυρι μου..όπως και το χρυσαλενη θα μου άρεσε..μην κολλάς πουθενά ονόμασε το έτσι το παιδί αν σας άρεσει και τους δύο..<3 να έρθει με το καλό και να είναι γερή και τυχερή.. ❤️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Frogel είπε:

Εμένα μου αρέσει πολύ σταυρι μου..όπως και το χρυσαλενη θα μου άρεσε..μην κολλάς πουθενά ονόμασε το έτσι το παιδί αν σας άρεσει και τους δύο..<3 να έρθει με το καλό και να είναι γερή και τυχερή.. ❤️

Θα βρουμε πολλα εμπόδια από τα πεθερικά αλλά ελπίζω να τα καταφέρω. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Αχ αυτα τα ονόματα!!!!!!!!πολύ ωραίο το όνομα!αν σου αρέσει να της τα δώσετε!

Κι εμένα μου αρέσει σαν όνομα Σταυρι μου! Είναι ιδιαίτερο! Ότι εμπόδια και να υπάρχουν τον πρώτο λόγο τον έχετε εσείς και εσείς θα αποφασίσετε. Εξάλλου θα τιμήσετε και τις δύο γιαγιάδες γιατί να ενοχληθούν;💗

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Αν είστε ενωμένοι και κάθετοι δεν θα έχετε θέμα..αυτά για μένα δεν θέλουν πολύ συζήτηση αλλά απλη ανακοίνωση..ήρεμα και ωραία αποφασίσαμε να βγάλουμε το παιδί ΜΑΣ έτσι.. :) οπως και να χει μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει αυτές τις τέλειες στιγμές δεν αξίζει για κανένα λόγο ❤️

Με το καλό Σταυρι μου να έρθει το κοριτσάκι σάς!!!Εμένα μου αρέσουν πολύ τα διπλά ονόματα στα κορίτσια!!!Το Χρυσαλενια είναι τέλειο και υπάρχουν ωραία και τα δύο όνοματα ώστε να να μην και υπάρχουν παρεξηγήσεις!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Κι εμένα μου αρέσει σαν όνομα Σταυρι μου! Είναι ιδιαίτερο! Ότι εμπόδια και να υπάρχουν τον πρώτο λόγο τον έχετε εσείς και εσείς θα αποφασίσετε. Εξάλλου θα τιμήσετε και τις δύο γιαγιάδες γιατί να ενοχληθούν;💗

Γιατί δεν αρεσουν στα πεθερικά μου τα δυο ονοματα

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σταυρι είπε:

Γιατί δεν αρεσουν στα πεθερικά μου τα δυο ονοματα

Ας μην αρέσουν.. αφού αρέσουν σ εσάς κ είναι κοινή απόφαση?χαχα!!! Μη με ζοριζεται πες πολύ κ. Χρυσούλα γιατί θα δώσω της μάνας μου🤣❣️❣️

στις πριν 7 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Είναι υπέροχο όνομα κορίτσι μου. Και θα το ξεπεράσουν και τα πεθερικά σου μην ανησυχείς. Με το καλό η μπουμπου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτον θα κανω κοριτσι μου.. μου εχει ηδη γραψει ορμονολογικες εξετασεις τις οποιες θα τις κανω μολις αδιαθετησω κανονικα..
    • Κάνε τεστ ωορρηξιας να δεις τι γίνετε με την ορμόνη αν έπεσε   λογικά το τεστ εγκυμοσύνης αν ήταν θα έδειχνε κάτι αφού είναι αρνητικό δεν θα είναι εγκυμοσύνη  ξανά πήγε γιατρό όταν σου πει.. κάνε και εξετάσεις ορμονικές να δεις εκεί τι γίνετε,  αν ο γιατρός σου δεν δει κάτι και βλέπεις ότι συνεχίζεται πέρα και άλλη γνώμη από γιατρό να είσαι σίγουρη 
    • Εγώ θα πω ότι είναι κάπως ουτοπικό το σενάριο να την φτιάξεις όταν γεννας, αλλά ότι δεν είναι τελείως ακατόρθωτο 🤣🤣 αν το καταφέρεις θα είναι τρελό ρισπεκτ από μένα 😁 Μωρέ, το θέμα είναι αν θα έχεις ψυχραιμία εκείνη την ώρα για να φτιάξεις βαλίτσα. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να συμβεί. Υπάρχει περίπτωση να πονάς πολύ και να μην μπορείς να ψάχνεις ρούχα και σερβιετες εκείνη την ώρα. Ή να σπάσουν τα νερά ή να δεις αίμα και να αγχωθεις και να ξεχάσεις κάποια πράγματα... Κάποια τελευταία θα τα βάλεις, αλλά όλη τη βαλίτσα, θεωρώ ότι είναι ευσεβής πόθος 😅 Εγώ πάντως στη πρώτη γέννα έφτασα διαστολή σε μια ώρα από το 1 στο 10 😅 αλλά δεν είναι κάτι σύνηθες, απλά το λέω επειδή είναι η πρώτη σου γέννα και δεν ξέρεις τι θα κάνει το σώμα σου... Επίσης, εγώ είχα πάρει το πάνω μιας πιτζάμας με κουμπιά και μακρύ μανίκι (κι εγώ δεν φοράω, για τη γέννα το πήρα) η οποία την πρώτη μέρα γέμισε με αίματα στα μανίκια, επειδή μπήκε λάθος μια βελόνα και μου έκανε αιμορραγία 🙄 Ε... Έβαλα τον άντρα μου να μου φέρει μια δεύτερη νυχτικιά (και με τιράντες αυτή τη φορά, γιατί όπως είπε και η @MarMar90 είχε πολλή ζέστη στο δωμάτιο μας..). Τα πολλά ζιπουνακια επίσης χρειάστηκαν, γιατί έκανε διαρροές η πάνα του μωρού μια δυο φορές, και με κατούρησε και στην αλλαγή του άλλες 2-3 φορές, οπότε άσε... Ευτυχώς εσένα είναι κορίτσι και δε θα πετάγονται τα τσισακια δεξιά-αριστερα... 😁😁 Πολλά μπορεί να συμβούν, αλλά άμα έχεις τον άνδρα σου να πηγαινοέρχονται, δεν χρειάζεται να τα κουβαλήσεις όλα. Θα σου φέρνει αυτός ό,τι έκτακτο ζητήσεις. Κι εγώ έτσι έκανα. 
    • Κι εμείς αυτό λέγαμε, μήπως να πάμε σε παιδοψυχολογο για να μας κατευθύνει, άμα δούμε ότι ο,τι κάνουμε δεν αποδίδει... Γενικά έχει και πολλή ενέργεια το παιδί μας και κάπου πρέπει να τη διοχετεύσει. Αυτό το κάνω πάντως, αφιερώνω χρόνο σε αυτόν οι 2 μας, και εγώ τον κοιμιζω με παραμύθι το βράδυ, αλλά είναι φορές που αν με δει με το μωρό αγκαλιά δε θα με θέλει 😩😩 λέει "φύγε! Όχι εσύ! Ο μπαμπάς! Τώρα! Άντε!" 🤣🤣
    • Έχω κανονικά ναι οπως στην περίοδο.. θα κανω ξανα τεστ ωορηξιας να δω αν θα ειναι πθο αχνη σημερα λογικα το πικ θα ηταν το Σαββατο.! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...