Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρόπτωση μήτρας - κυστεοκήλη

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα,

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια που να εμφάνισε πρόπτωση μήτρας ή κυστεοκήλη (εγώ εμφάνισα και τα δύο) κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (ή έστω και κάποια άλλη στιγμή και αν μετά έμεινε έγκυος πχ) και ποια ήταν η έκβαση τελικά. Είμαι 10 εβδομάδων, στη δεύτερη εγκυμοσύνη και αγχώθηκα πολύ με την εξέλιξη αυτή. Σας ευχαριστώ πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 ώρες, ο/η Dim.The. είπε:

Καλησπέρα και από μένα,

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια που να εμφάνισε πρόπτωση μήτρας ή κυστεοκήλη (εγώ εμφάνισα και τα δύο) κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (ή έστω και κάποια άλλη στιγμή και αν μετά έμεινε έγκυος πχ) και ποια ήταν η έκβαση τελικά. Είμαι 10 εβδομάδων, στη δεύτερη εγκυμοσύνη και αγχώθηκα πολύ με την εξέλιξη αυτή. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ο γιατρος τι σου ειπε;

Η κουμπαρα μου ειχε παθει, μετα απο την τρίτη της γεννα . Και οι τρείς ηταν με φυσιολογικό τοκετό  οπου έπαιξε ρολο της ειπαν. Οι δυο τελευταίες ηταν και με πληρη εξάλειψη τραχήλου(δεν ξερω αν επαιξε κι αυτο ρολο) Εκανε λαπαροσκοπικη επέμβαση αν δεν κανω λαθος.

στις πριν 9 ώρες, ο/η Tonia. είπε:

Ο γιατρος τι σου ειπε;

Η κουμπαρα μου ειχε παθει, μετα απο την τρίτη της γεννα . Και οι τρείς ηταν με φυσιολογικό τοκετό  οπου έπαιξε ρολο της ειπαν. Οι δυο τελευταίες ηταν και με πληρη εξάλειψη τραχήλου(δεν ξερω αν επαιξε κι αυτο ρολο) Εκανε λαπαροσκοπικη επέμβαση αν δεν κανω λαθος.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ο γιατρός με καθησύχασε ότι δε θα επηρεάσει την εγκυμοσύνη και από ότι κατάλαβα θα το αντιμετωπίσουμε μετά. Ο πρώτος τοκετός μου ήταν φυσιολογικός, αλλά πολύ δύσκολος γιατί σκίστηκε όλος ο κόλπος μέχρι τον τράχηλο, οπότε έχει να κάνει κι αυτό φαντάζομαι. Αν θέλει να ξαναμείνει έγκυος η κουμπάρα σου άραγε θα μπορούσε; Λογικά δεν έκανε υστερεκτομή, οπότε ναι; Με προβληματίζει γιατί ιδανικά θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν πάνε όλα καλά πάντα με αυτό πρώτα ο Θεός.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Dim.The. είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ο γιατρός με καθησύχασε ότι δε θα επηρεάσει την εγκυμοσύνη και από ότι κατάλαβα θα το αντιμετωπίσουμε μετά. Ο πρώτος τοκετός μου ήταν φυσιολογικός, αλλά πολύ δύσκολος γιατί σκίστηκε όλος ο κόλπος μέχρι τον τράχηλο, οπότε έχει να κάνει κι αυτό φαντάζομαι. Αν θέλει να ξαναμείνει έγκυος η κουμπάρα σου άραγε θα μπορούσε; Λογικά δεν έκανε υστερεκτομή, οπότε ναι; Με προβληματίζει γιατί ιδανικά θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν πάνε όλα καλά πάντα με αυτό πρώτα ο Θεός.

Λογικα μπορει να κανει ξανα αν θελει. Μετα την επεμβαση νομιζω πως ειναι οκ πλεον. 

Αν ο γιατρος σου ειναι αισιόδοξος τοτε μην φοβασαι και μην το ψαχνεις γενικα γιατι μπορει να δεις διαφορα και να σε αγχωσουν αδικα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...