Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΙΑΙΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες! Εκανα κ εγω σημερα την Β’ Επιπεδου οπου ολα δοξα τω Θεω ειναι τελεια με την μπεμπα μου! Μεγαλωνει πολυ καλα! Υπαρχει ομως ενα προβληματακι! Εχω αυξημενες αντιστασεις στις μητριαιες αρτηριες με πιθανοτητα για προεκλαμψια κ υπολειπομενη ανάπτυξη εμβρυου. Ειπε ο γιατρος που μου εκανε την εξεταση να μην ανησυχω. Ειναι κατι που δεν με αφορα αυτη την στιγμη κ επισης, δειχνει πιθανοτητα. Δεν σημαινει οτι θα γινει κατι! Πιο αργα, εχω και ραντεβου στον γυναικολογο μου οπου θα συζητησουμε! Βρε κοριτσια, γνωριζετε επι του θεματος; Το αντιμετωπιζει η το εχει αντιμετωπισει καποια κοπελα; Στεναχωρηθηκα πολυ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 18 ώρες, ο/η marina22 είπε:

Καλησπερα σε ολες! Εκανα κ εγω σημερα την Β’ Επιπεδου οπου ολα δοξα τω Θεω ειναι τελεια με την μπεμπα μου! Μεγαλωνει πολυ καλα! Υπαρχει ομως ενα προβληματακι! Εχω αυξημενες αντιστασεις στις μητριαιες αρτηριες με πιθανοτητα για προεκλαμψια κ υπολειπομενη ανάπτυξη εμβρυου. Ειπε ο γιατρος που μου εκανε την εξεταση να μην ανησυχω. Ειναι κατι που δεν με αφορα αυτη την στιγμη κ επισης, δειχνει πιθανοτητα. Δεν σημαινει οτι θα γινει κατι! Πιο αργα, εχω και ραντεβου στον γυναικολογο μου οπου θα συζητησουμε! Βρε κοριτσια, γνωριζετε επι του θεματος; Το αντιμετωπιζει η το εχει αντιμετωπισει καποια κοπελα; Στεναχωρηθηκα πολυ..

Κορίτσι μου εγώ γνωρίζω πολλά από αυτό το θέμα δεν ισχύει καν αυτό που σου είπε να μην σε αφορά τι σημαίνει ότι έχεις αντίσταση στις μητριαιες αρτηρίες σημαίνει ότι το μωράκι σου δεν τρέφεται σωστά με αποτέλεσμα να πρέπει να το βοηθήσεις εσύ και αυτό πως γίνεται θα σου το πει ο γιατρός η αντίσταση στις μητριαιες αρτηρίες μπορεί να σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει με το αιμα σου δηλαδή με τον πλακούντα το μωρό δεν τρέφεται σωστά μήπως πρέπει να το βοηθήσεις με κάποιες ενεσεις τι σημαίνει να μην σε αφορά και αν γίνεται κάποιος θρόμβος στο αίμα σου χωρίς να θέλω να σε τρομάξω έτσι δεν μπορεί να σου λέει κάτι τέτοιο ο γιατρός ξέρει τι σημαίνει μητριαια αρτηρία σε παρακαλώ απευθυνσου σε αιματολογο και σε εναν εμβρομιτρικο μπορεί να μην συμβαίνει και τίποτα από όλα αυτά αλλά πες μου μπορείς να ρισκάρεις

Καλησπέρα,

Εμένα φάνηκε αντίσταση στις μητριαιες αρτηρίες πολύ νωρίς στην αυχενική και είχα και μεγάλο ποσοστό για προεκλαμψία και μου είπε να κόψω εντελώς το αλάτι.

Τώρα που είμαι 15η εβδομάδα μου έδωσε χάπι για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Σίγουρα είναι κάτι που εφόσον το γνωρίζετε θέλει παρακολούθηση αλλά όλα θα πάνε καλά .

Κοριτσια πηγα χθες γυναικολογο. Μου ειπε να μην τρελαινομαι. Οι τιμες ειναι απλα στα ανωτερα επιθυμητα ορια. Παρ ολα αυτα προληπτικα, πρεπει να κανω ενεσεις αντιπηκτικες καθε πρωι και το μεσημερι salospir και οτι απο εδω και περα θα τα λεμε καθε 15 μερες..

στις πριν 1 ώρα, ο/η marina22 είπε:

Κοριτσια πηγα χθες γυναικολογο. Μου ειπε να μην τρελαινομαι. Οι τιμες ειναι απλα στα ανωτερα επιθυμητα ορια. Παρ ολα αυτα προληπτικα, πρεπει να κανω ενεσεις αντιπηκτικες καθε πρωι και το μεσημερι salospir και οτι απο εδω και περα θα τα λεμε καθε 15 μερες..

Τώρα ναι εισαι οκ οι ενέσεις θα βοηθήσουν πολύ το μωρό να πάρει ανάπτυξη τέλεια κορίτσι μου και καλά κάνεις και τρελενεσαι έχεις κάθε δίκιο πρόκειται για το παιδί σου

στις πριν 3 ώρες, ο/η Penny89 είπε:

Τώρα ναι εισαι οκ οι ενέσεις θα βοηθήσουν πολύ το μωρό να πάρει ανάπτυξη τέλεια κορίτσι μου και καλά κάνεις και τρελενεσαι έχεις κάθε δίκιο πρόκειται για το παιδί σου

Στεναχωρηθηκα πολυ για τις ενεσεις. Οκ τωρα το ξεπερασα..τι να πω..απλα αγχωνομαι πολυ για το μωρο

στις πριν 12 ώρες, ο/η marina22 είπε:

Στεναχωρηθηκα πολυ για τις ενεσεις. Οκ τωρα το ξεπερασα..τι να πω..απλα αγχωνομαι πολυ για το μωρο

Καλημέρα κοπέλα μου, το ότι γνωρίζετε το θεματάκι που υπάρχει κ το αντιμετωπίζετε είναι το πιο σημαντικό απ όλα. Δεν έχεις να φοβάσαι από αυτό πλέον. Όταν δεν γνωρίζουμε το θέμα έχουμε πρόβλημα. Μη στεναχωριέσαι για τις ενεσουλες δεν είναι κάτι. Για το μωρακι σου τις κανεις για να είναι καλά! 

στις πριν 13 ώρες, ο/η marina22 είπε:

Για ποιο λόγο στεναχωρήθηκες για τις ενέσεις; Θα προτιμούσες να γίνει κάτι μην το λες ποτέ αυτό δνε υπάρχει στεναχωριέμαι

στις πριν 5 ώρες, ο/η Penny89 είπε:

Για ποιο λόγο στεναχωρήθηκες για τις ενέσεις; Θα προτιμούσες να γίνει κάτι μην το λες ποτέ αυτό δνε υπάρχει στεναχωριέμαι

Στεναχωρηθηκα για το θεμα που προκληθηκε ενω μου ελεγαν οτι ολα ειναι τελεια!! Δεν μπορω να καταλαβω πως έγινε ξαφνικα! Αυτο! Παρ ολα αυτα, δεν εχω προβλημα κανενα. Σημερα την εκανα μονη μου! Αρκει να ειναι καλα το μωρο μου! Μονο αυτο θελω! Γι αυτο αγχωνομαι υπερβολοκα!

στις πριν 1 ώρα, ο/η marina22 είπε:

Στεναχωρηθηκα για το θεμα που προκληθηκε ενω μου ελεγαν οτι ολα ειναι τελεια!! Δεν μπορω να καταλαβω πως έγινε ξαφνικα! Αυτο! Παρ ολα αυτα, δεν εχω προβλημα κανενα. Σημερα την εκανα μονη μου! Αρκει να ειναι καλα το μωρο μου! Μονο αυτο θελω! Γι αυτο αγχωνομαι υπερβολοκα!

Να μην αγχώνεσαι θα πάνε όλα καλά πίστη να έχεις αλλά πίστευε με ότι πρέπει θα το κάνουμε τίποτα δεν είναι στο χέρι μας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...