@Kn1 κορίτσι να σου ζήσει και εσένα!! Θα διαβάσω πιο μετα τα μηνυματα σας,προς το παρον εδιωξα και το συζυγο να ξεκουραστει λιγο και θα προσπαθησω να κοιμηθω και εγω.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια κ την υποστήριξη!!!! Είναι πολύ τρομακτικό γτ έχω κανονικά περίοδο αλλά προσπαθώ να ειμαι ήρεμη για το 2ο. Μου έκανε έξτρα ένεση κ ξάπλα τελείως μόνο για τουαλέτα να σηκώνομαι κ μου είπε ότι σιγά σιγά αφού αποβλήθηκε θα πρέπει να ελαττώνεται το αίμα... Θα δω πως θα πάει μέχρι το βράδυ!!!
Κορίτσια μου γέννησα σήμερα 9:15 το πρωί με καισαρική τελικά. Η οποία πραγματικά δεν ήταν τίποτα τελικά,ζήτησα και μου έδωσαν και ηρεμιστικό και ήμουν σαν να είχα πιει όλο το Βόσπορο, όλοι γελούσαν μαζί μου.
Πάμε να σας τα πω μια γρήγορα γιατί είμαι τελείως αυπνη και ξεχνιέμαι.
Ήρθα χθες καθαρά για τα πετρώματα και είχα συσπασεις κατοσταρες. Η προϊσταμένη σαν δευτερότοκο δεν με άφηνε να φύγω. Μίλησε με τον γιατρό και ήρθε και αυτός με την μαία μου από τις 10 το βράδυ. Η διαστολή μου παρόλο τις 3 λεπτές συσπασεις κόλλησε, μου έβαλαν ωκυτοκινη να βοηθήσουν αλλά τίποτα,έκανα επισκληριδιο και μέχρι τις 4 η διαστολή μου ήταν ακόμα 3. Με άφησε ο γιατρός να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ αν και δεν μπόρεσα και κατά τις 8 το πρωί παρόλο τις συσπασεις η διαστολή δεν προχωρούσε. Μου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να με αφήσει μέχρι και αύριο αν θέλω αλλά ότι και να γίνει κάτι την ενοχλεί και δεν βγαίνει και αποφασίσαμε καισαρική. Γεννήθηκε 2870 γρ αλλά μπήκε στην ΜΕΝΝ για ένα 24ωρο λόγω αγωγής που κάνω για το αυτοανοσο. Έχει περούκα κορίτσια κατάμαυρη και μπούκλα. Το απόγευμα θα με σηκώσουν και θα με πάνε να την δω κια θα αρχίσω να αντλώ και γάλα και αύριο θα την έχω μαζί μου!!!
Τα έγραψα ανακατεμένα αλλά είμαι πραγματικά πτώμα.