Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρησμένος αδενας

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι στην 33η εβδομάδα κυησης. Πριν 2 βδομάδες έπιασα στη μασχαλη ένα γρομπαλακι μικρο πάνω πάνω και έξω. Με πονούσε οταν το έπιανα αλλά ξαι γενικά ένιωθα μια ενόχληση από αυτή την πλευρά που έφτανε μέχρι και το στηθος. Επειδή έχω ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογένεια αγχώθηκα παρα πολύ. Το είδε ο γυναικολογος μοθ και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα,είναι αντιδραστικό αδενας που έχει πρηστεί από ξυράφι η αποσμητικό και εννοείται και από τις ορμονες της εγκυμοσυνης συν το βαρος του στηθους. Μου είπε ότι πρώτα θα γεννησω, θα αδιαθετησω και μετά θα φύγει. Του είπα να πάω να κάνω υπέρηχο και μοθ είπε ότι δεν υπάρχει λόγος. Με ανησυχεί ακόμα όμως κορίτσια. Με ενοχλεί αρκετά και στο χέρι και στο στηθος. Είναι η πλευρά επηρεασμένη γενικά. Με ρίχνει ψυχολογικά. Θα ήθελα να μάθω αν κάποια άλλη κοπέλα είχε κάτι παρόμοιο με αυτό. Κάθε μέρα ψάχνομαι μήπως έχω βγάλει κανένα καινούργιο. Ευχαριστώ πολύ.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 30 λεπτά, ο/η mariatzo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι στην 33η εβδομάδα κυησης. Πριν 2 βδομάδες έπιασα στη μασχαλη ένα γρομπαλακι μικρο πάνω πάνω και έξω. Με πονούσε οταν το έπιανα αλλά ξαι γενικά ένιωθα μια ενόχληση από αυτή την πλευρά που έφτανε μέχρι και το στηθος. Επειδή έχω ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογένεια αγχώθηκα παρα πολύ. Το είδε ο γυναικολογος μοθ και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα,είναι αντιδραστικό αδενας που έχει πρηστεί από ξυράφι η αποσμητικό και εννοείται και από τις ορμονες της εγκυμοσυνης συν το βαρος του στηθους. Μου είπε ότι πρώτα θα γεννησω, θα αδιαθετησω και μετά θα φύγει. Του είπα να πάω να κάνω υπέρηχο και μοθ είπε ότι δεν υπάρχει λόγος. Με ανησυχεί ακόμα όμως κορίτσια. Με ενοχλεί αρκετά και στο χέρι και στο στηθος. Είναι η πλευρά επηρεασμένη γενικά. Με ρίχνει ψυχολογικά. Θα ήθελα να μάθω αν κάποια άλλη κοπέλα είχε κάτι παρόμοιο με αυτό. Κάθε μέρα ψάχνομαι μήπως έχω βγάλει κανένα καινούργιο. Ευχαριστώ πολύ.. 

Με το καλό κοπέλα μου! Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα και σε έναν μαστολογο. Θα το έκανα κυρίως για να ηρεμήσω ψυχολογικά. Επειδή ξέρω τι άνθρωπος είμαι δεν θα με άφηνε να χαρώ την εγκυμοσύνη μου. Από την στιγμή που νιώθεις κι εσύ ότι σε επηρεάζει μην το αφήνεις να χαλάει μια τόσο υπέροχη περίοδο της ζωής σου! 💗

Καλησπέρα έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα,με τη μόνη διαφορά πως έπιανε κάποιο όγκο και στο στήθος,πήγα αμέσως σε μαστολογο,ο όγκος στο στήθος είναι κύστη και ο αδένας μου είπε πως είναι από το ξυράφι και θα επανέλθει,φυσικά αν σε ένα μήνα δεν φύγει θα πάω να κάνω υπέρηχο για να ησυχάσω 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..πριν μάθω για την εγκυμοσυνη είχα κάνει υπερηχο μαστων και στις μασχαλες. Είχε δείξει και σε μένα κυστες στους μαστους. Σε ενοχλεί κι εσένα ο αδενας στη μασχαλη γενικά? 

Ο γυναικολογος μου το ειδε από κοντά έκανε ψηλαφιση και στους μαστους.τιποτα λέει.εχω μιλήσει και με παθολόγο στο τηλέφωνο όμως δεν το έχει δει από κοντά και μου είχε πει κι αυτός το ίδιο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...