Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοηθεια σας. Βρισκομαι σε διδυμη κυηση μετα απο ivf, ειμαι 15εβδ+4ημερων αλλα η κοιλια μου δεν έχει μεγαλώσει κατω χαμηλα. Ανησυχω μηπως κατι δεν πάει καλά. Τελευταια επίσκεψη ειχα πριν 2 εβδ κ ολα ήταν φυσιολογικα οπως κ η αυχενική διαφανεια που εκανα πριν 1μηνα. Παρολ αυτα διαβάζοντας σε διάφορα site γιατρων ολοι αναφέρουν ότι η γυναικα σε διδυμα φουσκώνει νωριτερα αποτι σε μια μονιρη κυηση. Ειμαι προβληματισμένη. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Sofianik είπε:

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοηθεια σας. Βρισκομαι σε διδυμη κυηση μετα απο ivf, ειμαι 15εβδ+4ημερων αλλα η κοιλια μου δεν έχει μεγαλώσει κατω χαμηλα. Ανησυχω μηπως κατι δεν πάει καλά. Τελευταια επίσκεψη ειχα πριν 2 εβδ κ ολα ήταν φυσιολογικα οπως κ η αυχενική διαφανεια που εκανα πριν 1μηνα. Παρολ αυτα διαβάζοντας σε διάφορα site γιατρων ολοι αναφέρουν ότι η γυναικα σε διδυμα φουσκώνει νωριτερα αποτι σε μια μονιρη κυηση. Ειμαι προβληματισμένη. 

Καλημέρα κοπέλα μου με το καλό τα διδυμάκια σου!! Έχουμε συζήτηση Διδυμομανούλες 2021 αν θέλεις να έρθεις εκεί να τα λέμε όλες μαζί!! Μην αγχώνεσαι για την κοιλιτσα σου. Κ εμένα άργησε να φουσκώσει. Ακόμα κ τώρα που είμαι 28 εβδομάδων και αρκετοί μου λένε που είναι τα δίδυμα εγώ στην εγκυμοσύνη με ένα είχα πιο μεγάλη κοιλιά. Παίζουν πολλά ρόλο. Από το ύψος, τα κιλά που ήσουν πριν, το που είναι οι σάκοι κλπ. Από τη στιγμή που μεγαλώνουν σωστά τα μωράκια σου όλα είναι καλά! Μετά την 24-25η βδομάδα θα πάρει τόση φορα η κοιλιτσα σου που θα λες τι καλά που ήμουν πριν. 

Δημοσίευση

Annie μου καλημέρα, Σ ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου που πραγματικά με ανακουφιζει. Ο γιατρός μου δεν μας εξηγεί  κ πολλά πολλά. Εχουμε επίσης ταλαιπωρηθεί πολυ για παιδακι 5 χρόνια κ πετύχαμε με την 2η εξωσωματικη οποτε καταλαβαινεις ο φοβος μου για την εξέλιξη της ειναι μεγαλος. Φυσικά κ θα ερθω στις δίδυμομανουλες 2021 δεν το είδα πριν αναφερθω. Σ ευχαριστώ πολυ. Φιλιααα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...