Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστέρηση πιθανές αιτίες;;;;;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα ειχα -έχω αποφασίσει να κάνω εξωσωματική αυτόν το μήνα είμαι από επαρχία κ λόγω του lockdowm ήρθαμε αθηνα ώστε να μην αποκλειστούμε ήταν να έρθω περίοδο 2/11 μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο ειχα κάτι καφέ για  3-4 μέρες κ πόνους περιόδου στης 4 του μήνα εκανα ένα τεστ αρνητικό χτες πάλι ειχα λίγο πόνο κ λίγο αίμα κατά το σκούπισμα μόνο έχω σκάσει γιατί κ ο συζηγος δουλεύει εξωτερικό κ πρέπει να πάει κ αυτός στην δουλειά του αν δεν γίνει τώρα θα μας πάει πολύ πίσω έχει συμβεί σε κάποια κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω @Despoin. Ηρέμησε,όμως, διότι το άγχος επιδεινώνει την κατάσταση. Κατά τη γνώμη μου ένα αρνητικό τεστ δεν σημαίνει τίποτα. Αν θες κάνε μια εξέταση χωριακης και επικοινώνησε με τον γιατρό για να σε καθοδηγήσει 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Despoin είπε:

Καλησπερα ειχα -έχω αποφασίσει να κάνω εξωσωματική αυτόν το μήνα είμαι από επαρχία κ λόγω του lockdowm ήρθαμε αθηνα ώστε να μην αποκλειστούμε ήταν να έρθω περίοδο 2/11 μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο ειχα κάτι καφέ για  3-4 μέρες κ πόνους περιόδου στης 4 του μήνα εκανα ένα τεστ αρνητικό χτες πάλι ειχα λίγο πόνο κ λίγο αίμα κατά το σκούπισμα μόνο έχω σκάσει γιατί κ ο συζηγος δουλεύει εξωτερικό κ πρέπει να πάει κ αυτός στην δουλειά του αν δεν γίνει τώρα θα μας πάει πολύ πίσω έχει συμβεί σε κάποια κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Κοριτσι μου μηπως να κανεις και μια εξεταση αιματος; χοριακη;; μιλησε και με τον γιατρο που σας παρακολουθει να δεις τι θα σου πει!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...