Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ?

ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ??

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΙΚΥ

ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ.:):kiss:

Μπορείς να μείνεις έγκυος όταν θηλάζεις και ας μην έχει εμφανιστεί η περίοδος. Αυτή η πληροφορία προέρχεται από τη ''βίβλο της εγκυμοσύνης''. Πολλές γυναίκες το θεωρούν απίθανο αλλά τελικώς υφίσταται το αντίθετο! Και εγώ όταν το διάβασα ξαφνιάστηκα.

Ειναι πιθανο να μεινει εγκυος γιατι μπορει να της ερθει οποιαδήποτε στιγμή περίοδος ασχέτως αν θηλάζει. Γονιμες μέρες δεν μπορει να υπολογισει αν πρώτα δεν στρώσει ο κύκλος της.

Εμένα δεν μου εχει ερθει ακομη περίοδος κ θηλάζω αλλα διάβασα ότι σε πολλές κοπέλες εδώ μέσα τους ήρθε περίοδος γυρω στους 2 μηνες μετα την γεννα κ ας θήλαζαν.

Η γιατρός μου μου ειπε να προσέχω τώρα γιατι ποτε δεν θα ξέρω ποιες ειναι οι γονιμες μου μέρες αν δεν στρώσει ο κύκλος μου..

Η πρώτη ωορρηξία συμβαίνει πριν τη έλευση της περιόδου. Οπότε δεν μπορεί η μητέρα να ξέρει πότε είναι γόνιμη.

Ο θηλασμός έχει αντισυλληπτικη δράση μόνο όταν το μωρό θηλάζει αποκλειστικά και θηλάζει και το βράδυ. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν μικρές πιθανότητες (2-3%) να μείνει η μητέρα έγκυος. Αν δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις του αποκλειστικού θηλασμού και του θηλασμού στη διάρκεια της νύχτας, τότε οι πιθανότητες ωορρηξίας και άρα πιθανής σύλληψης είναι πολύ μεγαλύτερες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...