Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι!! Μια απ' τα ίδια μόνιμα με το κλιματιστικό, αυτή τη βδομάδα επιτέλους θα πέσει η θερμοκρασία με έχει κουράσει πάρα πολύ. Όσο για το ισχίο σε νιώθω, για δύο μέρες είχα φουλ πόνο, ισχιαλγία κάνω ασκησουλες και υπομονή. Είναι λογικό ανοίγουν σιγά σιγά οι σύνδεσμοι και σε πολλές προκαλεί πόνο. 
    • Καλημέρα σας κορίτσια! Εμένα η ενδοκρινολόγος μου έδωσε γενικές οδηγίες προς το παρόν, όχι συγκεκριμένο διαιτολόγιο. Καθόλου γλυκά, ααντε κανένα με στέβια αλλά μια στο τόσο, 3 μερίδες φρούτα τη μέρα, μέχρι 3 φέτες ψωμί αλλά όχι τοστ, 1 κούπα ρύζι ή 2 κούπες ζυμαρικά. Θα ξανακάνω μέτρηση όμως αρχές Αυγούστου γιατί μου είπε ότι την καμπύλη την έκανα αρκετά νωρίς (21η βδομάδα). Προς το παρόν δε κάνω καθημερινά μετρήσεις.. θα δούμε!
    • Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε?  Εγώ ζορίστηκα πολύ με τη ζέστη, δεν έβγαινα καθόλου έξω, μόνιμα σε ένα ερκον. Επίσης προχθές με έπιασε ένα απίστευτο κάψιμο στο αριστερό ισχύο μπροστά και αγχώθηκα πολύ αλλά μετά από κανα δεκάλεπτο πέρασε, και γενικά έχω διάφορα πονάκια μέση, οσφυαλγία.. όλα μαζί 😅 Λέω τώρα που πέφτει λίγο η θερμοκρασία να αρχίσω περπάτημα μήπως βοηθήσει κάπως.. έχω γίνει ερείπιο!  @larcrf να ζητήσεις λεμονάκι αν έχουν, όσες ήπιαν πορτοκάλι μου είπαν ότι ήταν πολύ κακό! 
    • Μην αγχωνεσαι και εγω ετσι ειμαι. Μια ερχονται τα συμπτώματα και μια φευγουν. Το σαββατο θα παμε για πρωτη φορα στον γιατρο και μεχρι τοτε θα τρελαθω.
    • Το Σάββατο φεύγουμε και ήδη έχω αγχωθεί για το ταξίδι με την μικρή, ελπίζω να είναι ήσυχη.  Άσε ακόμα βρίσκω διάσπαρτα κάνα δυο,απόψε νομίζω θα σηκωνομαι να ελέγχω, δεν μπορώ να καταλάβω και από που μπαίνουν. Είχα πάθει πριν 4 χρόνια τεράστια ζημιά από μυρμήγκια,ξύπνησα το πρωί και είχε μέχρι και στο ταβάνι, είχα πετάξει 2 σακούλες σκουπιδιών τρόφιμα γιατί είχαν μπει μέσα. Και όλο αυτό χειμώνα τότε που είχε ρίξει το πολύ χιόνι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...