Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Smurf88 είπε:

Γεια σας κορίτσια... χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν ή έχουν κάποιον στην οικογένεια!! Έχω καιρό να μπω αλλά ήμουν πολύ πιεσμένη το τελευταίο διάστημα.. ευτυχώς φύγαμε διακοπές κ λίγο ηρέμησα! @Clairy. Κ η δικιά μου είχε θέμα με το στομάχι αλλά έχει βελτιωθεί παααρα πολύ..είχε βγάλει στα μάγουλα κάτι σαν ιδρωτήρια αλλά ήταν από τον καύσωνα γιατί έφυγαν γρήγορα κ δεν εμφανίστηκαν ξανά! Το συζήτησα με τον παιδίατρο όμως δεν ανησυχεί προς το παρόν.

Για τα λοχεια που λέγατε εμένα μου κράτησαν γύρω στις 30 ημέρες και στις 2..πάνω που έλεγα καθάρισα έβγαιναν πάλι λίγα και στο τέλος έγιναν καφέ κίτρινα!  

Τι πρόβλημα είχε με το στομάχι της;; 

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις On 14/8/2021 at 12:40 ΜΜ, ο/η Tweema είπε:

Καλέ αφού 1 Ιούλιο γέννησε αν θυμάμαι καλά. Κάπου εκεί τέλος πάντων γιαυτό την ρωτάω. 😂😂😂

Ναι 1η γέννησα και οταν έκλεισα τις 40 μέρες ήρθε.. Τη Δευτέρα συγκεκριμένα.. Θα δουμε 😂 την Πέμπτη εχω γυναικολόγο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Τι πρόβλημα είχε με το στομάχι της;; 

Μου έκανε κάτι σαν παλινδρόμηση, τότε που τα λέγαμε κ μαζί αλλά με τον καιρό έστρωσε κ τώρα είναι πολύ καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Smurf88 είπε:

Μου έκανε κάτι σαν παλινδρόμηση, τότε που τα λέγαμε κ μαζί αλλά με τον καιρό έστρωσε κ τώρα είναι πολύ καλά! 

Κοιτα και εμενα μειώνονται σιγά σιγα.. Νομίζω πριν αρχίσω την αποχή. Δε μου κάνει σε κάθε γεύμα.. Είναι 46 ημερών.. Φανταζομαι θα φτιάχνει. Απλά με μπέρδεψε η γαστρεντερολογος.. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γειά σας! Σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά. Αύριο βράδυ μπαίνω κλινική και Τρίτη πρωί ξεκινάμε την πρόκληση. Ο λόγος είναι ότι σήμερα με έπιασαν τα κλάματα λόγω του μεγάλου μου παιδιού και ότι θα το αφήσω πίσω κλπ. Του έλεγα παραμύθια για να τον κοιμισω και μ'επιασαν τα κλάματα. Έκανα όλο κακές σκέψεις, μηπως δεν τον ξαναδώ και τέτοια. Δεν ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες ή τι άλλο. Δεν είχα άγχος ούτε στον πρώτο τοκετό, ούτε και τώρα. Απλά με αυτές τις σκέψεις, δεν πάω και με τόσο θετική ψυχολογία αύριο και νιώθω ότι αδικώ και τη μικρή, που θα φέρω στον κόσμο. Δεν ξέρω αν συνέβη και καμιά άλλη από εσάς πυ έχετε και δεύτερο παιδάκι, όταν πήγατε να γέννησετε... ☹️😢 

Δημοσίευση

Επίσης ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα, αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας. Έκανα και ένα topic αλλού, αλλά δεν απάντησε κανείς και είπα να γράψω και δω. Rooming in ή όχι; Στο πρώτο μου παιδί έκανα. Αλλά τότε τα δεδομένα ήταν άλλα, μιας και ο σύζυγος καθόταν και τη νύχτα μαζί. Τώρα με τα δεδομένα covid, δεν ξέρω τι να κάνω; Είμαι σε σκέψη. Γεννάω σε ιδιωτική κλινική βέβαια και οι μαιες είναι πολύ εξυπηρετικές. Παρόλα αυτά πάλι το σκέφτομαι. Φοβάμαι μην τελικά προκύψει και καμια καισαρική και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Εχει καμία πρόσφατη εμπειρία; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Κοιτα και εμενα μειώνονται σιγά σιγα.. Νομίζω πριν αρχίσω την αποχή. Δε μου κάνει σε κάθε γεύμα.. Είναι 46 ημερών.. Φανταζομαι θα φτιάχνει. Απλά με μπέρδεψε η γαστρεντερολογος.. 

Γιατί τι σου είπε και μπερδεύτηκες; Εμείς πλέον 2,5 μηνών και είναι πολύ καλά μπορώ να πω! Εννοείται πως παρακολουθώ αλλά λογικά θα περάσει εντελώς..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Γιατί τι σου είπε και μπερδεύτηκες; Εμείς πλέον 2,5 μηνών και είναι πολύ καλά μπορώ να πω! Εννοείται πως παρακολουθώ αλλά λογικά θα περάσει εντελώς..

Μου είπε για αλλεργία.. Και έχω κόψει γαλακτοκομικα 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Μου είπε για αλλεργία.. Και έχω κόψει γαλακτοκομικα 

Κ γω τα χα κόψει στο μικρό μου αλλά εν τέλει ήταν παλινδρομηση κ ήθελε απλά ωρίμανση το στόμαχακι του. Δηλ στους 2.5 μήνες ελαττωθηκε κ κάπου 3ων μηνών σταμάτησαν... Βοήθησε πολύ Κ η πιπίλα... 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Κ γω τα χα κόψει στο μικρό μου αλλά εν τέλει ήταν παλινδρομηση κ ήθελε απλά ωρίμανση το στόμαχακι του. Δηλ στους 2.5 μήνες ελαττωθηκε κ κάπου 3ων μηνών σταμάτησαν... Βοήθησε πολύ Κ η πιπίλα... 

Πως βοήθησε η πιπιλα;

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια.. 

@Smurf88καλά να περάσετε.. Θέλω να μας πεις αν όντως ξεκουραστηκες. Κ γενικά πως τα περάσατε. Εμείς φεύγουμε 23 είναι 1η φορά που πάμε κάπου χωρίς κουζίνα. Αρχικά κοιτούσα all inclusive, εν τέλει έκλεισα μόνο με πρωινό κ θα πηγαίνουμε να τρώμε εκτός.

@Clairy. Μου κ εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σ έκοψε αυγό, δεν είναι αλλεργιολογος.εσένα ο μικρός μέχρι 6 μηνών θα έχει ηρεμήσει τελειως.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Καταλάβατε οτι δεν ειναι αλλεργία επειδή δεν σταματούσαν οι αναγωγες;; 

@Tweema γενικα ελεγα να μην πάω ξανα γιατί και ο παιδίατρος λίγο περιττα τα έβρισκε ολα με τους υπερηχους κλπ.. Αλλά θέλαμε εμείς να πάμε.. Ίσως βλακεια... Ήδη πλέον δεν μου κάνει σε όλα τα γεύματα.. Θα δουμε..

Εμείς πήγαμε το 1ο 2 ήμερο το σκ αλλα στο εξοχικό.. Ο μικρός στη θάλασσα άκουγε τζίτζικια και κοσμο και κοιμόταν.. Και στην έξοδο. Γενικά ήταν πιο εύκολο από ότι περίμενα.. Τωρα θα πάμε μεσα Σεπτέμβρη διακοπές.. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η nik_ol είπε:

Πως βοήθησε η πιπιλα;

Δεν ήταν λαιμαργος. Κ έπινε πιο ήρεμα. Κ σταμάτησε τις ρουκέτες κ τους εμετούς. Μειώθηκαν. Δηλ.. Κ μετά τον 3ο μηνα που. Ωρίμασε κιόλας σταμάτησαν τελείως. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Καταλάβατε οτι δεν ειναι αλλεργία επειδή δεν σταματούσαν οι αναγωγες;; 

@Tweema γενικα ελεγα να μην πάω ξανα γιατί και ο παιδίατρος λίγο περιττα τα έβρισκε ολα με τους υπερηχους κλπ.. Αλλά θέλαμε εμείς να πάμε.. Ίσως βλακεια... Ήδη πλέον δεν μου κάνει σε όλα τα γεύματα.. Θα δουμε..

Εμείς πήγαμε το 1ο 2 ήμερο το σκ αλλα στο εξοχικό.. Ο μικρός στη θάλασσα άκουγε τζίτζικια και κοσμο και κοιμόταν.. Και στην έξοδο. Γενικά ήταν πιο εύκολο από ότι περίμενα.. Τωρα θα πάμε μεσα Σεπτέμβρη διακοπές.. 

Για να είναι αλλεργία έπρεπε να κάνει αίμα στα κακά. Εμένα δεν είχε. Αίμα στα κακά.... 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Δεν ήταν λαιμαργος. Κ έπινε πιο ήρεμα. Κ σταμάτησε τις ρουκέτες κ τους εμετούς. Μειώθηκαν. Δηλ.. Κ μετά τον 3ο μηνα που. Ωρίμασε κιόλας σταμάτησαν τελείως. 

Με θηλασμό ή με άντληση κ μπουκάλι;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Starrr είπε:

Για να είναι αλλεργία έπρεπε να κάνει αίμα στα κακά. Εμένα δεν είχε. Αίμα στα κακά.... 

Γεια σας παρακολούθησα τυχαία την συζήτηση για την αλλεργία κ την παλινδρόμηση που αναφέρετε κ επειδή έχω ήδη μια κόρη 2 ετών που είναι αλλεργιοπαιδο κ είχε κ παλινδρόμηση σας γράφω λίγο για να σας ξεμπερδεψω κάποια πράγματα γιατί έχω τρέξει την κόρη μου σε όλες τις ειδικότητες 

ειδα ότι ξέρετε την ομάδα θηλασμός κ αλλεργίες άρα καλό είναι να κάνετε πολύ πολύ καλό ξεσκόνισμα τα αρχεία του 

δν είναι απαραίτητο ένα παιδί να έχει αίμα στα κακά για να έχει αλλεργία 

επιπλεον στην παλινδρόμηση βοηθάει η σωστή αποχή γαλακτοκομικών (το αυγό είναι άλλη κατηγορία κ δν κόβεται κατευθείαν παρά μόνο αν παρατηρήσετε ότι ενοχλεί) 

αν έχετε μωράκι με παλινδρόμηση δν σημαίνει ότι έχει κ αλλεργία ταυτόχρονα 

πρέπει να παρατηρήσετε τα συμπτώματα του παιδιού 

Στην ομάδα θηλασμός κ αλλεργίες έχει πινακακι με τα συμπτώματα ενός βρέφους με αλλεργίες 

Σε κάποια παιδιά η παλινδρόμηση περνάει μέχρι τον 6ο μήνα κ σε άλλα παιδιά συνεχίζεται πάντως εξαρτάται

απο την πείρα μου 2 χρόνια που κάνω αποχή μπορώ να σας πω ότι εμάς η σωστή αποχή μας βοήθησε πολύ στην παλινδρόμηση κ στην αλλεργία εννοείται (όπως κ στους κολικούς που κόπηκαν μαχαίρι με την αποχή αν κ δν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση ακόμα ωστόσο βοηθάει πολύ) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Γεια σας παρακολούθησα τυχαία την συζήτηση για την αλλεργία κ την παλινδρόμηση που αναφέρετε κ επειδή έχω ήδη μια κόρη 2 ετών που είναι αλλεργιοπαιδο κ είχε κ παλινδρόμηση σας γράφω λίγο για να σας ξεμπερδεψω κάποια πράγματα γιατί έχω τρέξει την κόρη μου σε όλες τις ειδικότητες 

ειδα ότι ξέρετε την ομάδα θηλασμός κ αλλεργίες άρα καλό είναι να κάνετε πολύ πολύ καλό ξεσκόνισμα τα αρχεία του 

δν είναι απαραίτητο ένα παιδί να έχει αίμα στα κακά για να έχει αλλεργία 

επιπλεον στην παλινδρόμηση βοηθάει η σωστή αποχή γαλακτοκομικών (το αυγό είναι άλλη κατηγορία κ δν κόβεται κατευθείαν παρά μόνο αν παρατηρήσετε ότι ενοχλεί) 

αν έχετε μωράκι με παλινδρόμηση δν σημαίνει ότι έχει κ αλλεργία ταυτόχρονα 

πρέπει να παρατηρήσετε τα συμπτώματα του παιδιού 

Στην ομάδα θηλασμός κ αλλεργίες έχει πινακακι με τα συμπτώματα ενός βρέφους με αλλεργίες 

Σε κάποια παιδιά η παλινδρόμηση περνάει μέχρι τον 6ο μήνα κ σε άλλα παιδιά συνεχίζεται πάντως εξαρτάται

απο την πείρα μου 2 χρόνια που κάνω αποχή μπορώ να σας πω ότι εμάς η σωστή αποχή μας βοήθησε πολύ στην παλινδρόμηση κ στην αλλεργία εννοείται (όπως κ στους κολικούς που κόπηκαν μαχαίρι με την αποχή αν κ δν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση ακόμα ωστόσο βοηθάει πολύ) 

2 χρόνια αποχή; 😮😱😱

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Mamaofbill είπε:

Κορίτσια μου γειά σας! Σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά. Αύριο βράδυ μπαίνω κλινική και Τρίτη πρωί ξεκινάμε την πρόκληση. Ο λόγος είναι ότι σήμερα με έπιασαν τα κλάματα λόγω του μεγάλου μου παιδιού και ότι θα το αφήσω πίσω κλπ. Του έλεγα παραμύθια για να τον κοιμισω και μ'επιασαν τα κλάματα. Έκανα όλο κακές σκέψεις, μηπως δεν τον ξαναδώ και τέτοια. Δεν ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες ή τι άλλο. Δεν είχα άγχος ούτε στον πρώτο τοκετό, ούτε και τώρα. Απλά με αυτές τις σκέψεις, δεν πάω και με τόσο θετική ψυχολογία αύριο και νιώθω ότι αδικώ και τη μικρή, που θα φέρω στον κόσμο. Δεν ξέρω αν συνέβη και καμιά άλλη από εσάς πυ έχετε και δεύτερο παιδάκι, όταν πήγατε να γέννησετε... ☹️😢 

Καλημέρα κορίτσι μου.. Λογικο το άγχος αλλα θεωρω οτι η ψυχολογία είναι λογω ορμονων. Ολα θα πανε καλα και σύντομα θα κρατας και την κορη σου αγκαλιά και θα χαρει και ο γιος σου με αυτο το γεγονός.. Προσπαθησε να του μιλας στο τηλέφωνο και να του εξηγεις που εισαι και τι κανεις. Ειμαι υπερ του rooming in λογω θηλασμου και για να νιώθεις ασφάλεια και να εξικοιωθεις. Αλλα νομίζω πια είναι λιγο πιο χαλαροι με το rooming in.. Δεν σημαίνει ότι δεν θα το κρατανε αν θες να κανεις ενα μπανιο ή να κοιμηθείς πανες, μπανιο αναλαμβάνουν οι μαιες ούτως ή άλλως και όταν εχεις κανει καισαρικη προφανώς και ζητας μια βοήθεια αν χρειαστεί. Σου εύχομαι με εναν πονο 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Καλα είμαι κορίτσι μου εσυ; περιμένω να ξελαφρωσω😂

Έλα κοντεύεις! Έχεις δίκιο όμως, είναι δύσκολα προς το τέλος.... Υπομονή! Τουλάχιστον έπεσε λίγο η θερμοκρασία! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...