Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έτσι είναι όπως τα λες.. ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κάνω. Δεν έχω σαν δεδομένο τπτ γιατί δεν μπορείς να έχεις και κάτι δεδομένο. Αν δεν κρατήσω μωράκι στην αγκαλιά μου νομίζω ότι δεν θα το πιστέψω ποτέ ότι μπορεί να τα καταφέρω. Αυτές τις μέρες έχω και κάτι περίεργες ενοχλήσεις κάτω χαμηλά στην κοιλιά και φοβάμαι μήπως είναι τπτ κακό και δεν μπορέσουμε να κάνουμε εν τέλη την εμβρυομεταφορά. 😪άσε... του τρελού... ελπίζω την Παρασκευή στον υπέρηχο να είναι όλα καλά και να μην έχουμε τίποτιιιις εκπλήξεις 😆..
    • Καλημέρα!! Χαίρομαι πολύ αν σε βοήθησε κοριτσάκι μου!! 🥰🥰🥰 Κουράγιο και υπομονή..!💪 Εδώ είμαστε όποτε το χρειάζεσαι!! 
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου! Αχχ αυτή η γκρίνια... Χθες θέλω να ελπίζω ότι ήταν το αποκορύφωμα και για εμάς γιατί δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέχω.. τι γκρίνια είναι αυτή βρε κορίτσια μου...!!! Πιστεύεις να είναι από άλμα και μαζί τα δοντακια να την έχουν κάνει τόσο "ευχάριστο" χαρακτήρα..;!!!; Εύχομαι να περάσει λίαν συντόμως και για τις δύο μας!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!! 💪💪 Πολύ ωραίο το baby swimming!! Είχα ρωτήσει και εγώ στο τοπικό κολυμβητήριο αλλά δεν κάνουν.. τι τιμές παίζουν αλήθεια;
    • Καλημέρα! Δε λέγαμε τίποτα άλλο χθες;! Σηκώθηκα στις 6 για τουαλέτα και είχα αίμα κανονικό στο εσώρουχο, σαν αυτό που βλέπουμε μόλις έρχεται περίοδος. Έστειλα μήνυμα στο γιατρό γιατί ήταν νωρίς και μου λέει έχω έναν τοκετό και είμαι στο νοσοκομείο έλα τώρα! Σε δέκα λεπτά ήμουν εκεί κάναμε υπέρηχο, όλα καλά ευτυχώς, δεν έχει αποκόλληση, από τον τράχηλο λέει πάλι το αιματακι (είχαμε επαφή προχθές). Δε μου έδωσε τίποτα, δεν ανησυχησε, μου είπε λίγο με το μαλακό γενικά με τις δραστηριότητες. 😅 Το μωρό έχει κάτι μικρουλικα χεράκια και ποδαράκια και κεφαλάκι! Μεγάλωσε πολύ, ολόκληρο νταμάρι έγινε ❤️❤️
  • Προσθήκη...