Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χαίρεται κορίτσια ....τι ωραία παρεούλα είστε ***Μανταρίνι μου τι κάνεις ;;;;;πώς είσαι διαβαζω περιμένεις μωράκι 2ο??με το καλό κορίτσι μου καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!
    • Γεια σας κορίτσια....!!  5+2 κ εγώ σήμερα...αυτή η αναμονή είναι τόσο βάρβαρη!!! Δευτέρα θα επαναλάβω χοριακη!! Όλες πάνω κάτω στ ίδια είμαστε... Όλα καλά να πάνε κορίτσια Μ !!
    • @Μπεμπελουκα τι κάνεις κοπέλα μου;; Πώς είσαι; Σε θυμάμαι από τα παλιά..
    • Γεια σας κορίτσια!! @nasia94 @Rena92 !! Παντρευτηκαμε, βαφτίσαμε το βλαστάρι μας και όλα πήγαν κατ ευχήν!!! Κι εμείς κοιμόμαστε όλοι μαζί, αν και τον τελευταίο μήνα ο μπαμπάς μας έχει μετακομίσει στον καναπέ 😂😂 περιμένουμε να πάμε στο νέο μας σπίτι για να πάει ο καθένας στο δωμάτιό του (δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι αυτό 😂😂). Επίσης θα πρέπει να ξεκινήσουμε να αποθηλαζουμε σιγά σιγά... Πόσο δύσκολο μου φαίνεται... Εμείς σχολείο από αρχές του χρόνου! Προσαρμογή και οι 2... Η μεγάλη πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά! Η μικρή θα δείξει 😂😂 εμείς την Κυριακή θα γίνουμε 1 😍😍😍 πάρτι δεν θα κάνουμε γιατί δεν έχουμε τον κατάλληλο χώρο! Αν δεν βρέχει ίσως πάμε καμία μονοήμερη! Θα δούμε! Τελευταία στιγμή θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε!!!
    • Κορίτσι μου έκανες χοριακη; Πηγές γιατρό;; Εύχομαι όλα να είναι καλά!    Με το καλό κοπέλα μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!  Εγώ 6+3 σήμερα και την Δευτέρα θα πάω γιατρό και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...