Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έχετε να προτείνετε κανένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης καλό; Κάποια του θηλασμού χρησιμοποιούνται και ως εγκυμοσύνης;  Καπνίζεις κορίτσι ε; Ο γιατρός σου δώσε το οκ; Απ' ότι έχω ακούσει όταν καπνίζεις σου λένε να μην το κόψεις απότομα δηλαδή αυτό είναι χειροτερο. Πάντως για το algofren η κουνιαδα μου που είναι έγκυος κι εκείνη στο 1ο τρίμηνο πήρε 3 φορές και είχε πάρει και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της, με παρότρυνση του γιατρού. 
    • Κορίτσια μου καλημέρα πείτε με τρελή ξαναέκανα σήμερα τεστ ούρων πάλι ίδια ήταν η γραμμή όχι έντονη μάλλον δεν πάει καλά έτσι?
    • Καλημέρα! Εμείς κάνουμε μπανάκια στο εξοχικό! Δε θα ανησυχούσα για τα καφέ, ξέρεις πόσο συνηθισμένα είναι... Πάρτο λίγο χαλαρά από εδω και στο εξής αλλά μην φοβάσαι περισσότερο από όσο χρειάζεται. Ο δικός μου γυναικολόγος σε κάτι λίγα καφέ που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη δε μου είχε δώσει τίποτα, ουτε προγεστερόνη, μου είχε πει ότι δεν υπάρχει απόδειξη ότι βοηθάει αλλά τέλος πάντων τη δίνει αν δει στον υπέρηχο αποκόλληση. Αν έχεις μόνο καφέ χωρίς υπερηχογραφικα θορυβώδη εικόνα δε δίνει. Φυσικά ρώτα το γιατρό σου που σε ξέρει μέσα έξω 😂 Btw ναι θα μπορούσε να είναι από το δείγμα στον κόλπο. Είναι υπεραιμικος ο βλεννογόνος σε αυτή τη φάση και ματώνει εύκολα. Και από επαφή μπορεί να είναι. Εμάς τότε από επαφή ήταν είπε γιατί δεν είδε τίποτα στον υπέρηχο. Και του είχα πει άρα να σταματήσουμε τις επαφές και είπε εννοείται όχι!
    • Είναι λογικό να φαίνονται όλα βουνό. Σίγουρα όλες ελπιζαμε να αποφύγουμε αυτη τη διαδικασία.  Εγώ μέχρι και τελευταία στιγμή πριν την ετ ήλπιζα ότι θα εμένα έγκυος φυσιολογικά στον προηγούμενο κύκλο!  Είναι και το άγνωστο, ειδικά άμα δεν υπάρχουν και στον κύκλο άτομα να σε καθοδηγήσουν. Θα δεις, θα περάσουν γρήγορα οι μέρες και πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει και η ωοληψια και θα έχεις τα εμβρυακια σου έτοιμα να περιμένουν!! 
    • Επίσης, να προσθέσω ότι την Παρασκευή ο γιατρός μου πήρε δείγμα για κολπική καλλιέργεια, υπάρχει περίπτωση να είναι από αυτό λέτε ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...