Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμενα ο κυκλος κυμαινεται απο 23 εως 31 εκει...δεν ξερω καν απο τον αυγουστο κ μετα ερχεται οποτε θυμαται...το κακο των πολυκυστικων δυστυχως...φι αυτο προσπαθω κα εχω επαφες σε ολο το κυκλο...αλλα δεν εμεινα με τη προκληση ωορηξιας κ τα επιβεβαιωμενα υπερηχογραφηματα ετσι θα μεινω???!!!  Εμαθα κ για μια εγκυμοσυνη κ ειμαι ετσι απο το πρωι εχω ενα αισθημα θλιψης ....
    • Δυστυχώς έκανε ένα τεστ σήμερα το μεσημέρι και βγήκε αρνητικο 
    • Σόφη καλησπέρα! Κι εκεί ένιωθα 4 μέρες πριν την ημερομηνία πόνους περιόδου. Έλεγα θα μου έρθει κ νωρίτερα. Αφού προετοίμαζα τον άντρα μου ότι δεν πέτυχε. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!!
    • @Elenaki12 και γω επέμενα να κανω νιπτ κ μ ειπε ο εμβρυολογος κατσε να βγει κ η papp a μια χαρά είναι η αυχενικη δ υπάρχει λόγος. Ειλικρινά δ ξέρω. Ίσως καταλήξουμε σε νιπτ τελικά και βλέπουμε. Τώρα από κρέμες έχω μια ενυδατική π βαζω στην κοιλια, όχι κάθε βράδυ, τα περισσότερα βαριεμαι. Για αγορές έχω τα πάντα. Μετά τις γιορτές θα αρχίσω να παίρνω κανένα πακέτο παμπερς π ειναι πανάκριβα χαχα. @Zeldaσ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Στα κορίτσια ήμουν 28 κ 30 χρονων αντίστοιχα και οι πιθανότητες ήταν 1 στις 13.000 θυμάμαι πάνω κατω. Τώρα είμαι 36 και συνυπολογιζεται κι αυτό. Δηλ βαση ηλικιας κ μονο οι πιθανότητες ειναι 1/200. Τωρα με την αυχενικη είναι 1/1000 κάτι και με τηβ papp a ανεβηκε 1/590. Ο γιατρός μου είπε ότι η εικόνα τ εμβρυου είναι άριστη. Μ λέει αν μ αυτήν την εικόνα πεσεις στη 1 πιθανότητα στις 590 ε θα εισαι κ γκαντεμω. Μ είπε θα μιλήσει ομβς με τον εμβρυολογο κ θα με πάρει μέχρι Δευτέρα πρωί. Εγω πιστεύω ειλικρινά ότι ειναι μια χαρά τ μωρό. Ο άντρας μ έχει πελαγώσει. Από χθες δ μιλιεται. Αποφασίσαμε σίγουρα να κάνουμε κάτι επιπλέον μένει να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε νιπτ η τροφοβλαστη. Η νιπτ δείχνει κατά 99%. Τώρα αν βγει καλή κατα 99% και μεις πέσουμε στο 1% του 1/590 δηλ στο 1% της 0,00016 πιθανότητας τι να πω. Ξέρεις γτ νευριαζω γτ αν βγει κάτι κ στη νιπτ θα έχουν περάσει αλλες 10 μερες. Ενώ αν με ενημέρωναν την επομενη της αυχενικής π πήρα τηλ θα την έκανα άμεσα. Μέχρι μεθαύριο θα ειχα κ τ αποτελέσματα. Ότι έγινε έγινε όμως δ μπορω να κανω κάτι για το πριν παρα μόνο για το μετα.  
    • Ναι εντάξει κ εγώ πιστεύω ότι θα προσέξω λιγουλάκι κ θα φύγουν τα πολλά μέχρι τότε , θα έχω κ ένα μικρό παιδί κ ετοιμασίες πόσο πια θα σαβουριάζω 🙃 αλλά οκ υγεία πάνω από όλα !! πάντως εγώ κορίτσια βλέπω διάφορα στην κοιλιτσα μου σχεδόν καθημερινά… εδώ την είδε ο άντρας μου πλέον χιχιχιχι απο προϊόντα τι χρησιμοποιείτε για ραγάδες κλπ; Το κάνατε ευλαβικά ;; Εγώ προσπαθώ κάθε μα κάθε βράδυ να βάζω λαδακι bio oil κ κάποιες φορές καταφέρνω κ τα πρωινά ..  Δεν πειράζει για το φύλο φτάνει που είναι καλά το μωράκι σας!!  Έχετε αγοράσει τίποτα για τα μωρά σας ;;   Ελα ρε συ απαράδεκτοι που καθυστέρησαν! Τέλος πάντων , για μένα εφόσον ήδη έχετε αποφασίσει για τροφοβλαστη μαζί σου κ εγώ αυτής της άποψης είμαι… να την κάνεις να σου φύγει! Εγώ άλλωστε είμαι αυτή που έκανε νιπτ χωρίς κανένα λόγο μόνο για το κεφάλι της ..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...