Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χοριακη;;; Βοηθεια!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Δυστυχώς έχω περάσει και εγώ όλο αυτό πριν 4 μήνες.. Ανέβαινε με αυτούς τους ρυθμούς.. Μου ζήτησε ο γιατρός να κάνω έναν υπέρηχο να δούμε αν είναι ενδομητριο και μετά μου έδωσε προληπτικά μια αντιβίωση.. Θα περάσει και αυτό και μετά από λίγο καιρό θα κάνεις προσπάθειες ξανά για παιδάκι.. 

Και τι χρειαστηκε να κανεις;;

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Δυστυχώς έχω περάσει και εγώ όλο αυτό πριν 4 μήνες.. Ανέβαινε με αυτούς τους ρυθμούς.. Μου ζήτησε ο γιατρός να κάνω έναν υπέρηχο να δούμε αν είναι ενδομητριο και μετά μου έδωσε προληπτικά μια αντιβίωση.. Θα περάσει και αυτό και μετά από λίγο καιρό θα κάνεις προσπάθειες ξανά για παιδάκι.. 

Και ποια διαδικασια ακολουθησες;;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Angelaki91 είπε:

Και ποια διαδικασια ακολουθησες;;;; 

Έγινε αποβολη μόνη της και ο γιατρός μου έδωσε απλά κάποια χαπάκια να κάνει συσπάσεις η μητρα. Μετά μου έκανε έναν υπέρηχο να δούμε ότι έχω καθαρίσει σωστά. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Έγινε αποβολη μόνη της και ο γιατρός μου έδωσε απλά κάποια χαπάκια να κάνει συσπάσεις η μητρα. Μετά μου έκανε έναν υπέρηχο να δούμε ότι έχω καθαρίσει σωστά. 

Καταλαβα... :( ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Η αληθεια ειναι οτι εδω κ δυο μερες εχω σαν συσπάσεις απο κατω...σαν κραμπες τωρα δεν ξερω... 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Angelaki91 είπε:

Η αληθεια ειναι οτι εδω κ δυο μερες εχω σαν συσπάσεις απο κατω...σαν κραμπες τωρα δεν ξερω... 

Δεν σου έχει κάνει υπέρηχο ο γιατρός;; εμένα με είχε στείλει να κάνω ντομπλερ σε μαιευτήριο να δούμε τι γίνεται.. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Δεν σου έχει κάνει υπέρηχο ο γιατρός;; εμένα με είχε στείλει να κάνω ντομπλερ σε μαιευτήριο να δούμε τι γίνεται.. 

Οχι ακομη... μου ειπε να δουμε ποσο θα παει αυριο η χοριακη κ μετα θα κλεισουμε για υπερηχο να δουμε τι γινεται...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Angelaki91 είπε:

Οχι ακομη... μου ειπε να δουμε ποσο θα παει αυριο η χοριακη κ μετα θα κλεισουμε για υπερηχο να δουμε τι γινεται...

Θα πάνε ολα καλά.. Είσαι στην ηλικία μου αν κρίνω από το 91. Είμαστε μικρές.. Όλα θα πάνε καλά την άλλη φορά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Θα πάνε ολα καλά.. Είσαι στην ηλικία μου αν κρίνω από το 91. Είμαστε μικρές.. Όλα θα πάνε καλά την άλλη φορά.. 

Την επεμβαση θελω να αποφυγω τωρα η ενα εξωμητριο... και ολα τα αλλα θα ερθουνε...! Να σαι καλα κοπελα μου σου ευχομαι γρηγορα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Την επεμβαση θελω να αποφυγω τωρα η ενα εξωμητριο... και ολα τα αλλα θα ερθουνε...! Να σαι καλα κοπελα μου σου ευχομαι γρηγορα!!!

Είμαι ηδη έγκυος πάλι.. Περιμενω να δω καρδούλα ❤️ έγινε τον περασμένο Ιούλιο αυτό. 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Και εμένα κορίτσι μου βγήκε χαμηλή η πρώτη 76 η δεύτερη μετά από τρεις μέρες 243 η τρίτη μέρα από 4 μέρες 743 και έχω και εγώ ανχος πολύ ... βέβαια η τρίτη είναι με τρεις μέρες καθυστέρηση...κ δεν ξέρω αν είναι χαμηλή η ψηλή

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mariamar!! είπε:

Και εμένα κορίτσι μου βγήκε χαμηλή η πρώτη 76 η δεύτερη μετά από τρεις μέρες 243 η τρίτη μέρα από 4 μέρες 743 και έχω και εγώ ανχος πολύ ... βέβαια η τρίτη είναι με τρεις μέρες καθυστέρηση...κ δεν ξέρω αν είναι χαμηλή η ψηλή

Γεια σου κοριτσι μου! Μεχρι στιγμής ολα καλα κ ας ανέβαινε αργα... ισως απλα ηταν ο ρυθμός της ετσι... γιατι πηγαμε για υπερηχο και ακουσαμε καρδουλα! Να μην εχεις αγχος εγω τρελαινομουνα! Να περιμενεις τον υπερηχο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...