Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου ψάχνω για μια πολύ καλή μου φίλη γιατρός να την ξεγεννησει στο Έλενα η σε κάποιον άλλο δημόσιο μαιευτηρίου του κέντρου Αλεξάνδρα η Αρεταιειο κάποιον που να μην έχει ταρίφα δυστυχώς ο δικός μου δεν αναλαμβάνει γέννες και με δύο που επικοινωνήσαμε ζητάνε ταρίφα δυστυχώς αυτό αποφεύγουμε γι'αυτό ψάχνουμε δημόσιο. 

Αν μου προτείνατε κάποιον θα χαρτουρα πολύ.

Πολλά φιλάκια 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sunshine 88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου ψάχνω για μια πολύ καλή μου φίλη γιατρός να την ξεγεννησει στο Έλενα η σε κάποιον άλλο δημόσιο μαιευτηρίου του κέντρου Αλεξάνδρα η Αρεταιειο κάποιον που να μην έχει ταρίφα δυστυχώς ο δικός μου δεν αναλαμβάνει γέννες και με δύο που επικοινωνήσαμε ζητάνε ταρίφα δυστυχώς αυτό αποφεύγουμε γι'αυτό ψάχνουμε δημόσιο. 

Αν μου προτείνατε κάποιον θα χαρτουρα πολύ.

Πολλά φιλάκια 

Καλησπέρα.Στο Έλενα έχω τον Σουλο και είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του και είναι πολύ ψείρας με θέμα εξετάσεις και χάρη σε αυτόν έμαθα τον λόγο που δεν μπορώ να μείνω έγκυος και πάω για εξωσωματική με τον Γαβαρη.επισης ξέρω ότι δεν ζητάει ταρίφα έχει ξεγεννησει γνωστούς μου άνθρωπους.

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η renata1986 είπε:

Καλησπέρα.Στο Έλενα έχω τον Σουλο και είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του και είναι πολύ ψείρας με θέμα εξετάσεις και χάρη σε αυτόν έμαθα τον λόγο που δεν μπορώ να μείνω έγκυος και πάω για εξωσωματική με τον Γαβαρη.επισης ξέρω ότι δεν ζητάει ταρίφα έχει ξεγεννησει γνωστούς μου άνθρωπους.

Κοριτσι μου εγώ  ξέρω τον αλεξόπουλο στο Αλεξάνδρας είναι πολυ καλός και δεν ζητάει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...