Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οδοντοκρεμα για μωρο 8 μηνων

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σας κοριτσια!! Αγορασα προσφατα μια βρεφικη οδοντοκρεμα αλλα θα ηθελα τα φωτα σας!! Το μωρακι ειναι 8 μηνων με 2 δοντακια κατω που εχουν βγει και αλλα 2 πανω που τωρα σκανε μυτη...Χρειαζεται να βραχει η οδοντοβουρτσα?και απο οτι καταλαβα απο τη στιγμη που δεν εχει καποια συστατικα που εχουν οι δικες μας ειναι ενταξει αν καταπιει λιγο...Μου φαινεται δυσκολο πως θα τον πεισω να μεινει ακινητος!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofia86 είπε:

Καλησπερα σας κοριτσια!! Αγορασα προσφατα μια βρεφικη οδοντοκρεμα αλλα θα ηθελα τα φωτα σας!! Το μωρακι ειναι 8 μηνων με 2 δοντακια κατω που εχουν βγει και αλλα 2 πανω που τωρα σκανε μυτη...Χρειαζεται να βραχει η οδοντοβουρτσα?και απο οτι καταλαβα απο τη στιγμη που δεν εχει καποια συστατικα που εχουν οι δικες μας ειναι ενταξει αν καταπιει λιγο...Μου φαινεται δυσκολο πως θα τον πεισω να μεινει ακινητος!!

Εγώ την βρεχω λίγο δεν ξέρω αν έχει νόημα.... Στη αρχή του την έδινα σκέτη την οδοντόβουρτσα κ δεν την ήθελε....μόλις έβαλα οδοντόκρεμα του άρεσε κ τη δέχτηκε(απειροελάχιστη ποσότητα).... βέβαια περισσότερο θέλει να την έχει μόνος του να την δαγκώνει....κ όσο μπορώ ειδικά όταν είναι στο μπάνιο κ παίζει κ ξεχνιέται του βουρτσιζω εγώ.... ιδανικά θα ήθελα να κάνουμε καλύτερη δουλειά με το βούρτσισμα των δοντιών αλλα από το τίποτα κάτι γίνεται κ έτσι.

θέλει υπομονή κ θα το συνηθίσει....πάρε κ εσύ τη δική σου να σε βλέπει

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Maritina89 είπε:

Εγώ την βρεχω λίγο δεν ξέρω αν έχει νόημα.... Στη αρχή του την έδινα σκέτη την οδοντόβουρτσα κ δεν την ήθελε....μόλις έβαλα οδοντόκρεμα του άρεσε κ τη δέχτηκε(απειροελάχιστη ποσότητα).... βέβαια περισσότερο θέλει να την έχει μόνος του να την δαγκώνει....κ όσο μπορώ ειδικά όταν είναι στο μπάνιο κ παίζει κ ξεχνιέται του βουρτσιζω εγώ.... ιδανικά θα ήθελα να κάνουμε καλύτερη δουλειά με το βούρτσισμα των δοντιών αλλα από το τίποτα κάτι γίνεται κ έτσι.

θέλει υπομονή κ θα το συνηθίσει....πάρε κ εσύ τη δική σου να σε βλέπει

Σε ευχαριστω παρα πολυ!! αρχικα προσπαθει να την φαει,οποτε κατα καποιον τροπο τα βουρτσιζει εστω κι ετσι!!!χιχι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...