Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου καλά είμαι εδώ αναμένουμε ❤️ κάθε βράδυ που πέφτω για ύπνο λέω έλα και ίσως ξυπνήσεις με πονάκια αλλά τίποτα ακόμη έχει βολευτεί το μπεμπακι μου. Στην κόρη μου είχα φάει όλο τον μήνα και στο τέλος πήγαμε με πρόκληση. Τώρα εφόσον θα είναι ολα εντάξει θα το αφήσουμε μέχρι να έρθει μόνο του.  εσύ πως είσαι;; Έγινα φίλη με μια διαχειρίστρια ελπίζω να καταφέρει να με προσθέσει εκείνη στην συνομιλία. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει
    • Ααα ναι ; Άρα λέει σωστά ο φαρμακοποιός θα το ρωτήσω την επόμενη φορά που θα πάω ευχαριστώ ☺️ 
    • Ναι το όριο είναι 36 αλλα δεν μου έδωσε κάτι ακόμα τώρα λογικά τον αλλο μήνα αν έχω πέσει θα μου δώσει 
    • Μου είπε ο φαρμακοποιός ότι όταν τα γράφουν κάτι πρέπει να επιλέξουν στην συμμετοχή γιατί να για μην πληρώσεις το φιλικό όταν είσαι έγκυος είναι δωρεάν  εγώ στο πρώτο τρίμηνο που πήγα έκανε της πολλές εξετάσεις που έχει μέσα για την ηπατίτιδα το HIV και τα ποσά αλλά πήγα πλήρωσα 60 ευρώ συμμετοχή πότε δεν ειχα δωσει τόσα πολλά λεφτά για τέτοιες εξετάσεις και λέω τελικά μήπως από το νοσοκομείο κάνουν λαθος οι ειδικευόμενος που μου γράφει τις εξετάσεις 😕
    • Κι εγώ το ίδιο παίρνω και πλήρωσα περίπου το ίδιο ποσό. Θα ρωτήσω την επόμενη φορά το φαρμακοποιό. 
  • Προσθήκη...