Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ξαφνικα το μωρο δεν μπορει χωρις εμενα!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Για πειτε μου εμπειριες...Εχω ενα μπεμπακι 8 μηνων και ξαφνικα αν σε χασει απο το οπτικο του πεδιο κλαιει υστερικα λες και τον εγκατελειψα!!Πολλες φορες ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω αν δεν βλεπει!!Ακομα κι αν απομακρυνθω λιγο και του μιλαω παρολαυτα για να ξερει οτι ειμαι εκει τα ιδια....

Το εχει περασει αλλη μανουλα αυτο?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofia86 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Για πειτε μου εμπειριες...Εχω ενα μπεμπακι 8 μηνων και ξαφνικα αν σε χασει απο το οπτικο του πεδιο κλαιει υστερικα λες και τον εγκατελειψα!!Πολλες φορες ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω αν δεν βλεπει!!Ακομα κι αν απομακρυνθω λιγο και του μιλαω παρολαυτα για να ξερει οτι ειμαι εκει τα ιδια....

Το εχει περασει αλλη μανουλα αυτο?

Καλησπέρα,

Λέγεται άγχος αποχωρισμού....δεν μπορεί ακόμα να κατανοήσει ότι θα επιστρέψεις 😉 Επίσης ακόμα δεν μπορεί να σε ακολουθήσει!!! Το είχε κ εμένα μικρός...τώρα απλά με ακολουθεί εκτός κ αν είναι κ άλλος μαζί του στον ίδιο χώρο όποτε δεν είναι απαραίτητο! Δεν θυμάμαι αν στη φάση αυτή που είσαστε υπάρχει κανένα άλμα κ το κάνει πιο έντονο... Το κάνει ακόμα κ αν είναι άλλος μαζί του π.χ μπαμπάς?

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Maritina89 είπε:

Καλησπέρα,

Λέγεται άγχος αποχωρισμού....δεν μπορεί ακόμα να κατανοήσει ότι θα επιστρέψεις 😉 Επίσης ακόμα δεν μπορεί να σε ακολουθήσει!!! Το είχε κ εμένα μικρός...τώρα απλά με ακολουθεί εκτός κ αν είναι κ άλλος μαζί του στον ίδιο χώρο όποτε δεν είναι απαραίτητο! Δεν θυμάμαι αν στη φάση αυτή που είσαστε υπάρχει κανένα άλμα κ το κάνει πιο έντονο... Το κάνει ακόμα κ αν είναι άλλος μαζί του π.χ μπαμπάς?

Ναι το εχει παρατηρησει κι εκεινος,αλλα με εμενα το κανει πιο εντονα...Μπορει να τον κραταει αγκαλια εκεινος κι εγω να φυγω και να βαλει τα κλαματα!και ξεκινησε απο τη μια μερα στην αλλη εντωμεταξυ!!!

Δημοσίευση

αχ κορίτσι μου και μένα το κανει η μικρή με βλέπει να φεύγω και κλαίει είναι 24 μηνών αλλά το κάνει από 16 αυτό ..φεύγω κρυφά πλέον όταν την απασχολεί κάποιος άλλος...να τον περνεις αγκαλιά νιώθει ασφάλεια ετσικαι σιγά σιγά θα το κόψει είναι πιο μικρουλη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...