Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μετάβαση σε παιδικό κρεβάτι


Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Έχω ένα παιδάκι 1,5 έτους που μέχρι τώρα κοιμάται στην κούνια αλλά στο δικό μας δωμάτιο.

Δεν εχουμε δοκιμάσει ποτέ να πάει στο δικό του δωμάτιο μέχρι τώρα...λίγο οι φοβίες καθώς πρώτοι φορά γονείς λίγο του ότι δεν κάνει σερί ύπνο μας έκαναν να το αναβαλουμε συνέχεια...

Θεωρώ όμως ότι καλό είναι πλέον να το ξεκινήσουμε σιγά σιγά μιας κ σχεδιάζουμε να αγοράσουμε κ κρεβατάκι πλέον παιδικό (χαμηλό).

Αρχικά θα ήθελα όσες θέλετε να μου πείτε τις δικές σας εμπειρίες ασχέτως ηλικίας παιδιού....Πως κάνατε τη μετάβαση, πόσο καιρό σας πήρε, πως αντέδρασαν τα μικρά σας.

Και κάτι τελευταίο....θέλω προτάσεις για στρώμα μονό!! Έριξα μια ματιά αλλά θα ήθελα να ξέρω γνώμες για τα στρώματα που έχετε στα παιδιά σας γιατί θέλω να είναι καλό και δοκιμασμένο(και όσο γίνεται οικονομικό)!!!

Ευχαριστώ ☺️☺️☺️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα! Και μεις ένα παιδάκι έχουμε. Κοριτσάκι 26 μηνών πλέον. Εμείς την πήγαμε στο δικό της δωμάτιο από 4 μηνών. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ πρόβλημα όταν την αποχωριστήκαμε από το δωμάτιό μας. Θέλαμε να μάθει να κοιμάται μόνη της όσο δεν καταλαβαίνει και πολλά. Επίσης, είμαστε της νοοτροπίας ότι οι γονείς πρέπει να μένουν μόνοι τους για να μην....'χαθούν', και ότι το παιδί πρέπει να έχει το δικό του χώρο.

Ακόμη την έχουμε και κοιμάται στην κούνια. Χωράει άνετα ακόμη. Νομίζω μέχρι το καλοκαίρι θα το γυρίσουμε σε κρεβατάκι γιατί γίνεται και προεφηβικό η κούνια της. Είχαμε πάρει το στρώμα που μας συνέστησαν από την εταιρεία που πήραμε και την κούνια. Πρέπει να είναι σκληρό, όχι μαλακό, αυτό ξέρω. Και φυσικά από καλά υποαλλεργικά υλικά. Τα στρώματα σε αυτή την κατηγορία είναι αρκετά οικονομικά. Οταν μεγαλώνουμε είναι που ανεβαίνουν και οι τιμές...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...