Μετάβαση σε περιεχόμενο

2 χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών και σπερματεγχύσεων. ΕΠόμενο βήμα εξωσωματική.

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Έχω καιρό να γράψω καθώς συνέβησαν πολύ άσχημα πράγματα στις ζωές μας.
Αφού σταθήκαμε ξανά στα πόδια μας αποφασίσαμε να μην ταλαιπωρηθούμε άλλο και να προχωρήσουμε σε εξωσωματική. Άλλαξα 7 γιατρούς. Εϊμαι στον 7ο γιατρό και μου λέει ότι καλύτερα να κάνουμε 1-2 σπερματεγχύσεις ακόμη διότι οι εξετάσεις μας είναι πολύ καλές. Εγώ όμως δεν αντέχω άλλο περίμενε και κοντεύω να τρελαθώ! Θέλω να πάω για εξωσωματική, δεν έχω κουράγιο για άλλες στενοχώριες. 
ΑΝ υποθέσουμε ότι περνάω επιτροπή τον Οκτώβριο γιατί είναι κάθε μήνα, πότε θα γίνει η εξωσωματική; Θέλει καιρό ή αμέσως τον επόμενο μήνα αφού πάρω φάρμακα κλπ; Έχω μια κυστούλα έξω απο την ωοθήκη άρρηκτο ωοθηλάκιο που έχω χρόνια αλλά μου είπανε ότι δεν επηρεάζει πουθενά και απλά υπάρχει εκεί χωρίς να ενοχλεί. Ένας γιατρός όμως μ είχε πει ότι αν πάω σε εξωσωματική αυτό θέλει αφαίρεση με υστεροσκόπηση αλλιώς δεν θα με πάει κανένας σε εξωσωματική με αυτήν τη κύστη. Άλλος μου είπε ότι πάω κανονικά και δεν επηρεάζει. 
Έχω ακούσει ότι είναι ψυχοφθόρα διαδικασία, έχει πόνο κλάματα κλπ. Τι ακριβώς έχει κορίτσια; Δεν κατάλαβα ακόμη; Πόσο περισσότερο ψυχοφθόρο θα μπορούσε να είναι απο τα δύο χρόνια που προσπαθούμε, με τον τελευταίο χρονο κάθε μήνα απογοήτευση, κλάματα, χάπια ενέσεις σπερματεγχύσεις κλπ χωρίς αποτελέσματα;
Γιατί πονάει η εξωσωματική; Τι συμβαίνει; 
Εϊμαι 33 και μου είπε ο γιατρός ότι έχω 60% πιθανότητες με εξωσωματική επειδή είμαι κάτω των 35. Δηλαδή 40% αποτυχία, πολύ μεγάλο ποσοστό θα έλεγα! Και αν αποτύχει; Ξανα περνάτε επιτροπή ή είναι μια φορά η επιτροπή;

Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όλη μέρα κλαίω, βλέπω μωρά, κλαίω, βλέπω μανάδες με μωρά κλαίω, οικογένειες κλαίω, μαθαίνω κάποια που είναι έγκυος κλαίω! Ακόμη και μόλις παίζει διαφήμιση με μωρά στην τηλεόραση κλαίω με λυγμούς. 

Υ.Γ
ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ! Κάναμε άπαντες εξετάσεις, ότι υπάρχει το κάναμε, δεν έμεινε τίποτα, προλακτίνες, ΑΜΗ, FSH TSH, σπερμοδιαγράμματα, κατακερματισμούς και ότι άλλο φαντάζεστε, δεν υπάρχει κάτι άλλο να δούμε. Όλα πολύ καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η I want a baby είπε:

Γειά σας κορίτσια. Έχω καιρό να γράψω καθώς συνέβησαν πολύ άσχημα πράγματα στις ζωές μας.
Αφού σταθήκαμε ξανά στα πόδια μας αποφασίσαμε να μην ταλαιπωρηθούμε άλλο και να προχωρήσουμε σε εξωσωματική. Άλλαξα 7 γιατρούς. Εϊμαι στον 7ο γιατρό και μου λέει ότι καλύτερα να κάνουμε 1-2 σπερματεγχύσεις ακόμη διότι οι εξετάσεις μας είναι πολύ καλές. Εγώ όμως δεν αντέχω άλλο περίμενε και κοντεύω να τρελαθώ! Θέλω να πάω για εξωσωματική, δεν έχω κουράγιο για άλλες στενοχώριες. 
ΑΝ υποθέσουμε ότι περνάω επιτροπή τον Οκτώβριο γιατί είναι κάθε μήνα, πότε θα γίνει η εξωσωματική; Θέλει καιρό ή αμέσως τον επόμενο μήνα αφού πάρω φάρμακα κλπ; Έχω μια κυστούλα έξω απο την ωοθήκη άρρηκτο ωοθηλάκιο που έχω χρόνια αλλά μου είπανε ότι δεν επηρεάζει πουθενά και απλά υπάρχει εκεί χωρίς να ενοχλεί. Ένας γιατρός όμως μ είχε πει ότι αν πάω σε εξωσωματική αυτό θέλει αφαίρεση με υστεροσκόπηση αλλιώς δεν θα με πάει κανένας σε εξωσωματική με αυτήν τη κύστη. Άλλος μου είπε ότι πάω κανονικά και δεν επηρεάζει. 
Έχω ακούσει ότι είναι ψυχοφθόρα διαδικασία, έχει πόνο κλάματα κλπ. Τι ακριβώς έχει κορίτσια; Δεν κατάλαβα ακόμη; Πόσο περισσότερο ψυχοφθόρο θα μπορούσε να είναι απο τα δύο χρόνια που προσπαθούμε, με τον τελευταίο χρονο κάθε μήνα απογοήτευση, κλάματα, χάπια ενέσεις σπερματεγχύσεις κλπ χωρίς αποτελέσματα;
Εϊμαι 33 και μου είπε ο γιατρός ότι έχω 60% πιθανότητες με εξωσωματική επειδή είμαι κάτω των 35. Δηλαδή 40% αποτυχία, πολύ μεγάλο ποσοστό θα έλεγα! Και αν αποτύχει; Ξανα περνάτε επιτροπή ή είναι μια φορά η επιτροπή;

Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όλη μέρα κλαίω, βλέπω μωρά, κλαίω, βλέπω μανάδες με μωρά κλαίω, οικογένειες κλαίω, μαθαίνω κάποια που είναι έγκυος κλαίω! Ακόμη και μόλις παίζει διαφήμιση με μωρά στην τηλεόραση κλαίω με λυγμούς. 

Υ.Γ
ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ! Κάναμε άπαντες εξετάσεις, ότι υπάρχει το κάναμε, δεν έμεινε τίποτα, προλακτίνες, ΑΜΗ, FSH TSH, σπερμοδιαγράμματα, κατακερματισμούς και ότι άλλο φαντάζεστε, δεν υπάρχει κάτι άλλο να δούμε. Όλα πολύ καλά!

Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν σχετικά με το κομμάτι της εξωσωματικής θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία. Για την επιτροπή καλό θα ήταν να κλείσεις από τώρα ραντεβού γιατί μετά τον κορονοιο έχουν καθυστέρηση και μπορεί να σου κλείσουν μετά από 2 μήνες. Αφού περάσεις και πάρεις την απόφαση η οποία είναι για 2 διεγέρσεις δηλαδή, ΑΝ δεν πετύχει με την πρώτη και χρησιμοποιήσετε και ότι περισσέψει από έμβρυα στην κατάψυξη αν περισσέψουν, έχεις άλλη μια ευκαιρία εντός ενός έτους για επόμενη διέγερση. Περνάμε μέχρι 2 επιτροπές και εγκρίνουν συνολικά 4 διεγέρσεις. Όσον αφορά την εξωσωματική. Και μεις μπήκαμε στη διαδικασία μετά από 2 χρόνια προσπαθειών εμένα προσωπικά ψυχολογικά δε με ζόρισε πολύ γιατί πλέον αισθανόμουν ότι είχα μπει σ ένα δρόμο και έκανα κάτι. Όχι δεν πονάει!! Σχετικά με την κύστη δε μπορώ να σου πω κάτι, ο γιατρός μου τα ήθελε όλα πεντακάθαρα για να κάνουμε εμβρυομεταφορα,  βρήκαμε έναν παρα πολύ μικρό πολύποδα κατά τη διάρκεια της διέγερσης, δε φαινόταν νωρίτερα και δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει σε ετ χωρίς να τον βγάλει. Κάναμε την υστεροσκοπηση τον επόμενο μήνα, πολλοί την κάνουν και για διάγνωση μετά από αποτυχίες, μου έκανε και μια ανανέωση του ενδομητρίου και αφότου άνοιξαν πάλι μετά τον κορονοιο κάναμε την ετ. Δόξα το Θεό πήγαν όλα καλά και είμαι αισίως στον 5ο και περιμένω τα θαυματάκια μου. Ναι οι πιθανότητες αυτές είναι και μένα τόσο μου είχε δώσει λόγω ηλικίας. Το ότι είσαι μικρούλα είναι σημαντικό. Με τον σωστό γιατρό και κέντρο έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου. Αν θες γράψε στο μελλοντικές μανούλες με εξωσωματική 2021 που είμαστε όλες και μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς. 

@I want a baby καλημέρα κ από μένα. Έχουμε ξανά βρεθει-μιλησει στο παρελθόν!!! Λοιπόν, αρχικά να σου πω πως μου φαίνεσαι μπερδεμένη, πρέπει να βρεις ένα γιατρό να κατασταλλαξεις κ να μην ακούς χίλιες δυο γνώμες.. είναι πολύ σημαντικό να αφεθείς στον σωστό κ να σε καθοδηγεί.. σχετικά με γιατρούς δοκιμασμένους μπορούμε να σε βοηθήσουμε κ εμείς από δω.. όσον αφορά τη σπερματεγχυση δώρον αδωρον για μένα όταν το συζητήσα απ τον γιατρό μου ,ήταν αρνητικός. Βέβαια εσείς λόγω ανεξήγητης καλά κάνατε κ το προσπαθήσατε αλλά κατά τη γνώμη μου φθάνει... Πόσο πια? 

Εγώ λόγω ενδομητριωσης είχα κυστη αλλά Μ είπε πως αν είναι κάτω από 3χιλ σ μέγεθος δεν ενοχλεί κ έτσι έγινε..  άλλωστε η μόνη της θεραπεία ήταν η εγκυμοσύνη..τρέφεται με το αίμα για να σου δώσω να καταλάβεις...

Πάρε τα πάνω σου, σήκωσε κεφάλι, βρες γιατρό για αρχή να σε καθοδηγήσει κ να πεις πως Μ εκείνον θα προχωρήσεις σε εξωσωματικη, κ μετά κλείσε ραντεβού μάζεψε τις εξετάσεις σας κ προχωρα..  δεν είναι χρονοβόρα διαδικασία αρκεί να κάνεις σωστά τα βηματα.. 

Ο,τι χρειαστείς ρωτα... 

@I want a baby γειά σου κορίτσι μου! Πραγματικά καταλαβαίνω ως ένα σημείο τον πόνο σου γιατί κι εγώ έχω κλάψει πολύ για τον ίδιο λόγο. Όμως δεν θέλω να απελπίζεσαι γιατί υπάρχουν λύσεις που σίγουρα θα σε κάνουν μητέρα. Δεν ξέρω από εξωσωματικές αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν είναι κάτι εύκολα αλλά όχι και κάτι δύσκολο. Είναι σίγουρα όμως κάτι το σπουδαίο γιατί χάρη σε αυτήν πολλές γυναίκες αποκτούν αυτό που για τον α ή τον β λόγο η φύση τους αρνείται.

Μην σκέφτεσαι αρνητικά ακόμα πριν πας! Να είσαι αισιόδοξη για το αποτέλεσμα! Αν κάτι πάει στραβά τότε βλέπεις. Όμως σε καμία περίπτωση μην πας με το σκεπτικό ότι δεν θα πετύχει! Δες το σαν ένα σημαντικό βήμα για τον στόχο σου. Γιατί αυτό είναι! Ένα βήμα για να εκπληρωθεί η επιθυμία σου.

Μην το αφήνεις να σου γίνει εμμονή γιατί έτσι χάνεις το νόημα της ζωής σου! Στόχος να σου γίνει! Στο πίσω μέρος του μυαλού σου να έχεις την εικόνα σου ως μητέρα και να προχωράς με αυτό! Έχεις σύμμαχο την ηλικία χρησιμοποίησε και την πίστη σου για να κάνεις αυτήν την εικόνα πραγματικότητα! Και θα την κάνεις!💗

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Έχω απογοητευτεί απίστευτα. Στην πρώτη σπερματέγχυση πριν δώσει σπέρμα ο σύζυγος του πέφτει ο συλλέκτης με το μισό σπέρμα και κοντέψαμε να τρελαθούμε. Ο βιολόγος μας είπε ότι είναι καλός ο αριθμός και η κινητικότητα και δεν αξίζει να το αφήσουμε οπότε και την κάναμεμε τη μισή ποσότητα.
Στην δεύτερη, με έβαλε κανονικά για σπερματέγχυση και την επόμενη μέρα παίρνω τα αποτελέσματα και βλέπω 10% κινητικότητα Α+Β! Δεν έπρεπε καν να με προχωρήσει με τέτοιο νούμερο που ήταν λόγω γρίπης και φαρμάκων που είχε πάρει ο σύζυγος τότε.
Στον 7ο γιατρό που είμαι τώρα, όταν του τα ανέφερα μου είπε "κορίτσι μου εσύ είναι σαν να μην έκανες καμία σπερματέγχυση, ούτε η πρώτη ήταν σωστή ούτε η δεύτερη, με τέτοια νούμερα είναι απαγορευτική!
Καταλαβαίνετε τι σοκ περάσαμε, πεταμένα χρήματα, απατεώνας γιατρός και βιολόγος.

Οπότε λέει να κάνουμε κανα δυο μαζί και μετά να πάμε σε εξωσωματική. Αν αργήσει το ραντεβού πχ δυο μήνες θα κάνω δυο σπερματεγχύσεις σερί αν προλαβαίνω και ότι γίνει!

Θέλω να μπω σε έναν δρόμο κι εγώ, να αισθαομαι ότι κάτι κάνω! Όλα μας πήγανε πολύ στραβά γενικώς και είχαμε και ένα αναπάντεχο τραγικό συμβάν στην οικογένεια.
Εύχομαι να μην περάσει καμία σας αυτά που πέρασα και περνάω. Απογοητεύτηκα νιώθω ότι η ζωή με πάει στα χειρότερα σενάρια, ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει,το παθαίνω!

στις πριν 1 ώρα, ο/η I want a baby είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Έχω απογοητευτεί απίστευτα. Στην πρώτη σπερματέγχυση πριν δώσει σπέρμα ο σύζυγος του πέφτει ο συλλέκτης με το μισό σπέρμα και κοντέψαμε να τρελαθούμε. Ο βιολόγος μας είπε ότι είναι καλός ο αριθμός και η κινητικότητα και δεν αξίζει να το αφήσουμε οπότε και την κάναμεμε τη μισή ποσότητα.
Στην δεύτερη, με έβαλε κανονικά για σπερματέγχυση και την επόμενη μέρα παίρνω τα αποτελέσματα και βλέπω 10% κινητικότητα Α+Β! Δεν έπρεπε καν να με προχωρήσει με τέτοιο νούμερο που ήταν λόγω γρίπης και φαρμάκων που είχε πάρει ο σύζυγος τότε.
Στον 7ο γιατρό που είμαι τώρα, όταν του τα ανέφερα μου είπε "κορίτσι μου εσύ είναι σαν να μην έκανες καμία σπερματέγχυση, ούτε η πρώτη ήταν σωστή ούτε η δεύτερη, με τέτοια νούμερα είναι απαγορευτική!
Καταλαβαίνετε τι σοκ περάσαμε, πεταμένα χρήματα, απατεώνας γιατρός και βιολόγος.

Οπότε λέει να κάνουμε κανα δυο μαζί και μετά να πάμε σε εξωσωματική. Αν αργήσει το ραντεβού πχ δυο μήνες θα κάνω δυο σπερματεγχύσεις σερί αν προλαβαίνω και ότι γίνει!

Θέλω να μπω σε έναν δρόμο κι εγώ, να αισθαομαι ότι κάτι κάνω! Όλα μας πήγανε πολύ στραβά γενικώς και είχαμε και ένα αναπάντεχο τραγικό συμβάν στην οικογένεια.
Εύχομαι να μην περάσει καμία σας αυτά που πέρασα και περνάω. Απογοητεύτηκα νιώθω ότι η ζωή με πάει στα χειρότερα σενάρια, ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει,το παθαίνω!

Εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα  με σπερματεχυνση αλλά παράλληλα θα ξεκινούσα και τις διαδικασίες της εξωσωματικής. Δηλαδή θα σκεφτόμουν με το ίδιο τρόπο που σκέφτεσαι να πράξεις κι εσύ. Γιατρός δεν είμαι αλλά να του έπεσε κάτω το δείγμα και να συνέχισε κάπως μου κάνει. Επίσης και η κινητικότητα μου φαίνεται εξαιρετικά μικρή. Όμως ότι έγινε έγινε! Όπως είπαμε κοιτάμε τώρα μπροστά και με αισιοδοξία.

Όταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορά πηγαινοερχομουν στο νοσοκομείο γιατί ήταν μέσα ένας άνθρωπος που λάτρευα! Δεν ήξερα ότι ήμουν. Σήκωνα βάρη, δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου. Που να φανταστώ! Δύο χρόνια προσπαθούσα τότε θα ήμουν; Το έμαθα όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο. Δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και παράλληλα επιδεινώθηκε η υγεία του ανθρώπου μου. Πάθαινα κρίσης πανικού. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλο αυτόν τον πόνο που είχα μέσα μου. Κι αναρωτιόμουν γιατί;

Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε σύντομα να μείνω ξανά έγκυος έχασα όμως αυτό το πρόσωπο που αγαπούσα τόσο πολύ. Μερικές φορές έρχεται κάτι την καταλληλότερη στιγμή! Κι εμένα το παιδί μου με γέμιζε με ελπίδα και περιόριζε τον πόνο μου. Θέλω να καταλήξω ότι ποτέ δεν μπορούν να είναι όλα άσχημα. Φυσικά και δεν γνωρίζω τι πέρασες αλλά πάντα κάπου γύρω μας παραμονεύει και το καλό! Μπορεί να αργεί καμιά φορά αλλά έρχεται! 

Αφού θεωρείς πως δε σας χειρίστηκε σωστά ο προηγούμενος γιατρός μπορείς να κάνεις αυτό που σου προτείνει η @Ευάγγελοςτ να ξεκινήσεις παράλληλα κ τις διαδικασίες εξωσωματικες ώστε να είσαι έτοιμη όταν κ αν έρθει η ώρα.. είπες προηγούμενως πως είστε στην ανεξήγητη αλλά κ στη μία σπερματεγχυση η κινητικότητα του συζύγου δεν ήταν καλή. Σπερμοδιαγραμμα υποθέτω κάνατε έτσι? Σε κέντρο κ όχι σε μικρόβιολογικο εργαστήριο..

Επίσης αυτό που θα σου πρότεινα είναι να ηρεμήσεις είναι πολύ σημαντικό στον αγώνα που δίνεις.. κ εννοείται ο γιατρός που έχεις τώρα ο 7ος οπως λες να σε καλύπτει κ να είναι ο σωστός...!!! 

στις πριν 15 ώρες, ο/η I want a baby είπε:

Υ.Γ

Αγαπητή φιλη.. καταρχας ψυχραιμια! Πολυ δυστυχώς ολες λιγο πολυ εχουμε βρεθει σε κατασταση στρεσογόνα . Παρε βαθειά ανάσα/ ηρεμησε! Λοιπον, εφόσον ολες οι εξετάσεις ειναι καλες κ δεν εχει προκύψει νινακι.. σημαινει οτι μπορειτε να κανετε μωρακι απο ιατρικής άποψης τουλαχιστον. Βρες ενα γιατρο να σε εμπνέει, να σε καθοδηγεί κ να σε συμβουλεύει! Αυτο ειναι το πρωτο βήμα.. επειτα συζητήστε τις πιθανότητες σπερματενχυση σ κ εξωσωματικής. Να δειτε μαζι ποια μέθοδος σας ταιριάζει καλυτερα κ απο ιατρικής κ απο ψυχολογικής πλευράς! Εγω 3 αποτυχημένες σπερματενχυσεις κ ειμαι σε διαδικασια εξωσωματικής.. πραγματικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Αληθεια στο λεω.. μωρο θα κανεις. Οπως ολες μας! Πίστεψε το κ θα γινει 💖 σου ευχομαι καλη δυναμη, καθαρό μυαλο και καλη επιτυχια σε ο,τι κι αν αποφασίσεις!!!!!

στις πριν 17 ώρες, ο/η I want a baby είπε:

Υ.Γ

Πόσο σε καταλαβαίνω ειλικρινά εγώ πέρασα τρία χρόνια από τον έναν στον άλλον γιατρό από την μια στην άλλη εξέταση και μερικά τα έκανα και από μόνη μου 🙄.

Για μένα η σπερματεγχυση είναι χαμένο χρόνο και χρήμα έχω κάνει λαπαροσκόπηση υστεροσκοπηση δεν πονάει και τίποτα το ιδιαίτερο μην φοβάσαι καλό είναι να δείτε και τι γίνετε μέσα μην τυχόν υπάρχει κάποια φλεγμονή εντελώς διαγνωστικά μπήκα και για τα δύο βρέθηκε ινωμιωμα και ενδομητρίωση ούτε πόνεσα μετά αν και έγινε επεμβατική στην συνέχεια αν και κάνανε μια τομή σαν μικρή καισαρική στην ουσία για να βγει το ινωμιωμα επέστρεψα στην δουλειά μου την τρίτη μέρα κανονικά.

Το κομμάτι εξωσωματική όσο αφορά το ψυχολογικό κομμάτι είναι δύσκολο να φτιάξεις την χαρτουρα μα ξεκινήσεις μετά ωοληψια πάλι το ίδιο η εμβρυομεταφορα αλλά κρατώντας στα χέρια σου αύριο το θαυματακι σου τα ξεχνάς όλα και φαίνονται σαν μια ιστορία που σου λέει η κομμώτρια σου την ώρα που σου βαφή το μαλλί δεν έχω ξεχάσει και τίποτα αλλά θα έκανα άλλες χίλιες φορές ξανά τα ίδια γιατί τίποτα δεν πονάει περισσότερο από το αντί να χαίρεσαι που η κολλητή σου αδερφή σου είναι έγκυες και αντί να χαίρεσαι μέσα σου να πεθαίνεις τίποτα δεν πονάει νομίζω περισσότερο πάρα να πάρεις μωρουδιστικα για δώρο και εσύ με το παράπονο εγώ ποτέ έχοντας ζήσει τρία χρόνια αυτό έχω μόνο να σου πω μην φοβάσαι τίποτα βρες έναν γιατρό που να τον εμπιστεύεσαι απόλυτα να σε εμπνέει να μην σε κάνει να ψάξεις για τον επόμενο αλλά να σε κάνει να νιώθεις ότι μαζί του θα τα καταφέρεις  επισκέψου έναν καλό ενδοκρινολογο και αιματολογο πριν ξεκινήσεις 

Σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα όμορφα σου νέα 🙂🙂🙂

@Ευάγγελοςτ Αυτό σκέφτομαι να κάνω κορίτσι μου και δεν δίνω άλλο περιθώριο για φυσική σύλληψη, κάτι παίζει που μπορεί να μη φαίνεται.
Απο τον σύζυγό μου είχε πέσει την ώρα λήψης, όπως πήγαινε να κουμπώσει το καπάκι του γλίστρησε, άσε, αν μας έλεγε ο γιατρός να το αφήσουμε για τον άλλο μήνα θα το αφήναμε αλλά μας είπε βλακείες για να μη χάσει τα χρήματα καθώς είχε ετοιμαστεί ήδη για τη διαδικασία.
ΜΟυ λένε ότι όταν χάνεται μια ζωή, μια νέα γεννιέται και περιμένω, που είναι;
Τι να πω, γυρίσει ο τροχός, μας έτυχαν πολλά μαζί δεν μπορώ άλλο.
Να δω μέχρι που θα με πάει... Απορώ πόσο πιο κάτω έχει ακόμη. 
@lactaki Αυτό έχω αποφασίσει να κάνω.
Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα νέου σπερμοδιαγράμματος. 39.000.000 ml κινητικότητα 48%. Αυτά είναι τα βασικά αποτελέσματα που παίρνουμε δυο χρόνια τώρα, τότε στη σπερματέγχυση έπαιρνε φάρμακα και πέρασε γρίπη οπότε και ήταν η μόνη φορά που ήταν τόσο χαμηλή 10%, όπως και να'΄χει έπρεπε να μας ενημερώσιε ο γιατρός να μη συνεχίσουμε.  Αν άμα ήξερες τι πέρασα και τι περνάω και τι στραβά και ατυχίες μας συμβαίνουν ακόμη πραγματικά, δεν υπάρχει!
@Jesabell Σημερινά αποτελέσματα 39.000.000 ml και 48% κινητικότητα, εγώ ουσιαστικό πρόβλημα δεν έχω, κάτι παίζει αλλά δεν το έχουμε βρει ακόμη τι να πω, ίσως φανεί στην εξωσωματική ποιος ήταν ο λόγος που δεν πιάναμε. Όσο θα περιμένω για την εξωσωματική θα κάνω σίγουρα μια σπερματέγχυση και ότι γίνει, με τον 7ο γιατρό που είμαι τώρα, είναι κορυφαίος λένε και ελπίζω να το διαπιστώσω. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου για το κουράγιο και την υποστήριξη. Να'σαι καλά!
@Sunshine 88 Υστεροσκόπηση μόνο δεν έχω κάνει και κάτι μέσα μου μου λέει πως ίσως να υπάρχει κάποια σύμφυση, δε ξέρω. Θέλω να κάνω.
ΠΑίρνω κουράγιο που μου λες ότι μετά απο υστεροσκόπηση σου βρήκανε αυτά και τα κατάφερες!
Αυτό που λες για τα μωρουδιακά το νιώθω, γέννησαν αυτή την εποχή φίλες και συγγενείς και πήγαινα στα μαγαζιά να πάρω δωράκια. Πραγματικά μέσα στο μαγαζί ήμουν στα χαμένα,έκλαιγα ειδικά όταν επέστρεφα σπίτι!
Έχω επισκεφτεί και ενδοκρινολόνο πριν δυο χρόνια χωρίς κάποιο θέμα. Αυτός που είμαι τώρα λένε ότι είναι κορυφαίος, με ενέπνεε, αλλά προχθες κάτι ήθελα να τον ρωτήσω και δεν μπορούσα να τον βρω, μιλούσα μόνο με τη γραμματέα και με χάλασε. Εϊπα όμως ότι αν δεν μιλήσω στον γιατρό δεν θα ξανα έρθω και με πήρε ο γιατρός. Νευριάζω εύκολα πλέον και τα χώνω χωρίς να φοβάμαι τίποτα. Αν κάτι με πειράζει θα το πω. 
Σ'ευχαριστώ πολύ για τη δύναμη και το κουράγιο. Μακάρι να γίνει το θαύμα σύντομα!

στις πριν 13 ώρες, ο/η I want a baby είπε:

@Ευάγγελοςτ Αυτό σκέφτομαι να κάνω κορίτσι μου και δεν δίνω άλλο περιθώριο για φυσική σύλληψη, κάτι παίζει που μπορεί να μη φαίνεται.
Απο τον σύζυγό μου είχε πέσει την ώρα λήψης, όπως πήγαινε να κουμπώσει το καπάκι του γλίστρησε, άσε, αν μας έλεγε ο γιατρός να το αφήσουμε για τον άλλο μήνα θα το αφήναμε αλλά μας είπε βλακείες για να μη χάσει τα χρήματα καθώς είχε ετοιμαστεί ήδη για τη διαδικασία.
ΜΟυ λένε ότι όταν χάνεται μια ζωή, μια νέα γεννιέται και περιμένω, που είναι;
Τι να πω, γυρίσει ο τροχός, μας έτυχαν πολλά μαζί δεν μπορώ άλλο.
Να δω μέχρι που θα με πάει... Απορώ πόσο πιο κάτω έχει ακόμη. 
@lactaki Αυτό έχω αποφασίσει να κάνω.
Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα νέου σπερμοδιαγράμματος. 39.000.000 ml κινητικότητα 48%. Αυτά είναι τα βασικά αποτελέσματα που παίρνουμε δυο χρόνια τώρα, τότε στη σπερματέγχυση έπαιρνε φάρμακα και πέρασε γρίπη οπότε και ήταν η μόνη φορά που ήταν τόσο χαμηλή 10%, όπως και να'΄χει έπρεπε να μας ενημερώσιε ο γιατρός να μη συνεχίσουμε.  Αν άμα ήξερες τι πέρασα και τι περνάω και τι στραβά και ατυχίες μας συμβαίνουν ακόμη πραγματικά, δεν υπάρχει!
@Jesabell Σημερινά αποτελέσματα 39.000.000 ml και 48% κινητικότητα, εγώ ουσιαστικό πρόβλημα δεν έχω, κάτι παίζει αλλά δεν το έχουμε βρει ακόμη τι να πω, ίσως φανεί στην εξωσωματική ποιος ήταν ο λόγος που δεν πιάναμε. Όσο θα περιμένω για την εξωσωματική θα κάνω σίγουρα μια σπερματέγχυση και ότι γίνει, με τον 7ο γιατρό που είμαι τώρα, είναι κορυφαίος λένε και ελπίζω να το διαπιστώσω. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου για το κουράγιο και την υποστήριξη. Να'σαι καλά!
@Sunshine 88 Υστεροσκόπηση μόνο δεν έχω κάνει και κάτι μέσα μου μου λέει πως ίσως να υπάρχει κάποια σύμφυση, δε ξέρω. Θέλω να κάνω.
ΠΑίρνω κουράγιο που μου λες ότι μετά απο υστεροσκόπηση σου βρήκανε αυτά και τα κατάφερες!
Αυτό που λες για τα μωρουδιακά το νιώθω, γέννησαν αυτή την εποχή φίλες και συγγενείς και πήγαινα στα μαγαζιά να πάρω δωράκια. Πραγματικά μέσα στο μαγαζί ήμουν στα χαμένα,έκλαιγα ειδικά όταν επέστρεφα σπίτι!
Έχω επισκεφτεί και ενδοκρινολόνο πριν δυο χρόνια χωρίς κάποιο θέμα. Αυτός που είμαι τώρα λένε ότι είναι κορυφαίος, με ενέπνεε, αλλά προχθες κάτι ήθελα να τον ρωτήσω και δεν μπορούσα να τον βρω, μιλούσα μόνο με τη γραμματέα και με χάλασε. Εϊπα όμως ότι αν δεν μιλήσω στον γιατρό δεν θα ξανα έρθω και με πήρε ο γιατρός. Νευριάζω εύκολα πλέον και τα χώνω χωρίς να φοβάμαι τίποτα. Αν κάτι με πειράζει θα το πω. 
Σ'ευχαριστώ πολύ για τη δύναμη και το κουράγιο. Μακάρι να γίνει το θαύμα σύντομα!

Κορίτσι μου γλυκό εύχομαι πολύ σύντομα τα πράγματα να αλλάξουν και ο Θεός να σου φέρει το πολυπόθητο θαυματάκι σου. Μην απελπίζεσαι, έχεις κάθε δίκιο να το κάνεις βέβαια, όμως για να φτάσεις στο στόχο σου πρέπει να είσαι ήρεμη και προσηλωμενη. Βήμα βήμα όλα θα γίνουν.. Αρκεί να εμπιστευτείς τους κατάλληλους ανθρώπους, τον γιατρό και την ομάδα του, και χωρίς πανικό, θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο σου. Η εξωσωματική θέλει δύναμη και υπομονή, όμως πίστεψε με, δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτό που νομίζουμε και έχουμε στο μυαλό μας πριν μπούμε στο χορό κι εμείς. Κι εμένα στην αρχή μου φαινόταν βουνό, έλεγα αποκλειεται να μπορέσω να την κάνω, αλλά πραγματικά βήμα βήμα, και όταν άρχισα να καταλαβαίνω τη διαδικασία, όλα άρχισαν να ηρεμούν στο μυαλό μου. Τέλος να σου πω, ότι κάθε σπίτι έχει τα δικά του προβλήματα, και μερικές φορές έρχονται όλα μαζί τόσο που λες φτάνει πια, ως πότε. Το έζησα κι εγώ, και σίγουρα πολλές άλλες. Έχασα τον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο πριν ένα χρόνο ακριβώς, τότε που ετοιμαζόμουν για υστεροσκοπηση και κατ επέκταση την πρώτη μου εξωσωματική. Είπα τέλος. Δεν θα τα καταφέρω, δεν θέλω να τα καταφέρω. Δεν είχε τπτ νόημα για μένα εκείνη την περίοδο. Άλλωστε ήταν το τελειωτικό χτύπημα σε μια σειρά από δυσκολίες και απώλειες που κλονισαν όλη μου την οικογένεια. Και όμως σήμερα είμαι σχεδόν στον 8ο μήνα με τις διδύμουλες μου να είναι έτοιμες να έρθουν στον κόσμο (από την δεύτερη μου προσπάθεια). Και δόξα τον Θεό, όλα βαίνουν καλώς.., τόσο που καμιά φορά δεν μπορώ να πιστέψω την ευτυχία που βιωνω. Οι άνθρωποι που χάσαμε είναι σίγουρα κάπου και μας βλέπουν, και τουλάχιστον εγώ θεωρώ ότι η αγαπημένη μου που έχασα περσυ έχει βάλει σίγουρα το χεράκι της για να ζω εγώ τώρα το θαύμα. Μην χάνεις την ελπίδα σου, σε παρακαλώ, απλά βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου και τις κινήσεις σου. Εύχομαι σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα.. ❤️🙏

@I want a baby είμαστε πολλές τελικα που περνάμε ταυτόχρονα αυτό το γολγοθά! Σήμερα αδιαθετησα κι εγώ μετά απο ένα μήνα στον οποιο πήρα  χάπια κι έκανα ένεση, έτρεχα για υπερήχους και έτρεμα μη τυχον με πιασει πονοκέφαλος κ χρειαστώ παυσίπονο . Τι θα γινόταν αν ήμουν έγγυος? Μη σηκώσω αυτό το βαρος, μη στεναχωρηθώ, μη παραλείψω το φυλικό οξύ. Δύο χρόνια τωρα κάθε μήνα προσέχω κι έχω στο πίσω μέρος του μυαλό μου μήπως είμαι έγγυος και βλάψω το μωρό. Δύο χρόνια πού έχουν φέρει κόπωση ψυχολογική κι έχουν μειώσει τις αντοχές. 

Μου έρχεται πραγματικα να τα παρατήσω και να απολαύσω τουλάχιστον κάποιους μήνες χαλαρότητας. Αλλά πάλι κάτι δε μ αφήνει ! 

Σου εύχομαι ολόψυχα να την βρεις την ακρη σου! Αφού έκανες την αρχή και το πήρες απόφαση θα φτασεις και στο τερμα! 

Εύχομαι οποια γυναικα το περναει τωρα αυτο να γινει μανα συντομα! 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Αna 1989 είπε:

@I want a baby είμαστε πολλές τελικα που περνάμε ταυτόχρονα αυτό το γολγοθά! Σήμερα αδιαθετησα κι εγώ μετά απο ένα μήνα στον οποιο πήρα  χάπια κι έκανα ένεση, έτρεχα για υπερήχους και έτρεμα μη τυχον με πιασει πονοκέφαλος κ χρειαστώ παυσίπονο . Τι θα γινόταν αν ήμουν έγγυος? Μη σηκώσω αυτό το βαρος, μη στεναχωρηθώ, μη παραλείψω το φυλικό οξύ. Δύο χρόνια τωρα κάθε μήνα προσέχω κι έχω στο πίσω μέρος του μυαλό μου μήπως είμαι έγγυος και βλάψω το μωρό. Δύο χρόνια πού έχουν φέρει κόπωση ψυχολογική κι έχουν μειώσει τις αντοχές. 

Μου έρχεται πραγματικα να τα παρατήσω και να απολαύσω τουλάχιστον κάποιους μήνες χαλαρότητας. Αλλά πάλι κάτι δε μ αφήνει ! 

Σου εύχομαι ολόψυχα να την βρεις την ακρη σου! Αφού έκανες την αρχή και το πήρες απόφαση θα φτασεις και στο τερμα! 

Εύχομαι οποια γυναικα το περναει τωρα αυτο να γινει μανα συντομα! 

Aκριβώς τα ίδια περνάω κι εγώ, κάθε μήνα να προσέχω μήπως είμαι έγκυος, κάθε μήνα να υποφέρω αν πονάει το κεφάλι μου επειδή δεν παίρνω παυσίπονα και τελικά όλα για το τίποτα.
Λέω να μην το καθυστερήσω άλλο και να το φτάσω σε εξωσωματική, επειδή κάτι μου λέει πως αφού δυο χρόνια δεν τα κατάφερα, τσάμπα θα περνάει ο καιρός. Όπως μας είχε πει και ένας γιατρός, τόσα χρόνια που είμαι μαζί με τον σύζυγό μου, σύνολο 13 χρόνια έπρεπε να είχαμε μια εγκυμοσύνη. Τα δυο-τρία πρώτα χρόνια παίρναμε προφυλάξεις, τα υπόλοιπα είχαμε ελεύθερες επαφές αλλά διακοπτόμενες  και μας είπε πως σε τόσα χρόνια 10 χρόνια φυσιολογικά έστω και διακοπτόμενα ένα ζευγάρι συνήθως αποκτάει παιδί.
Προσπαθώ κι εγώ σε κάποια φάση να το παίξω χαλαρή αλλά δεν γίνεται να υποκρίνομαι στον εαυτό μου, αυτό σκέφτομαι υποσυνείδητα!
Δεν αξίζει σε καμιά μας να περνάει τέτοια ταλαιπωρία, πόσο μάλλον πολλές περιπτώσεις που έχουν πολλά περισσότερα χρόνια που προσπαθούν. 

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, εύχομαι σύντομα να έχουμε όλες μας ευχάριστα νέα που προσπαθούμε. 

@Katerina32 Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, παίρνω κουράγιο απο την ιστορία σου και αυτά που πέρασες. Αυτό που λες ότι δεν πιστεύεις το πόσο ευτυχισμένη είσαι τώρα, είναι πολύ σημαντικό, τι να πω, ελπίζω να το ζήσω κι εγώ σύντομα. Ελπίζω να μην έχω άλλα χτυπήματα απο τη μοίρα και να τελειώσει το μαρτύριό μας εδώ. 
Με το καλό να έρθουνε τα κοριτσάκια σου με υγεία και σου εύχομαι μόνο ευτυχισμένες στιγμές απο εδώ και στο εξής!

Κορίτσια μου δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Η ατυχία μου δεν έχει όρια. Ο Θεός φαίνεται πως έχει σχέδιο να μην κάνω ποτέ παιδιά και θα τα παρατήσω!

Έκανα όλες τις εξετάσεις, για να έχουμε πρόσφατες πριν την σπερματέγχυση, ορμονολογικές, υπέρηχο, σπερμοδιάγραμμα και σήμερα ήταν να μου δώσει ο γιατρός τα χάπια να πάω απο εκεί. Παίρνω τηλέφωνο στον γιατρό που έχω τον τελευταίο καιρό και μιλάω με την βοηθό που έχει και μου λέει "α δε γίνεται τώρα αυτόν το μήνα θα τη χάσουμε τη σπερματέγχυση επειδή κάνουμε ανακαίνιση την κλινική".
Συγγνώμη και πότε θα μου το λέγατε της λέω; Κι εμείς τώρα το μάθαμε λέει. Αν δεν σας έπαιρνα εγώ δεν θα ενημερωνόμουν; Τώρα το βράδυ το μάθατε; Δηλαδή με άφησε ξεκρέμαστη αυτόν το μήνα και αύριο έπρεπε να ξεκινήσω τα χάπια. Μόλις τώρα το έμαθα και κάνω αγώνα δρόμου να βρω κάποιον άλλον να μην χάσω αυτόν το μήνα αλλά το κόβω δύσκολο!
Απαράδεκτη αμτιμετώπιση! ΠΕίτε μου τώρα φταίω εγώ σε κάτι ή είναι όλοι για τα πανηγύρια; Και έχει και 50 κριτικές με 5 αστεράκια αυτός ο γιατρός...

στις πριν 13 λεπτά, ο/η I want a baby είπε:

Κορίτσια μου δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Η ατυχία μου δεν έχει όρια. Ο Θεός φαίνεται πως έχει σχέδιο να μην κάνω ποτέ παιδιά και θα τα παρατήσω!

Έκανα όλες τις εξετάσεις, για να έχουμε πρόσφατες πριν την σπερματέγχυση, ορμονολογικές, υπέρηχο, σπερμοδιάγραμμα και σήμερα ήταν να μου δώσει ο γιατρός τα χάπια να πάω απο εκεί. Παίρνω τηλέφωνο στον γιατρό που έχω τον τελευταίο καιρό και μιλάω με την βοηθό που έχει και μου λέει "α δε γίνεται τώρα αυτόν το μήνα θα τη χάσουμε τη σπερματέγχυση επειδή κάνουμε ανακαίνιση την κλινική".
Συγγνώμη και πότε θα μου το λέγατε της λέω; Κι εμείς τώρα το μάθαμε λέει. Αν δεν σας έπαιρνα εγώ δεν θα ενημερωνόμουν; Τώρα το βράδυ το μάθατε; Δηλαδή με άφησε ξεκρέμαστη αυτόν το μήνα και αύριο έπρεπε να ξεκινήσω τα χάπια. Μόλις τώρα το έμαθα και κάνω αγώνα δρόμου να βρω κάποιον άλλον να μην χάσω αυτόν το μήνα αλλά το κόβω δύσκολο!
Απαράδεκτη αμτιμετώπιση! ΠΕίτε μου τώρα φταίω εγώ σε κάτι ή είναι όλοι για τα πανηγύρια; Και έχει και 50 κριτικές με 5 αστεράκια αυτός ο γιατρός...

Κορίτσι φυσικά κ θα κάνεις παιδί.. ξέρω , εκνευριζεσαι, απογοητεύσαι.. πάλι καλά να λες που δεν ξεκίνησες κ τα χάπια. Θα έπρεπε να ενημερωθείς βεβαίως κ εχεις δίκιο.

Τώρα , θα σου πρότεινα να μη βιαστείς να βρεις κάποιον μόνο κ μόνο για να κάνεις τη σπερματεγχυση γιατί μπερδεύεις πολλούς γιατρούς κ δε ξέρεις τι θα ναι αυτος της τελευταίας στιγμής.. γνώμη μου έτσι? Ξέρω την απογοητευση σου, την καταλαβαίνω απόλυτα.. 

Κ κάτι ακόμα μη βλέπεις τα αστεράκια στο google, να πηγαίνεις συστημένα κ δοκιμασμένα καλύτερα!!!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Κορίτσι φυσικά κ θα κάνεις παιδί.. ξέρω , εκνευριζεσαι, απογοητεύσαι.. πάλι καλά να λες που δεν ξεκίνησες κ τα χάπια. Θα έπρεπε να ενημερωθείς βεβαίως κ εχεις δίκιο.

Τώρα , θα σου πρότεινα να μη βιαστείς να βρεις κάποιον μόνο κ μόνο για να κάνεις τη σπερματεγχυση γιατί μπερδεύεις πολλούς γιατρούς κ δε ξέρεις τι θα ναι αυτος της τελευταίας στιγμής.. γνώμη μου έτσι? Ξέρω την απογοητευση σου, την καταλαβαίνω απόλυτα.. 

Κ κάτι ακόμα μη βλέπεις τα αστεράκια στο google, να πηγαίνεις συστημένα κ δοκιμασμένα καλύτερα!!!

Έχω αλλάξει τόσους γιατρούς, έχω απογοητευτεί με τη συμπεριφορά τους, πραγματικά δεν ξέρω που αλλού να πάω. Αυτός που θέλω να πάω τώρα τον είχα επιλογή μαζί με αυτόν που μου την έκανε τώρα. 
Ο ένας και καλά συστημένος κορυφή επειδή με είδε αγχωμένη μου έλεγε "θα φας μπάτσες" απαράδεκτος. Ο άλλος ο συστημένος μας προχώρησε σε σπερματέγχυση χωρίς να ενημερωθεί για την κινητικότητα του 10%. 
Ο άλλος μόλις τελείωσε τον υπέρηχο μου είπε ότι είναι όλα τέλεια και μόλις του είπα ότι θα περιμένω λίγο καιρό ακόμη για να κάνουμε τεχνητή γονιμοποίηση και ότι θα έχανε παραδάκι, του ήρθε η επιφώτιση ότι τελικά έχω πολυκυστικές και ότι χρειάζομαι παρακολούθηση!

Δεν υπάρχει γιατρός τελευταίας στιγμής ούτε καν πρώτης στιγμής, όσοι ήθελα να πάω και άκουσα πως είναι κορυφαίοι πήγα και ήταν απαράδεκτοι. Όσο και να ψάξω δυστυχώς δεν έχω άλλες επιλογές. Μόνο ένας έμεινε ο οποίος μάλιστα σε διπλανή πόλη.

στις πριν 52 λεπτά, ο/η I want a baby είπε:

Έχω αλλάξει τόσους γιατρούς, έχω απογοητευτεί με τη συμπεριφορά τους, πραγματικά δεν ξέρω που αλλού να πάω. Αυτός που θέλω να πάω τώρα τον είχα επιλογή μαζί με αυτόν που μου την έκανε τώρα. 
Ο ένας και καλά συστημένος κορυφή επειδή με είδε αγχωμένη μου έλεγε "θα φας μπάτσες" απαράδεκτος. Ο άλλος ο συστημένος μας προχώρησε σε σπερματέγχυση χωρίς να ενημερωθεί για την κινητικότητα του 10%. 
Ο άλλος μόλις τελείωσε τον υπέρηχο μου είπε ότι είναι όλα τέλεια και μόλις του είπα ότι θα περιμένω λίγο καιρό ακόμη για να κάνουμε τεχνητή γονιμοποίηση και ότι θα έχανε παραδάκι, του ήρθε η επιφώτιση ότι τελικά έχω πολυκυστικές και ότι χρειάζομαι παρακολούθηση!

Δεν υπάρχει γιατρός τελευταίας στιγμής ούτε καν πρώτης στιγμής, όσοι ήθελα να πάω και άκουσα πως είναι κορυφαίοι πήγα και ήταν απαράδεκτοι. Όσο και να ψάξω δυστυχώς δεν έχω άλλες επιλογές. Μόνο ένας έμεινε ο οποίος μάλιστα σε διπλανή πόλη.

Κορίτσι μου σε ποια πόλη βρίσκεσαι; Αν θέλεις ελα στο θέμα της εξωσωματικής να σου προτείνουμε αν είσαι κοντά στα μέρη μας τους γιατρούς μας. 

Τελικά βρήκα χθες βράδυ τον άλλον που είχα στις αρχικές επιλογές μου, ίσως να ήταν γραφτό να γίνει έτσι. Αν μείνω έγκυος θα το πω με σιγουριά.
Δέχτηκε αμέσως ο άνθρωπος να συνεχίσουμε τη διαδικασία, του είπα τι συνέβη και έχω σήμερα ραντεβού να με δει, τις εξετάσεις κλπ και να συζητήσουμε. Ο λόγος που δεν τον προτίμησα ήταν επειδή μου είπαν ότι δεν είναι στην πόλη μου αλλά έρχεται δυο φορές τη βδομάδα και χθες μου είπε πως εδώ είναι το κεντρικό του γραφείο και τα άλλα παραρτήματα!
Εν τω μεταξύ σήμερα πρωί πρωί με πήρε η βοηθός του άλλου γιατρού που μου ακύρωσε τη διαδικασία και μου λέει ότι τελικά θα την κάνουμε τη σπερματέγχυση! Τους λέω να μην παίζουνε μαζί μας και με τον πόνο μας, τι είναι αυτά που κάνουν; Χθες βράδυ κάνατε ανακαίνιση και σήμερα δεν θα κάνετε; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Της είπα πως έχω βρεί άλλον γιατρό και το βράδυ δεν κοιμήθηκα απο τα κλάματα και τη στενοχώρια της είπα. Τεσπα, ο γιατρός ένα φάντασμα, εκτός απο τη μέρα που με είδε δεν ξανα μίλησε ποτέ μαζί του, όλο με τη γραμματέα μιλάμε λέτε και παίζουμε σπασμένο τηλέφωνο και της λέω όλα τα ιατρικά και προσωπικά αφού δεν μπορώ ποτέ να μιλήσω με τον γιατρό.
Αυτόν που πήρα χθες μίλησα με τον ίδιο στο προσωπικό του κινητό. Δέχτηκε αμέσως να με εξυπηρετήσει.
Θα δείξει, πάντως σήμερα είμαι πιο ήρεμη να δούμε και πως θα πάει.
Ξεκίνησα και τα serpafar όπως μου είπε ο καινούριος γιατρός.

στις πριν 20 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κορίτσι μου σε ποια πόλη βρίσκεσαι; Αν θέλεις ελα στο θέμα της εξωσωματικής να σου προτείνουμε αν είσαι κοντά στα μέρη μας τους γιατρούς μας. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Στη περιοχή της Θεσσαλίας βρίσκομαι. Σε ποιό ακριβώς θέμα εξωσωματικής να έρθω που γράφετε;

Υ.Γ. Οκ το βρήκα το θέμα.

στις πριν 2 ώρες, ο/η I want a baby είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Στη περιοχή της Θεσσαλίας βρίσκομαι. Σε ποιό ακριβώς θέμα εξωσωματικής να έρθω που γράφετε;

Υ.Γ. Οκ το βρήκα το θέμα.

Λοιπόν το κέντρο που ήμουν έχει και στη Λάρισα παράρτημα. Στο new life ήμουν με τον κ. Παντελή. Προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη καθώς πιάσαμε με την πρώτη εξωσωματική. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Λοιπόν το κέντρο που ήμουν έχει και στη Λάρισα παράρτημα. Στο new life ήμουν με τον κ. Παντελή. Προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη καθώς πιάσαμε με την πρώτη εξωσωματική. 

Ναι το γνωρίζω, πήγα ήδη εκεί στις αρχές του 2020 και μίλησα, απλά δεν το προχώρησα επειδή μας είπε ότι οι διαδικασίες γίνονται στη Θεσσαλονίκη οπότε το αφήσαμε. Νομίζαμε ότι η διαδικασία γινόταν στη Λάρισα αλλά είναι απλά παράρτημα, που κάνουν την παρακολούθηση με υπερήχους κλπ.
Με έναν τελείως φαλακρό είχα μιλήσει, νέο, που έρχεται κάθε Τρίτη Λάρισα νομίζω απο Θεσσαλονίκη.

στις πριν 8 ώρες, ο/η I want a baby είπε:

Ναι το γνωρίζω, πήγα ήδη εκεί στις αρχές του 2020 και μίλησα, απλά δεν το προχώρησα επειδή μας είπε ότι οι διαδικασίες γίνονται στη Θεσσαλονίκη οπότε το αφήσαμε. Νομίζαμε ότι η διαδικασία γινόταν στη Λάρισα αλλά είναι απλά παράρτημα, που κάνουν την παρακολούθηση με υπερήχους κλπ.
Με έναν τελείως φαλακρό είχα μιλήσει, νέο, που έρχεται κάθε Τρίτη Λάρισα νομίζω απο Θεσσαλονίκη.

Κατάλαβα.. Δεν ήξερα ότι κάνουν μόνο παρακολουθήσεις εκεί. Τελείως φαλακρός είναι ο Δοβας, ο ιδιοκτήτης του κέντρου. Πάντως γενικά η Θεσσαλονίκη είναι αρκετά κοντά και έχει πολλά εξειδικευμένα κέντρα. Με αυτά που μου λες στη θέση σου εγώ θα το σκεφτόμουν να παω. Εδώ εμείς στην αρχή πριν βρούμε το κέντρο σκεφτόμασταν να κατέβουμε Αθήνα στα γνωστά ονόματα αλλά τελικά μας πρότειναν αυτό και πήγαμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...