Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η karen είπε:

Μετα απι διακοπη οιστρογονων Ποσά mlg προγεστερονη παιρνατε και πόσες φορες την ημερα, μετα απο καμια εβδομαδα ερχεται η περίοδος ;

κανεις καποια θεραπεια;;;εισαι απο εμβρυομεταφορα;;εγω τα utrogestan τα περνω 3 φορες την μερα απο δυο χαπακια κ κανω ενεση prolutex καθε πρωι μετα την εμβρυομεταφορα..αν εννοεις αυτο !!ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη κ δεν γνωριζω πολλα..!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η ψαχνοντας τον πελαργο είπε:

κανεις καποια θεραπεια;;;εισαι απο εμβρυομεταφορα;;εγω τα utrogestan τα περνω 3 φορες την μερα απο δυο χαπακια κ κανω ενεση prolutex καθε πρωι μετα την εμβρυομεταφορα..αν εννοεις αυτο !!ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη κ δεν γνωριζω πολλα..!!

Καλη επιτυχία. Σταμάτησα τη προσπαθεία σε αυτόν τον κύκλο γιατί δεν ειχα καλό πάχος ενδομητρίου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 35 + 2 εδώ! Σιγά σιγά μπαίνω στο μήνα μου κι εγώ 😮 να πω ότι ακόμα μου φαίνεται απίστευτο; Ότι όντως σε λίγο καιρό γεννάω;! Να κλείσω με το καλό τις 37 εβδομάδες και μετά φαντάζομαι από μέρα σε μέρα θα είναι πιθανό να έρθει η μπουμπού. Έχω καποιες συσπάσεις ανα διαστήματα, τώρα θα πάρω αυτές τις μέρες ακόμη μαγνήσιο και μετά μου είπε να το κόψω. Επίσης έχω καούρες και ναυτία κάποιες στιγμές, αλλά πιο ήπια συγκριτικά με 1ο τρίμηνο. Αχ εσείς που το έχετε ξανακάνει νομίζω είναι καλύτερα, εγώ κολυμπάω στα πιο βαθιά και πιο άγνωστα νερά που έχω κολυμπήσει ποτέ! 
    • Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να είστε όλες καλα μανούλες, εγκυουλες και ,αυτες οι λίγες που μείναμε ακόμη στον αγωνα... Μακάρι μέχρι το τέλος της χρονιάς να μην μείνει καμία στο θεματάκι που δεν θα ειναι έγκυος... Εγω ειμαι στην αναμονή αλλα όχι την κλασική... ειμαι μετα απο ετ που έκανα την Δευτέρα...   
    • Ωωωω έρχεται η ώρα να δείτε τον μπεμπαρο σας❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏 Περιμένουμε νέα! Θα φτάσεις νομίζω αφού και με τα δίδυμα άντεξες τόσο θα αντέξει το σώμα και παραπάνω μη σου πω αν το αφήνατε!!! Έχουμε πει για 38 εβδομάδες ότι θα πάμε για καισαρική αλλά ελπίζω να μην φτάσω μέχρι εκεί 😬😬😬 Δεν ξέρω τι θα κάνω πραγματικά θα με πηγαίνουν με καροτσάκι ήδη περπατάω πολύ αργά, πονάω από κάτω στα κόκκαλα της σύμφυσης ξέρεις... Το είχες κι εσύ αυτό με τα δίδυμα; Καλά και η λεκάνη πίσω δεν το συζητάω σαν σπασμένη λατέρνα πάω. Εσύ τώρα είσαι απλά ε;;;; Ε ναι μετά από δίδυμη κύηση που έφτασε και 36+ εβδομάδες όλα θα σου φαίνονται παιχνιδάκι πλέον🤣
    • Αν δεν σπάσουν τα νερά νωρίτερα το άλλο Σάββατο 01/11 γεννάω.. 37+ ήδη. Εχθές το βράδυ είχα αρκετά πονάκια αλλά πέρασαν. Οριακά ήμουν έτοιμη να πάω στην κλινική αλλά δεν συνεχίστηκαν. Περιμένουμε… Μια χαρά τα κιλά τους μπράβο τα μπουμπουκακια!! Εσύ έχεις κλείσει ημερομηνία; Λογικό να μην αντέχεις άλλο κ γω στα δίδυμα το τελευταίο 15νθημερο δεν την πάλευα καθόλου. Τώρα σε αυτόν δεν έχω θέμα.
    • Καλημέρα κορίτσια πως είστε ;  πολύ ησυχία έχει πέσει ☺️ έχουμε καμιά κοπέλα να περιμένει ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...