Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σύλληψη και οδοντίατρος

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Κάνουμε προσπάθειες με τον σύζυγό μου για παιδάκι και πρεπει να πάω να κάνω ένα σφράγισμα στον οδοντίατρο. Επιτρέπεται να κάνω νάρκωση τώρα που κάνουμε προσπάθειες. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολική η ανησυχία Μου. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσίευση
στις On 1/9/2020 at 3:10 ΜΜ, ο/η ioanna89 είπε:

Καλησπέρα σας. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Κάνουμε προσπάθειες με τον σύζυγό μου για παιδάκι και πρεπει να πάω να κάνω ένα σφράγισμα στον οδοντίατρο. Επιτρέπεται να κάνω νάρκωση τώρα που κάνουμε προσπάθειες. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολική η ανησυχία Μου. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Καλημέρα, φυσικά και επιτρέπεται ακόμα και στην εγκυμοσύνη. Η στοματική υγιεινή είναι πού σημαντική για την εγκυμοσύνη καθώς χαλαρώνουν τα ούλα και αλλάζει το ph του στόματος. Σου εύχομαι σύντομα εγκυούλα!! Απλά το μόνο που θέλει προσοχή είναι αν χρειαστείς φαρμακευτική αγωγή να μιλήσεις με το γυναικολόγο σου για το τι επιτρέπεται να πάριες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Η παιδίατρος μας είναι αρκετά χαλαρή θα έλεγα… ναι σε όλα φάση! Εμείς συγκεκριμένα τη βάλαμε σε πισίνα, αλλά και για θάλασσα ναι μας είπε. Όπως και αντηλιακό από 4 μηνών μας αφήνει, ενώ διαβάζω ότι οι περισσότεροι λένε από 6 μηνών…. Είναι και κατά των ολόσωμων μαγιό. Μας είπε αν πηγαίνουμε τις σωστές ώρες να φορούμε κανονικό μαγιό για να είναι τα χέρια έξω και να μαζεύει βιταμίνη d.  Αυτό με το μούγκρισμα το κάνει και σε μένα. Είναι μεταξύ γκρίνιας και ομιλίας… όλη μέρα!!! Για τους ημερήσιους ύπνους η σύμβουλος μου είπε ότι δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 3,5 μαξ 4,5 ώρες συνολικά και ότι ανά δύο ώρες πρέπει να κοιμάται. Εμένα κοιμάται σίγουρα παραπάνω αθροιστικά και προσπαθώ να το φτιάξω αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής! 
    • Καλημέρα κοριτσια! Εμεις χθες καναμε μεγάλη εξοδο για τ δεδομενα μας. Βγηκα το απόγευμα με τ κορίτσια πηγαμε σε ενα καφε π έχει δίπλα κουνιες, με μια φίλη μ π εχει 2 παιδακια στην ηλικία των δικών μου των μεγάλων, σχολασε ο άντρας μ στις 8 ηρθε απο εκει, ήρθε κ ο δικός της, κατσαμε ολοι μαζί και πηγαμε σε ενα χωριό κοντά στην πόλη μας για πίτσα. Γυρισαμε 11.30. Τ μωρο ήταν λίγο ανησυχο κ ηθελε αγκαλοα αλλα ενταξει. Την είχα αναγκγ αυτή την έξοδο. Ωραία περάσαμε κατά τ αλλα. Μετα στο σπίτι εκανε τ μπανακι του και ευτυχως κοιμηθηκε. @ΜαρίαΔημήτρης οχι προς τ παρόν ουτε εγω τριχοπτωση.  @Kn1 φτασατε ήδη 2 μηνων κ μεις ακόμα ούτε μηνα πιασαμε χαχα οσο για την ατοπικη εβγαζε η μεσαία μου αλλα δ θυμαμαι τι μας είχε δώσει ο γιατρος. Το ξεπέρασε όμως κ δ έχει κάτι τώρα.
    • Αχ πόσο σε καταλαβαίνω… το περάσαμε πέρυσι εμείς αυτό… Είχε φτάσει 16 χρονών κι ενώ είχε ζωή μέσα του είχε αποστεωθεί από τις διάρροιες… δεν μπορούσε να φάει τίποτα! Εμένα πήρε ο άντρας μου την σκληρή απόφαση να τον κοιμισουμε… Στην αρχή δεν ήθελα ούτε να το ακούσω, αλλά ήταν για το καλό του… πολύ κλάμα!     
    • Καλημέρα κορίτσια,εμένα πίνει πλέον 150 και το στερευει η χοντρουλα,το θέμα είναι πως επειδή είναι λαίμαργη δεν θέλω να της δώσω παραπάνω γιατί θα κάνει εμετο. Κατάλαβα όμως πως με τα 150 την κρατάει σίγουρα 3-4 ώρες ενώ αν πιει λιγότερο στην 1,5 ώρα ξαναπειναει και μου είπε ο παιδίατρος πριν τις 2 ώρες δεν κάνει να δίνουμε φόρμουλα. Θα μιλήσω πάλι μαζί του γιατί τα 150 έχει 2 μέρες που τα ξεκίνησε.
    • Καλημέρα κορίτσια! Πφφ τι έπαθα, αντί να πάρω ασβέστιο πήρα αλγκοφρεν ρε γμτ δεν είδα τι έγραφε από πίσω κι εδώ αγχωθεί τώρα. Έστειλα και στη γιατρό να τη ρωτήσω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...