Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΑΛΙΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!!!


Recommended Posts

Ο γιατρός μου είπε ότι μετά την απόξεση μπορεί και να έφτιαχνε. Λόγο προλακτίνης δεν είχα ποτέ σταθερό κύκλο. Τον πρώτο μήνα κανονικά, τον δεύτερο επίσης. Μετά 43 ημέρες. Αυτό το μήνα έχω πάρει και τέστ ωοορρηξίας. Κάνω από την εντεκατη ημέρα. Σήμερα συμπληρώνεται μήνας. Τίποτα. Εάν δεν έχει έρθει η ωορρηξία πότε θα έρθει η περίδος;; Και έχω και το εμβόλιο των αντιπατρικών να με πιέζει ότι σε ένα χρόνο θα πρέπει να μείνω έγκυος διαφορετικά θα τα ξανακάνω. Πως να μείνω εάν έχω περίοδο κάθε τρείς μήνες. Και δεν είμαι έγκυος. Έκανα τεστ και είναι αρνητικό. Τα νεύρα μου πάνε να σπάσουν. Είπα να είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά αλλά δεν το βλέπω. Καλά που είναι και η δουλειά γιατί στο σπίτι όλο αυτό σκέφτομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο που ξερω εχω στο δικο μου οργανισμο ειναι οτι οσο αγχωνομαι τοσο δεν ερχεται η περιοδοσ.εχω φτασει σε σημειο να εχω δεκα μερεσ καυθστερηση να αγχωνομαι να μην ειμαι εγκυοσ γιατι η μικρη ειναι ακομα 9 μηνων, να παιρνω τεστ να μου βγαινει αρνητικο και μετα απο 2 ωρεσ να μου ερχεται η περιοδοσ.μην αγχωνεσαι πρωπαντων,μεσα σε αυτεσ τισ μερεσ θα εχεισ ωορηξια ο γιατροσ μου ειχε πει οτι δεν ειναι στανταρ η ωορηξια στισ 14 μερεσ του κυκλου.ειχα οωρηξια 5 μερεσ πριν μου ερθει η περιοδοσ και αυτο το εμαθα γιατι πηγα στο γιατρο και μου ειχε πει εχθεσ ειχεσ ωορηξια και εκεινη την μερα ηταν η πρωτη που ειχα κανει ελευθερα με το συζηγο.ετσι μασ ηρθε και η μπουμπου....οχι αγχοσ καλη μου!το ξερω δεν ευκολο αλλα πρεπει να πεισεισ τον ευατο σου οτι δεν πρεπει να αγχωνεσαι;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ,καλό μου,να'ξερες μόνο πόσο αγχώνομαι εγώ...οχι μόνο για την περίοδο,για όλα.Μέχρι και για τους άλλους.

Και γω είμαι όλη μέρα στο σπίτι.

Γι'αυτό κοίτα να τα γράφεις όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων σου και να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά.

Η θετική σκέψη είναι ότι πρέπει να ηρεμήσεις...

Και,προς Θεού,ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ συνέχεια εγκυμοσύνη και περίοδο,γιατί τα νεύρα σου θα γίνουν ζαρτιέρες.

Ηρέμησε.Σου μιλάρει παθούσα.

Καλημέραααααααα!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάρθα μου καλησπέρα!

Μια φίλη μου η οποία είχε πάντα χάλια κύκλο, περίοδο μια φορά κάθε 4-5 μήνες, και έμεινε έγκυος, δεν ήξερε τι γινόταν αλλά επειδή είχε πρηστεί στο στήθος της πήγε έντρομη στο γιατρό γιατί νόμιζε οτι κάτι άλλο έχει πάθει και ο γιατρός είδε σάκο. Ήταν 15 ημερών!

Είδες που μπορεί να γίνει?

Μην αγχώνεσε και όλα θα έρθουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...
:blush: Συνεχίζει η περίοδος να είναι χάλια. 53 ημέρες από τον προηγούμενο κύκλο. Τέσσερα τεστ εγκυμόσύνης, κάθε μέρα τεστ ωορρυξίας και τίποτα. Την τετάρτη θα πάω στο γιατρό να μου δώσει καμμία αγωγή. Τα νεύρα μου
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...