Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κρυοσυντηρηση /Αποψυξη εμβρύων

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια,  σε ποια μέρα κάνατε την έμβρυομεταφορα με έμβρυα απο κρυοσυντηρηση ;Ποια μερα του κύκλου ξεκινησατε οιστρογόνα ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 57 λεπτά, ο/η karen είπε:

Καλησπέρα κοριτσια,  σε ποια μέρα κάνατε την έμβρυομεταφορα με έμβρυα απο κρυοσυντηρηση ;Ποια μερα του κύκλου ξεκινησατε οιστρογόνα ;

Καλησπέρα κοπέλα μου, 2η μέρα του κύκλου ξεκίνησα cyclacur και ετ κάναμε την 21η αν θυμάμαι καλά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! 

Εγώ 1η μέρα ξεκίνησα οιστρογόνα, 11η μερα έκανα υπέρηχο, εξέταση αίματος και πρόσθεσα προγεστερόνη και 16η μέρα έκανα εμβρυομεταφορά βλαστοκύστες. Ετοιμάζεσαι από ότι καταλαβαίνω 🙂 να ειναι η τυχερή σου!

Με το καλο και από εμένα....2η μέρα σικλακουρ και 20η μέρα εμβρυομεταφορα......απλά.εγω έχω κάνει και παράθυρο εμφύτευσης που μας.λεει ποτέ να γίνει....Φυσικά ακόμα.παλευω χαχαχ 

Καλή επιτυχία 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου, 2η μέρα του κύκλου ξεκίνησα cyclacur και ετ κάναμε την 21η αν θυμάμαι καλά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! 

Ανι σου στειλα ενα μηνυμα για δες το σε παρακαλω..

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Sunset13 είπε:

Με το καλο και από εμένα....2η μέρα σικλακουρ και 20η μέρα εμβρυομεταφορα......απλά.εγω έχω κάνει και παράθυρο εμφύτευσης που μας.λεει ποτέ να γίνει....Φυσικά ακόμα.παλευω χαχαχ 

Καλή επιτυχία 

Ποτε σου εδειξε τελικα ;την ιδια μερα με νικά ή αλλη ;; Ποσες μερες προγεστερονης; Αυτο αναρωτιομουν...θα γινει τωρα λεμε ! Σιγουραααα

Εγω ξεκίνησα απο μονη μοθ cyclacur δεύτερη μερα απο δυο πρωι μεσημερι βράδυ  ειμαι στην τεταρτη ημερα σήμερα λόγω οτι δεν ήθελα να χάσω τον κυκλο Αύγουστος που ολοι λείπουν οι περισσότεροι αυριο παω για πρόγραμμα και υπερηχο ειχα κανει και εναν στη δεύτερη μερα για ενδομήτριο ηταν 2mm, και σήμερα που Μίλησα με γιατρό μου είπε να πάρω ενα μην χαλασουμε και μας ξεφύγει 😕 παντα ειχα θεμα με το πάχος ειχα φτασει και καρτέλα ημερησίως αλλά βρήκα αποτέλεσμα απο τα αυτοκόλλητα οιστρογόνα. Με φόβισε λέτε να χαθεί και αυτος ο κύκλος περίμενα πως και πως να βρεθεί δοτρια 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Ποτε σου εδειξε τελικα ;την ιδια μερα με νικά ή αλλη ;; Ποσες μερες προγεστερονης; Αυτο αναρωτιομουν...θα γινει τωρα λεμε ! Σιγουραααα

Τι να πω ρε αγάπη.....έδειξε στις 6.5 μέρες που εγιβε η βιοψία...Σου στέλνω στο φεις ...

στις πριν 1 ώρα, ο/η karen είπε:

Εγω ξεκίνησα απο μονη μοθ cyclacur δεύτερη μερα απο δυο πρωι μεσημερι βράδυ  ειμαι στην τεταρτη ημερα σήμερα λόγω οτι δεν ήθελα να χάσω τον κυκλο Αύγουστος που ολοι λείπουν οι περισσότεροι αυριο παω για πρόγραμμα και υπερηχο ειχα κανει και εναν στη δεύτερη μερα για ενδομήτριο ηταν 2mm, και σήμερα που Μίλησα με γιατρό μου είπε να πάρω ενα μην χαλασουμε και μας ξεφύγει 😕 παντα ειχα θεμα με το πάχος ειχα φτασει και καρτέλα ημερησίως αλλά βρήκα αποτέλεσμα απο τα αυτοκόλλητα οιστρογόνα. Με φόβισε λέτε να χαθεί και αυτος ο κύκλος περίμενα πως και πως να βρεθεί δοτρια 

Γιατί να χαθει ;;καταρχας το ενδομητριο το θελουνε πανω απο 7,5 το λιγοτερο,σωστα;;τα dermistil το εχουν γραψει πολλες κοπελες οτι βοηθαει αμεσα κ καποιες αλλες βιαγκρα..τι εννοεις απο μονη σου ξεκινησες ; Ξερω κοπελα που επαιρνε και απο πριν ενα μηνα για να αυξηθει ενδομητριου.εφοσον βρεθηκε η δοτρια μην ανησυχεις ολα θα γινουν.μην αγχωνεσαι.αν το ενδομητριου δεν ειναι ικανοποιητικο θα σε παει στον αλλο κυκλο ωστε ολα να ειναι σωστα...αλλα μπορει και να ειναι θα το κρινει ο γιατρος ..ολα καλά να πανε κοπελα μου!! Με το καλό!!

στις On 25/8/2020 at 4:14 ΜΜ, ο/η karen είπε:

@karen πολύ χαίρομαι που ετοιμάζεσαι λοιπόν εγώ δύο φορές κατεψυγμένα την πρώτη φορά δεύτερη μέρα του κύκλου ξρκηνησα σικλακουρ τρία την ημέρα την 8 μέρα τα κάναμε 6 και 17 η μέρα του κύκλου έκανα εμβρυομεταφορα με έμβρυο δύο ημερών την ημέρα της εμβρυομεταφορας άρχιζα και το υπόλοιπο πακέτο προγεστερόνη κορτιζόνη σαλοσπιρ την δεύτερη φορά ξανά σικλακουρ την 2 ημέρα την δέκατη μέρα τα κάναμε 6 15 ημέρα προσθέσαμε ούτρογεσταν 19 ημέρα εμβρυομεταφορα και μετά κορτιζόνη και σαλοσπιρ ξανά έμβρυα 2ημερων .

Καλή επιτυχία σου εύχομαι 😍😍😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...