Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπερα..έχω 40 ημερών κοριτσάκι και δυστυχώς το γάλα μου κόπηκε όποτε δίνουμε σκόνη ...ξεκίνησα με φριζολακ απλό που έδινα και στην άλλη μου κόρη αλλά είχε κολικούς βέβαια κρατούσαν μέχρι τις 12 και μετά κοιμόταν αλλά ξύπναγε πάλι το πρωί κατά τς 7 και δυσκολευόταν πολύ και είχε τρελό σφίξιμο ...της πήρα το aptamil ec+ σταματησαν οι κολικοί αλλά είχε πάλι αυτό το σφίξιμο τα πρωινά και μου έκανε κακά με δυσκολία μετά από πολύ βοήθεια ..χρησιμοποίησα μέχρι και θερμόμετρο ..τώρα της πήρα το φριζολακ κομφορτ και μου κάνει κακά..το χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα και έχει κάνει 5 φορές ..κίτρινα ..σαν πάστα ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα ..είναι φυσιολογικό ; Ο γιατρός μου είπε άστο να το δούμε αφού δώσω όλο το κουτί ...

Δημοσίευση
στις On 24/8/2020 at 3:46 ΜΜ, ο/η Giwtamammy είπε:

Κορίτσια καλησπερα..έχω 40 ημερών κοριτσάκι και δυστυχώς το γάλα μου κόπηκε όποτε δίνουμε σκόνη ...ξεκίνησα με φριζολακ απλό που έδινα και στην άλλη μου κόρη αλλά είχε κολικούς βέβαια κρατούσαν μέχρι τις 12 και μετά κοιμόταν αλλά ξύπναγε πάλι το πρωί κατά τς 7 και δυσκολευόταν πολύ και είχε τρελό σφίξιμο ...της πήρα το aptamil ec+ σταματησαν οι κολικοί αλλά είχε πάλι αυτό το σφίξιμο τα πρωινά και μου έκανε κακά με δυσκολία μετά από πολύ βοήθεια ..χρησιμοποίησα μέχρι και θερμόμετρο ..τώρα της πήρα το φριζολακ κομφορτ και μου κάνει κακά..το χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα και έχει κάνει 5 φορές ..κίτρινα ..σαν πάστα ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα ..είναι φυσιολογικό ; Ο γιατρός μου είπε άστο να το δούμε αφού δώσω όλο το κουτί ...

Frisolac comfort έδινα κ εγώ στον μικρό μου, αλλά από τον τρίτο μήνα. Τα έκανε πολλές φορές την ημέρα όπως κ με το μητρικό. Αρχικά του έδωσα almiron κ εκεί μου άρχισε τη δυσκοιλιότητα. Χρώμα θυμάμαι μουσταρδί.

Δημοσίευση

Και εμένα ακριβώς το ίδιο συνέχεια όλη μέρα και το ίδιο χρώμα ..σταμάτησε και να το πίνει και όλο μου έπινε μόνο 60 ml κια της ξανά πήρα το aptamil..σήμερα δεν είχαμε καθόλου πονακια όποτε νομίζω αυτό θα της αφήσω ...ελπίζω στο να στρώσει το εντερακι της και να κάνει μόνη της τα κακακια της πιο εύκολα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...