Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Ειμςι στην 18η εβδομαδα της κυησης. Εδώ και 2 3 μέρες έχω πόνους χαμηλα στην κοιλια στο κέντρο δεξια και αριστερά. Και νιώθω ότι με σφίγγει η κοιλιά σαν βάρος. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Ο πόνος είναι συνεχομενος από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είναι έντονος Αλλά είναι πονος. Δεν ξέρω αν είναι η μητρα η το έντερο. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και μου είπε να πάρω ένα χάπι για τις συσπασεις για να είμαστε σίγουροι. Έτσι είναι οι συσπασεις ρε κορίτσια? Να πονάς συνεχόμενα από το πρωί μέχρι το βράδυ? Δεν σταματάνε καθόλου? Έχω σκάσει τελείως γιατί λείπει και ο γιατρός και θέλω να πάω να δω αν είναι καλά το μωρο. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η mariatzo είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Ειμςι στην 18η εβδομαδα της κυησης. Εδώ και 2 3 μέρες έχω πόνους χαμηλα στην κοιλια στο κέντρο δεξια και αριστερά. Και νιώθω ότι με σφίγγει η κοιλιά σαν βάρος. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Ο πόνος είναι συνεχομενος από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είναι έντονος Αλλά είναι πονος. Δεν ξέρω αν είναι η μητρα η το έντερο. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και μου είπε να πάρω ένα χάπι για τις συσπασεις για να είμαστε σίγουροι. Έτσι είναι οι συσπασεις ρε κορίτσια? Να πονάς συνεχόμενα από το πρωί μέχρι το βράδυ? Δεν σταματάνε καθόλου? Έχω σκάσει τελείως γιατί λείπει και ο γιατρός και θέλω να πάω να δω αν είναι καλά το μωρο. 

Καλημέρα, πάρε τηλ ένα  άλλο γιατρό ή πήγαινε στο νοσοκομείο, μπορεί να είναι φυσιολογικός ο πόνος αλλά δε παύει να σε ενοχλεί και να σε αγχώνει, εγώ θα πήγαινα αλλού 

Δημοσίευση

Οι συσπάσεις δεν είναι σαν πόνος συνεχόμενος. Μοιάζουν με πέτρωμα, που μπορεί να προκληθεί και από μια κίνηση του μωρου, Αλλά τους ξεχωρίζεις γιατί πετρωνει για λίγα δευτερόλεπτα ολόκληρη η μήτρα (γίνεται σκληρή πολυ) Κ μετά απ λίγο επανέρχεται.

Δημοσίευση

Αυτο ακριβως...πιο πολυ ειναι σαν μια ελαφρια στιγμιαια ενοχλησουλα παρα πονος...Και σιγουρα οχι συνεχομενος...Αν νιωσεις μια συσπαση μια φορα θα μπορεις να την ξεχωρισεις απο τον πονο 'ή το αισθημα κραμπας περιοδου..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...