Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ δεν εργάζομαι γιατί σκέψου Ελλάς το μεγαλείο σου, δεν βρήκα βρεφικό για τον μικρό μου τη χρονιά που μας πέρασε ήταν όλες οι θέσεις κλεισμένες και ούτε στον δημόσιο μας πήρανε (3τεκνη και άνεργη με χαμηλό εισόδημα σκέψου) και αναγκαστικά να παραιτηθώ γιατί δεν έχω που να τον αφήσω. Ευτυχώς έχουμε ένα έξτρα εισόδημα από ενα σπίτι που νοικιάζουμε και τα βγάζουμε πέρα προς το παρόν αλλά πρέπει να εργαστώ εννοείται κι εγώ κάποια στιγμή. Ναι μέχρι 14η εβδομάδα νομίζω μπορείς να κάνεις λήψη τροφοβλαστη που είναι και αυτό επεμβατική μέθοδος αλλά σου λένε 100% αποτελέσματα και αμνιο μετά την είκοσι εβδομάδα νομίζω μπορείς αλλά δεν είμαι και σίγουρη.  Β επιπέδου αν θυμάμαι καλά κάπου εκεί στην εικοστή εβδομάδα κάνουμε μη νομίζεις κι εγώ παρόλο που έχω τρία και τα έχω ξεχάσει 🤣 🤣  Μετά εσύ που δουλεύεις πληρώνεσαι από τον ΟΑΕΔ στην άδεια σου καλύτερα ρωτά έναν λογιστή να σε κατευθύνει μην χάσεις αυτά που δικαιουσαι!!
    • @Maria98 καλες βολτες αγαπη μου να το ευχαριστηθειτε, πινε καφεδακι ρωτησα εγω δεν επηρεαζει. Υπερηχους και ελεγχο για αυτακια θα κανουμε και εμεις οπως τα ειπες αλλα αργοτερα να περασουν καποιες μερες. Αποψε και μεις ειχαμε πεινες και ολο ξυπνουσε ειχαμε δυσκολο βραδυ. @Diwni μου σαν κολοκυθια ηταν τα ποδια αλλα εκαναν μια αποτομη και ξεπρηστηκαν ξεκινα τσαι και πολυ νερο. Εισαι δυναμη αφου σ αφηνει να φυγεις απλα προμηθευσου κανενα παυσιπονο στο δρομο γιατι μεχρι 3η μερα ισως να χεις πονο, το ζησες διπλα κιολας  αφου ξεκινησες για φυσιολογικο. @ΜαρίαΔημήτρης προφανως κραταει ακομα αιμα μεσα η μητρα οπως και η δικη μου και κατεβαζει σκουρο αιμα και πηγματα οσο πιο πολυ κινεισαι. Εμεις το ειδαμε στον υπερηχο κι ενω χθες δεν ειχα σημερα στο μπανιο παλι ταραχτηκα. Μην ανησυχεις αλλα ριξε λιγο ρυθμους και προτιμησε να περπατας. @Katerinioo εισαι πανετοιμη πολυ χαιρομαι κοριτσακι μου αντε να βγει κι αυτο να κανετε βολτες και με τα δυο σ τα παιδακια. Εμας εδω χαλασε ο καιρος θα κλειστουμε παλι. 
    • Τα αυτιά τα είχαμε κάνει την 3η μέρα στο ΡΕΑ. Οσο ακόμα ήμασταν μέσα! Τα ίσχυα τα κάναμε στον 1μιση μήνα περίπου. Πάλι στο ΡΕΑ είχαμε πάει τοτε! Ολα με τις οδηγίες της παιδίατρου.   Εγω στον πρώτο έπινα έναν καφέ όταν θήλαζα και δεν τον πείραζε. Βέβαια γενικά δεν πίνω καφέ. Οπότε κάποιες μέρες ήταν ντεκαφ, κάποιες κανονικός αλλά ελαφρύς. Δηλαδή, δεν είμαι πολύ φαν του καφέ οπότε δεν ήταν ότι έπινα κάτι βαρύ και πολύ. Πάντως δεν είχε θέμα. Αλλά ρώτα καλύτερα μην σε πάρω στο λαιμό μου!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα σήμερα γιατί όλη μέρα έκανα δουλειές που είχα αφήσει. Έστησε ο άντρας μου το λίκνο του μωρού. Έβαλα κάποια πλυντήρια. Δοκιμάσαμε και την προέκταση του καροτσιού για τον σύντομα μεγάλο μας γιο. Γενικά σήμερα σαν ενέργεια ένιωθα καλά. Βγήκα και σούπερ για να περπατήσω. Πάω κάθε μέρα. Ανεβαίνω σκαλιά. Πήρα ένα τσάι που μου πρότεινε η μαία! Αντε να δούμε!   @Sotiria_94 καλά έκανες και πήρες βοήθεια για τις δουλειές! Μην ταλαιπώρησε καπάκι μετά την καισαρική. @Maria98 τι ωραία που πήγες την βόλτα σου. Αχ ανυπομονώ να βγούμε και εμείς με τον μικρούλη και το. Μεγάλο μας! @Diwni πέρασες μεγάλη ταλαιπωρία. Λογικό να είσαι σωματικά κουρασμένη. Καλό ότι σε αφήνει πιο γρήγορα, ώστε να πας σπιτι! @ΜαρίαΔημήτρης κάνε με προσοχή τις δουλειές! Εγω σε νιώθω αλήθεια. Εχω τρελό θέμα με την ηρεμία στο σπίτι μέσα από την καθαριότητα και την τάξη. Ειλικρινά θα ήθελα να έχω λιγότερο θέμα αλλά δεν.. Παρ όλα αυτά πρόσεχε τον πρώτο καιρό. Λίγη υπομονή κάνε. Οσο μπορείς να περάσουν οι μέρες να είσαι περδίκι!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...