Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Vivi.Nik. είπε:

Κορίτσια κ εγώ πρησμενη φουλ είμαι. Η κοιλια μου φουσκωμένη κανονικά. Κ το στήθος επίσης. Αλλά εγώ τρώω κ με το παραπανω, νομίζω θα μαι η μονή που θα πάρει κιλά το 1 τριμηνο! Εχω ελάχιστες αναγούλες, οι οποίες μου περνάνε εφόσον τρώω κάτι ανά 2ωρο! 

Μην νομίζεις εγώ εχω πάρει ήδη κιλά σκέφτομαι που στον γιο μου είχα χάσει το πρώτο τρίμηνο ενώ τώρα το έχω ξεκινήσει με +3κιλα.

Από τι μας είπε 600 ευρώ αλλά εμένα μου καλύπτει η ασφάλεια ένα μεγάλο μέρος και 220 θα δώσω εγώ ζαλίζομαι σε σημείο που ότι κάνω μετά ξάπλα όλα στην μέση τα αφήνω βασικά ένα φαγητό που κάνω ας πούμε καλά τα υπόλοιπα ότι βλέπει η πεθερά μου λέει ο λογος

• Απαντήσεις 564
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Sunshine 88 είπε:

Μην νομίζεις εγώ εχω πάρει ήδη κιλά σκέφτομαι που στον γιο μου είχα χάσει το πρώτο τρίμηνο ενώ τώρα το έχω ξεκινήσει με +3κιλα.

Από τι μας είπε 600 ευρώ αλλά εμένα μου καλύπτει η ασφάλεια ένα μεγάλο μέρος και 220 θα δώσω εγώ ζαλίζομαι σε σημείο που ότι κάνω μετά ξάπλα όλα στην μέση τα αφήνω βασικά ένα φαγητό που κάνω ας πούμε καλά τα υπόλοιπα ότι βλέπει η πεθερά μου λέει ο λογος

Εμένα το βράδυ με πιάνει ζάλη και μετά καπάκι το στομάχι μου ! Σου προτείνει κάπου ο ιατρός σου για τις εξετάσεις ?

Δημοσίευση

Κοριτσια συγγνωμη κιολας, αλλα θελω να σας κανω μια ερωτηση! Μηπως λογω utrogestan, τα κοπρανα σας εχουν γινει πιο ανοιχτοχρωμα; Το παρατηρω καθε μερα κ δεν ξερω απο τι ειναι; Κ ειπα μηπως ειναι απο την προγεστερονη!

Δημοσίευση
στις On 14/8/2020 at 11:05 ΠΜ, ο/η sova είπε:

Εμένα το βράδυ με πιάνει ζάλη και μετά καπάκι το στομάχι μου ! Σου προτείνει κάπου ο ιατρός σου για τις εξετάσεις ?

Καλησπέρα!!!

Δεν μένω Ελλάδα είμαι εξωτερικό θα μου πάρουν αίμα στο ιατρείο και από εκεί το στέλνουν στο κέντρο που γίνετε η εξέταση παραπάνω δεν ξέρω γιατί θα τα πούμε 31 Αυγούστου στο επόμενο ραντεβού μας.

@marina22 όλα αυτά τα φάρμακα αλλάζουν πολλά στον οργανισμό μας αλλά δεν είναι κάτι που σε ανησυχεί εμένα δυσκοιλιότητα μου φέρνουν και το έχω ρίξει στα γιατροσόφια αλλά δεν βοηθούν και πολύ υπομονή κοριτσάρες στο τέλος θα τα ξεχνάτε όλα 🤩🤩🤩

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sunshine 88 είπε:

Καλησπέρα!!!

Δεν μένω Ελλάδα είμαι εξωτερικό θα μου πάρουν αίμα στο ιατρείο και από εκεί το στέλνουν στο κέντρο που γίνετε η εξέταση παραπάνω δεν ξέρω γιατί θα τα πούμε 31 Αυγούστου στο επόμενο ραντεβού μας.

@marina22 όλα αυτά τα φάρμακα αλλάζουν πολλά στον οργανισμό μας αλλά δεν είναι κάτι που σε ανησυχεί εμένα δυσκοιλιότητα μου φέρνουν και το έχω ρίξει στα γιατροσόφια αλλά δεν βοηθούν και πολύ υπομονή κοριτσάρες στο τέλος θα τα ξεχνάτε όλα 🤩🤩🤩

Μακαρι κοπελα μου να πανε ολα καλα κ δεν θα θυμομαστε τιποτα! Εγω εχω κ πολυ αγχος αυτες τις μερες γιατι ακομα ειμαι πολυ λιγο και δεν εχω παει ακομα στον γιατρο. Αυτη την εβδομαδα θα παω στον γιατρο, αλλα νομιζω ειμαι μικρη ακομα για καρδουλα!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Lily94 είπε:

Κορίτσια πως είστε; Εμεις σημερα ειδαμε σάκο και ακούσαμε και καρδούλα ! 👶🙏🏻♥️ 

Τελεια!!! Τι υπέροχο συναισθημα!!! Σου φεύγει ένα άγχος όταν ακούς την καρδουλα!!! Πόσο είσαι ακριβως;

Είχα πάει κ εγω την Κυριακή, στο γιατρό της νύφης μου στην Πρεβεζα γιατί το ραντεβού με τον δικό μου αργει(31/08), ειδαμε το σακο και εμβρυικα στοιχεια αλλα για καρδουλα ήταν λίγο νωρις(5+2)... Τώρα στην αναμονή για την καρφουλα τέλος του μήνα...

Από συμπτώματα πως πατε; εμενα έχουν ψιλοκαταλαγιασει και μια ανησυχία την εχω...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η mini82 είπε:

Τελεια!!! Τι υπέροχο συναισθημα!!! Σου φεύγει ένα άγχος όταν ακούς την καρδουλα!!! Πόσο είσαι ακριβως;

Είχα πάει κ εγω την Κυριακή, στο γιατρό της νύφης μου στην Πρεβεζα γιατί το ραντεβού με τον δικό μου αργει(31/08), ειδαμε το σακο και εμβρυικα στοιχεια αλλα για καρδουλα ήταν λίγο νωρις(5+2)... Τώρα στην αναμονή για την καρφουλα τέλος του μήνα...

Από συμπτώματα πως πατε; εμενα έχουν ψιλοκαταλαγιασει και μια ανησυχία την εχω...

6+2 κοριτσι μου!Ειναι το πιο όμορφο συναίσθημα! Φαντάσου τι θα πάθουμε οταν θα τα πάρουμε αγκαλίτσα! 🙏🏻
εγω εδω και 4 μερες εχω πολλές ανακατωσούρες 😕 μου εχει κοπεί και λιγο η όρεξη! 
να σου πάνε ολα καλα!

Δημοσίευση
στις On 17/8/2020 at 5:36 ΜΜ, ο/η Sunshine 88 είπε:

Καλησπέρα!!!

Μακαρι κοπελα μου να πανε ολα καλα κ δεν θα θυμομαστε τιποτα! Εγω εχω κ πολυ αγχος αυτες τις μερες γιατι ακομα ειμαι πολυ λιγο και δεν εχω παει ακομα στον γιατρο. Αυτη την εβδομαδα θα παω στον γιατρο, αλλα νομιζω ειμαι μικρη ακομα για καρδουλα!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Lily94 είπε:

6+2 κοριτσι μου!Ειναι το πιο όμορφο συναίσθημα! Φαντάσου τι θα πάθουμε οταν θα τα πάρουμε αγκαλίτσα! 🙏🏻
εγω εδω και 4 μερες εχω πολλές ανακατωσούρες 😕 μου εχει κοπεί και λιγο η όρεξη! 
να σου πάνε ολα καλα!

@mini82 κ εγω κοριτσια μου πηγα σημερα πρωτη φορα στον γυναικολογο!! Ειμαι ακριβως 5 εβδομαδων, ειδαμε το σπορακι μου, αλλα ειπε οτι ειναι πολυ νωρις για καρδουλα!! Θα παμε παλι σε 15 μερες που θα ειμαι 7 εβδομαδων, πρωτα ο Θεος και ευχομαι να ακουσουμε❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια πως πάτε? Εγώ στην 11η εβδομάδα άρχισαν ν υποχωρούν οι ανακατωσουρες.. Από κιλά το παλεύω έχω πάρει 1 προς τ παρόν και ετοιμάζομαι 1 Σεπτ για την αυχενική... Έχετε ξεκινήσει κρέμα για ραγάδες? Κ αν ναι ποια? Από κιλά τι λέει?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nik_02 είπε:

Κορίτσια πως πάτε? Εγώ στην 11η εβδομάδα άρχισαν ν υποχωρούν οι ανακατωσουρες.. Από κιλά το παλεύω έχω πάρει 1 προς τ παρόν και ετοιμάζομαι 1 Σεπτ για την αυχενική... Έχετε ξεκινήσει κρέμα για ραγάδες? Κ αν ναι ποια? Από κιλά τι λέει?

Αχ κι εγώ σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που κάπως ηρέμησα από ανακατωσούρες. Μακαρι να σταματήσουν εντελώς. Μας έχουν γονατίσει. Μαζί θα κάνουμε αυχενικη! Έχω πάρει το λάδι της weleda και σε 2 εβδομάδες θα αρχίσω και την prevenstria. Το άρωμα της μου φέρνει ωραίες αναμνήσεις ευτυχιας και προσμονής!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Antelope είπε:

Αχ κι εγώ σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που κάπως ηρέμησα από ανακατωσούρες. Μακαρι να σταματήσουν εντελώς. Μας έχουν γονατίσει. Μαζί θα κάνουμε αυχενικη! Έχω πάρει το λάδι της weleda και σε 2 εβδομάδες θα αρχίσω και την prevenstria. Το άρωμα της μου φέρνει ωραίες αναμνήσεις ευτυχιας και προσμονής!

Το έχεις δοκιμάσει πάλι ε? Ήταν αποτελεσματικό? Αυτό λέω να πάρω..πρωί βράδυ. Αχ μακάρι ν πάνε όλα καλά στην αυχενική ν χαρούμε την εγκυμοσύνη μας γιατί πολύ άγχος στο 1ο τρίμηνο...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου εγω πολυ χαλια απο ανακατωσούρες και εμετους. Μου έδωσε σιρόπι ο γιατρός πρωί βράδυ για οσο χρειαστεί. Μου ειχε κοπεί η όρεξη ευτυχώς με το σιρόπι ηρέμησα! Ειμαι 6+5 οποτε θα το πάρω για μερες απ οτι καταλαβαίνω...

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Lily94 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου εγω πολυ χαλια απο ανακατωσούρες και εμετους. Μου έδωσε σιρόπι ο γιατρός πρωί βράδυ για οσο χρειαστεί. Μου ειχε κοπεί η όρεξη ευτυχώς με το σιρόπι ηρέμησα! Ειμαι 6+5 οποτε θα το πάρω για μερες απ οτι καταλαβαίνω...και 

Και μένα μου εδωσε σιρόπι αλλά λίγα πράγματα κάνει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σταυρι είπε:

Και μένα μου εδωσε σιρόπι αλλά λίγα πράγματα κάνει.. 

Εχθές που το πήρα πρώτη μερα ημουν πολυ καλα.. σημερα το πήρα το πρωί και η αλήθεια ειναι οτι δε με εχει πιάσει ανακατεύομαι.. δε ξέρω ειναι το χειρότερο μου, με κανει χαλια όλη μερα... :( 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες πλησιάζουν οι αυχενικες βλέπω περνάνε οι μέρες. 

Και εγώ είμαι πάρα πολύ χάλια όλα με αναγουλιαζουν και όλο ζαλίζομαι ούτε όταν έπινα στα αλήθεια δεν έχω βιώσει τέτοια ζαλι και τόσο χάλια το στομάχι ευτυχώς το ροζ έχει σταματήσει εδώ και μέρες περιμένω την άλλη Δευτέρα τώρα να πάω στον γιατρό να δω το ζουζουνάκι μου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lily94 είπε:

Εχθές που το πήρα πρώτη μερα ημουν πολυ καλα.. σημερα το πήρα το πρωί και η αλήθεια ειναι οτι δε με εχει πιάσει ανακατεύομαι.. δε ξέρω ειναι το χειρότερο μου, με κανει χαλια όλη μερα... :( 

Σε νιώθω  . Δουλευεις;;

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η nik_02 είπε:

Το έχεις δοκιμάσει πάλι ε? Ήταν αποτελεσματικό? Αυτό λέω να πάρω..πρωί βράδυ. Αχ μακάρι ν πάνε όλα καλά στην αυχενική ν χαρούμε την εγκυμοσύνη μας γιατί πολύ άγχος στο 1ο τρίμηνο...

Ναι έβαζα αυτή και αμυγδαλελαιο εναλλάξ. Ή κοιλιά τέλεια, πολύ ενυδατωμενη, καθόλου ραγάδες. Όμως έκανα ραγάδες στο στήθος μετά στο θηλασμό που είχαν γίνει 5πλάσια! Ευτυχώς έχουν φύγει σχεδόν τελείως. Αλλά τώρα θέλω να ξεκινήσω και στο στήθος από νωρίς για να μην το ξαναπάθω. Έχει αρχίσει να δείχνει η κοιλιά σου;

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Antelope είπε:

Ναι έβαζα αυτή και αμυγδαλελαιο εναλλάξ. Ή κοιλιά τέλεια, πολύ ενυδατωμενη, καθόλου ραγάδες. Όμως έκανα ραγάδες στο στήθος μετά στο θηλασμό που είχαν γίνει 5πλάσια! Ευτυχώς έχουν φύγει σχεδόν τελείως. Αλλά τώρα θέλω να ξεκινήσω και στο στήθος από νωρίς για να μην το ξαναπάθω. Έχει αρχίσει να δείχνει η κοιλιά σου;

Μπα όχι ακόμα ίσα που, εσύ έχεις και δίδυμα. Εγώ φαίνομαι σα έχω πάρει 1 2 κιλά που έχω παρει κιόλας. Απλά νομίζω χάνεται σιγά σιγά η μέση. Απο αρχή 2ου τριμήνου θα ξεκινήσω weleda τώρα βάζω απλά λαδάκι, καρύδας κτλ..

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε; Έκανε καμία απ την παρέα αυχενικη; Εγώ σήμερα έκανα κάτι εξετάσεις κολπικές για μικρόβια και ακούσαμε και καρδούλα με τον καρδιοτοκογραφο. Σε 2 βδομάδες περίπου έχω Αυχενική και ανυπομονώ τόσο πολύ να φτάσουμε σ αυτό το μεγάλο σκαλοπάτι και να είναι όλα καλά. Για πείτε τα νέα σας!; Πώς είστε από συμπτώματα; Εγώ ευτυχώς πολύ καλά...! Ελάχιστα πράγματα...

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!

Τι κανετε κορίτσια???εγώ δεν είμαι και τόσο καλά συνέχεια έχω μια ζαλι πολλά φαγητά δεν τα θέλω ούτε να τα μυρίζομαι με ενοχλούν όλα με λίγα πράγματα (ευτυχώς από την μια γιατί με το πάσο μου θα πήγαινα 100 κιλά πριν κλείσω το πρώτο τρίμηνο χαχαχα)

Δευτέρα έχω γιατρό να δούμε το σπορακι μου και ανυπομονώ 😍😍😍.

Καλο βράδυ και καλή επιτυχία σε όσες έχουν αυχενικες τώρα εγώ μπαίνω στην ένατη βδομάδα 😃

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια γεια σας.Ευχομαι να ειστε ολες καλα.Βγηκα σημερα ειμαι καλα ομως τα μωρα μου εμειναν.Για τον μικρουλη το ηξερα πως θα μεινει αρκετες μερες λογω βαρους αν και τα πηγαινει πολυ καλα.Μου κρατησαν τον μεγαλο γιατι εχανε βαρις αν και το τελευταιο 24ωρο ουτε εχασε ουτε εβαλε.Εγιναν καποια λαθη στα γευματα του με αποτελεσμα να εχω αφορητους πονους στο στηθος λογω αποφραξης των γαλακτοφορων πορων.Μας ειπαν οτι μπορει κ αυριο να τον παρουμε.Μακαρι να συμβει αυτο δε γινεται δυο στις δυο γεννες κ εγω να φευγω χωρις μωρο.Τωρα που σας γραφω βγαζω γαλατακι, εχω πολυ,να τα στειλω στα μωρα μου αυριο πρωι. Κοριτσια οσες ειστε περιφερεια κεντρικης Μακεδονιας δικαιουστε ενα πακετο με διαφορα που δινει δωρεαν η περιφερεια για τα νεογεννητα.Ειναι το babybox.Μπορει κ να ενημερωθειτε απο τα μαιευτηρια που θα γεννησετε μπορει κ οχι.Εμενα δεν μου ειπαν τιποτα.Το πακετο  παραλαμβανει ο οποισδηποτε αρκει να εχει εξουσιοδοτηση απο την μητερα η τον πατερα  να εχει εκτυπωμενη την ληξιαρχικη πραξη γεννησης οπως κ την ταυτοτητα του παραληπτη. Η προθεσμια ειναι 15 μερες απο την γεννηση.Μετα χανεται το δικαιωμα. Δικαιουχοι ειναι ολοι δεν υπαρχουν καποια κριτηρια.    
    • Αχ @diwni μου εχει συμβει σε πολλες φιλες να πεσει το μωρακι μην ανησυχεις ειναι μικρο το υψος δεν θα εχει συμβει κατι. Πιο πολυ κλαινε απο ταραχη πιστευω οχι επειδη πονανε. Αλλα δεν κερω μωρο που να μην εχει πεσει τουλαχιστον μια φορα και γω τον δικο μου τον εχω προλαβει τελευταια στιγμη πολλες φορες. Μην στεναχωριεσαι. 
    • Καλησπέρα.. διάβασα τη συζήτηση σας και δυστυχώς μου φέρνει πολύ άσχημες αναμνήσεις με τις οποίες παλεύω ακόμα και με βοήθεια ψυχολόγου.. Γέννησα και εγώ εκεί, είχα ιδιωτική μαία (2 για να είμαι ακριβής εκ των οποίων η μία με άδεια να βρίσκεται μέσα στο μαιευτήριο αυτό) αλλά δεν επιτρέπεται να είναι πέραν των ωρών επισκεπτηρίου. Το βράδυ επιτρέπεται μόνο 1 γυναίκα συγγενείς α' βαθμού να μείνει μαζί σου.. προσωπικά δεν έχουμε, οπότε ναι ήμουν μόνη μου το βράδυ τουτέστιν 8 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί.. Το βράδυ στο κάθε όροφο η μαία είναι μόνο 1(!!) ενώ την ημέρα είναι 2 και δεν μπορούν να τρέχουν παντού.. κάποιες είναι πιο εξυπηρετικές κάποιες άλλες θεοξυνες που απορώ πως κάνουν αυτό το επάγγελμα.. ειδικά μια κοκκινομαλλα (απαπαπα!!).. δυστυχώς ήμουν 1 ακόμα στο 75% που κατέληξε με αναίτια καισαρική στην Ελλάδα... αν βέβαια λάβω ως στατιστικό το ποσοστό των γυναικών που γέννησαν φυσιολογικά στις 3 μέρες που ήμουν στο εν λόγω μαιευτήριο στον όροφο μου.. μόνο 1(!!!) γέννησε φυσιολογικά.. οπότε οι πιθανότητες δεν ήταν καλές για φ.τ. τουλάχιστον για το διάστημα που γέννησα εγώ (πριν 9 μήνες).. και για να επανέλθω στο ερώτημα σου, ακόμα και με καισαρική ναι θα πρέπει εσύ να πλύνεις το μωράκι.. θα σου δείξουν μια φορά και τέλος.. το χειρότερο ήταν ότι ο εν λόγω νιπτήρας που υπάρχει στον όροφο που ήμουν ήταν και ψηλά πολύ.. οπότε έπρεπε να πάρω ένα σκαμπουδακι/σκαλοπάτι ξύλινο που έχουν για να ανέβω να τεντωθω για να πλύνω το μωρό... Ούτε μπορούν να έρχονται να σε βοηθήσουν με βασικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν και να μην μπορείς να ανταποκριθείς.. κάποιες σου λέω είχαν την καλή διάθεση να βοηθήσουν αρκεί να περιμένεις.. αρκετά..  Τέλος.. εχε υπόψη σου ότι στο μονοκλινο δωμάτιο ο άντρας έχει δικαίωμα να μείνει μαζί σου το βράδυ, με τον όρο ότι δεν θα βγει από το δωμάτιο.. βέβαια είναι μόνο ένα σε όλο τον όροφο.. και δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια που το παίρνει κάποιος.. δεν ξέρω δηλαδή αν το συνεννοηθείς με το γιατρό σου, αν χρειαστεί να λαδωσεις κάπου κάποιον.. εγώ που το είχα ζητήσει από τη προηγούμενη, μου είπαν ότι θα άδειαζε μέσα στη μέρα και ξαφνικά ήταν ήδη κλεισμένο από κάποια άλλη κοπέλα.. οπότε δεν ξέρω πως το κλείνει κάποιος.. και δεν είχα δικό μου γιατρό εκεί μέσα.. Για να σε βοηθήσουν με το θηλασμό ξέχνα το, έχουν έτοιμα μπουκαλάκια γάλα που σου δίνουν.. και για να σε βοηθήσουν με το θηλαστρο επίσης ξέχνα το.. ή μάλλον είναι ανάλογα στη μαία που θα πέσεις και την διάθεση της..  Δεν ξέρω αν θέλεις κάποια έξτρα πληροφορία.. πες μου!  Έξτρα τιπ!! Όταν σου φέρουν φαγητό (αυτό το ανοστο, λιγοστό φαγητό λες και βάλθηκαν να βγεις από εκεί μέσα στα κιλά προ εγκυμοσύνης!) αφαίρεσε το από το δίσκο!! Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάς κάπου πχ τουαλέτα ή να πλύνεις το μωράκι σου και το δουν στο δίσκο πάνω, στο παίρνουν επιτόπου και ας μην το έχεις αγγίξει κάν!! 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακαρι μακάρι να δουμε μια μεγαλη χοριακή!!!🙏🙏🙏
    • Αχ κορίτσι μου καλά αποτελέσματα!!! Θα περιμένουμε σε λίγες μέρες μια μεγάλη χοριακή! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...