Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστέρηση και αρνητικό τέστ...

Recommended Posts

Καλημερα σας ,

Προσπαθούμε εδώ και αρκετό καιρό για ένα μωράκι και στους πρώτους ελεγχους που κάναμε βρέθηκε υψηλός κατακερματισμός στο σπέρμα του συζύγου.

Τελευταία φορά αδιαθετησα 18/06 με κύκλο 31-32 ημερών...έκανα τεστ και ήταν αρνητικό..έκανα σήμερα χοριακη και περιμένω...(edit την πήρα πριν λίγο αρνητική κι αυτή....... )

Το θέμα είναι ότι όλο αυτό το διάστημα μετά την περίοδο έχω πάρα πολλά άοσμα υγρά άλλοτε πιο πηχτα άλλοτε πιο ρευστά λευκά προς το κίτρινο πολύ πολύ αχνό.

Περνάνε απ' το μυαλό μου διάφορα...μέχρι που σκέφτομαι ότι επειδή πόνεσα πάρα πολύ στη σαλπιγγογραφια που έκανα 25/06 και είχα αρκετό αίμα μετά ,ότι κάτι πήγε λάθος...

Έχει τύχει σε καμία άλλη κάτι παρόμοιο;

Ξέρω πως καλοκαίρι ειδικά ο κύκλος μπορεί να χαλάσει αλλά δεν ξέρω τι να σκεφτώ...και κλασσικά αγχώνομαι και όσο αγχώνομαι τόσο αργούν όλα...φαύλος κύκλος!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου, 

γενικα όταν κάνουμε κάποιες επεμβάσεις και «πειράζουμε» τα κάτω μέρη, αλλάζει ο κύκλος. Αν πόνεσες μπορεί να το επηρέασε. Να σε ρωτήσω, που πηγές και πόνεσες; Γιατί πρεπει να κάνω και εγώ σαλπιγγογραφια και τρόμαξα τώρα. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Vivi_ είπε:

Καλημερα σας ,

Προσπαθούμε εδώ και αρκετό καιρό για ένα μωράκι και στους πρώτους ελεγχους που κάναμε βρέθηκε υψηλός κατακερματισμός στο σπέρμα του συζύγου.

Τελευταία φορά αδιαθετησα 18/06 με κύκλο 31-32 ημερών...έκανα τεστ και ήταν αρνητικό..έκανα σήμερα χοριακη και περιμένω...(edit την πήρα πριν λίγο αρνητική κι αυτή....... )

Το θέμα είναι ότι όλο αυτό το διάστημα μετά την περίοδο έχω πάρα πολλά άοσμα υγρά άλλοτε πιο πηχτα άλλοτε πιο ρευστά λευκά προς το κίτρινο πολύ πολύ αχνό.

Περνάνε απ' το μυαλό μου διάφορα...μέχρι που σκέφτομαι ότι επειδή πόνεσα πάρα πολύ στη σαλπιγγογραφια που έκανα 25/06 και είχα αρκετό αίμα μετά ,ότι κάτι πήγε λάθος...

Έχει τύχει σε καμία άλλη κάτι παρόμοιο;

Ξέρω πως καλοκαίρι ειδικά ο κύκλος μπορεί να χαλάσει αλλά δεν ξέρω τι να σκεφτώ...και κλασσικά αγχώνομαι και όσο αγχώνομαι τόσο αργούν όλα...φαύλος κύκλος!!

εγώ πάντως στον κύκλο που έκανα την σαλπιγγογραφια έμεινα και έγκυος...πάντως σε εγκυμοσύνη εγώ έβλεπα και στα 3 μου παιδιά υγρά σαν ωορρηξίας 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...