Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Γεια σας!Σήμερα θα ξεκινήσω το serpafar για 5 μέρες πρωί βραδυ,παίρνω πρώτη φορά.Εχουν εμφανιστεί παρενέργειες σε καμία?Αγχώνομαι λίγο γιατί φάρμακο είναι όσο να ναι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η Anna91217 είπε:

Γεια σας!Σήμερα θα ξεκινήσω το serpafar για 5 μέρες πρωί βραδυ,παίρνω πρώτη φορά.Εχουν εμφανιστεί παρενέργειες σε καμία?Αγχώνομαι λίγο γιατί φάρμακο είναι όσο να ναι...

Πολλες εχουνε παρει κ δεν εχουν παθει τιποτα απολυτως κ μαλιστα κ πολλες φορες..Φιλη μου με κλομιφαινη χαπια εβγαλε κυστες στο στηθος κ Εκανε παρακεντηση επρεπε πιο πριν να το ελεχξει αλλα το ειχε αμελησει βεβαια ειναι σπανιο και ειναι κλομιφαινη εσυ δεν θα εχεις προβλημα και εννοειται κανουμε παντα τσεκ απ στηθος υπερηχο ή μαστογραφια μια φορα το χρονο αναλογα κ την ηλικια φυσικα

καλη επιτυχια!!!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Anna91217 είπε:

Εγώ πήρα clomifaine citrate 2 φορες. νομίζω είναι το ίδιο φάρμακο. Λοιπόν δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα απλά τη 2η φορά έκανα μια κύστη η οποία έφυγε με την περίοδο. Καλή επιτυχία κορίτσι!!  

στις πριν 14 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εγώ πήρα clomifaine citrate 2 φορες. νομίζω είναι το ίδιο φάρμακο. Λοιπόν δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα απλά τη 2η φορά έκανα μια κύστη η οποία έφυγε με την περίοδο. Καλή επιτυχία κορίτσι!!  

Ευχαριστώ πολύ!!!Ελπίζω να είμαστε τυχεροί!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Anna91217 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!Ελπίζω να είμαστε τυχεροί!!

Στο εύχομαι κοπέλα μου!! Υπάρχουν πολλές κοπέλες που τα κατάφεραν με αυτό τον τρόπο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...