Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εγκυμοσυνη μετα απο παλυνδρομη....

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια, καταρχην θα ηθελα να ευχαριστησω, αν και αργοπορημενα, ολες τις κοπελες που με καλοσορισαν στην παρεα τους οταν εγινα μελος του mammyland και να ξερετε οτι δε το μετανοιωσα καθολου. Ειναι πολυ ευχαριστο να ξερεις οτι εχεις καποιον να ακουσει το προβλημα σου και ειναι ακομα πιο ευχαριστο οταν αυτος ο καποιος σε βοηθαει χωρις στην ουσια να σε γνωριζει. Στις 15 Δεκεμβρη ειχα μια παλυνδρομη, ημουν στην εντεκατη εβδομαδα... Η επομενη περιοδος μου ηταν 11 Ιανουαριου. Εχω κανονικα επαφες με τον αντρα μου ολο αυτο το διαστημα, θελω πολυ ενα μωρακι(εχω ηδη ενα κοριτσακι 2 χρονων) ομως φοβαμαι μην ξαναγινει παλυνδρομη. Ο γιατρος μου με μπερδεψε λιγο, τη μια μου λεει οτι μπορω να ξεκινησω αμεσως τις προσπαθειες και την αλλη να περιμενω κανα διμηνο. Μηπως βιαζομαι λιγο?

Δημοσίευση

bibibo καλημέρα!

Χρειάστηκε να κάνεις απόξεση μετά την παλίνδρομη ή είχες αιμορραγία; Είχα κι εγώ μια παλίνδρομη χωρίς αιμορραγία πέρσι τον Απρίλιο, για την οποία έπρεπε να κάνω απόξεση. Ο γιατρός μετά μου είπε να περιμένω ένα τρίμηνο.

Μετά από αποβολή όμως (γιατί είχα και μία αποβολή πριν την παλίνδρομη) μου είπε πως δε χρειάζεται να περιμένω πολύ, μόνο να μου έρθει και η επόμενη περίοδος και μετά ελεύθερα πάλι.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά την επόμενη φορά!! Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

kalimera bibibo, kai gw ekana apoxesi prosfata, distixws!imoun stin 8i vdomada egw!o giatros m emena, m eipe oti sto deutero kiklo mporw n arxisw tis prospatheies!esi apovales i ekanes kai si apoxesi?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα crazy.Ειχα αιμοραγια, πηγα στο γιατρο και μου ειπε τι ειχε συμβει. Το ξερω οτι βιαζομαι ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι δυστυχως. Στην αρχη με πειρε απο κατω τωρα ομως εχω πεισμωσει, το 2009 θα με βγαλει με μωρο, τελος!!!

Δημοσίευση

Έτσι.. έτσι!! Πείσμα και θέληση! Και το μωρό θα'ρθει! :)

Δημοσίευση

BIBIBO ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... ΟΛ ΑΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΜΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΣΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΣΗ... ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΒΛΕΠΕΙς ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΣΤΟΝ 6!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΚΥΚΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ... ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟ...ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ... ΕΓΩ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ...

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!:lol:

ΦΙΛΙΑ!

:kiss: :kiss: :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.