Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ (ΕΛΠΙΖΩ)ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ(ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ)Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 33-35 ΗΜΕΡΩΝ.ΚΑΝΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΩΤΑ , Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ 30/12/08 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/01/09 ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ , ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΟΓΟ,ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,(ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ) ΜΗΠΩΣ ΠΟΑΩ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΕΧΩ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩ(ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΝΑΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΡΟΖ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ , ΟΥΤΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενα τεστ απο το φαρμακειο θα σου λυσει την απορια,πηγαινε παρτο γιατι με αγχωσεσ και μενα ετσι.εγω με τον συζηγο 20 μερεσ προσπαθησαμε και με 2 μερεσ καθηστερηση εκανα το τεστ και μου βγηκε θετικο.εχει τεσ που το κανεισ απο την πρωτη μερα.τραβα και πεσ μου!!!!:woohoo: περιμενω.....με το καλο να εισαι και να νοιωσεισ αυτο που λενε μητροτητα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ??

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ

ΑΙΜΑΤΟΣ ΧΟΡΙΑΚΗ Β ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΟΧΙ.

ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ..

ΤΩΡΑ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑΣΟΥ ΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΠΑΛΙ. ΚΑΘΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ! ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΞΑΝΑ ΕΙΔΕΣ ΑΙΜΑ; ΑΝΤΕ ΑΝΕΒΑΑΑΑΑΑΑ! ΚΑΝΕ ΤΕΣΤ Κ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κι από μένα! :)

Θα συμφωνήσω με τη Γιώτα! Είναι τόσα πολλά και διαφορετικά τα συμπτώματα που δε βρίσκεις άκρη! Ακόμα και στην ιδέα, συμπτώματα εγκυμοσύνης έχουμε!!! Όποια και να ρωτήσεις, σίγουρα την έχει πατήσει τουλάχιστον μία φορά!

Βασανίζεις τον εαυτό σου έτσι...

Εγώ θα σου έλεγα πως αν δεν αντέχεις την αγωνία, πήγαινε σήμερα κιόλας να κάνεις μια χοριακή. Όχι για άλλο λόγο, μόνο και μόνο για να μην στρεσάρεσαι. Γιατί αν είσαι έγκυος, κάνεις κακό στο μωράκι σου αλλά κι αν δεν είσαι, με το άγχος καθυστερείς την περιόδο σου από το να έρθει!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και η περίοδος να καθυστερήσει ίσα με... 9 μήνες!!! :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοπέλα μου!

Αυτό που θέλω να σου πω (χωρίς να σε ξεσηκώσω βέβαια) είναι ότι κι εγώ το ίδιο ένιωθα (τραβηγματάκια και ζαλάδες) αλλά είχα δει για 2 ημέρες ροζ υγρά που έλεγα ότι να'τα ήρθανε!!!

Τελικά το είχαμε πιάσει το παιδάκι εκεί που δεν το περιμέναμε! Πάντως κάνε ένα τεστάκι! Δε χάνεις τίποτα!

Άντε και πες μας τα νέα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...