Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα!!  Έκανα κι εγω την αυχενικη μου στις 13/8 και σήμερα βγήκαν και τα αιματολογικα . Όλα πολυ καλα!! Υπάρχει μια υποψία για αγοράκι...Κι εγω σκέφτομαι για μαξιλαρι αλλα προς το παρον βολεύομαι. 
    • Να πως καταφερα να τον κοιμισω η δολια μανα και μετα το βουτηξε κιολας το πανι και καθομαι απο πανω μην φραξει τη μυτη του. 
    • Καλημερουδια κοριτσακια μου τι κανετε;; Εμπλεξα με δουλειες κανουμε κατι μαζεματα στο σπιτι και πηραμε καινουριο καναπε και κατι αλλα για να ειμαστε πιο ανθρωπινα γιατι ηθελαν σοβαρο πεταμα τα προηγουμενα. @Kn1 μου νομιζω στο ειχα γραψει σε προηγουμενη αναρτηση ειναι τα κοιλομαλλα που πεφτουν. Συνεβη στον μπεμπη μιας φιλης κρατησε ενα μηνα περιπου και παραλληλα βγηκαν και καινουρια μαλλακια. Μην ανησυχεις δωσε λιγο χρονο. @ΜαρίαΔημήτρης ετσι και μενα μια τρωει και εμενα μια τρωει 90 και λεω τι το βρηκε δεν εχει ορεξη; Αρχισαμε να δυσκολευομαστε στον υπνο, παλευει να κοιμηθει και δεν τον παιρνει υπνος, πριν λιγο για να παρει τον υπνακο του του εβαλα πανι στα μουτρα και για πρωτη φορα τ αρεσε και κοιμηθηκε επιτελους. Ρε σεις δεν ειναι υπεροχο που καθονται σαν παπαγαλακια στην αγκαλια και κοιτανε τριγυρω; Και απο πισω βλεπεις ενα τεντωμενο κεφαλακι ❤️. Κουτσομπολικα ειναι. Υπομονη με το αλμα ειναι απο τις χειροτερες εβδομαδες αυτες γυρω στον 4ο μηνα βασανιζονται. @Diwni μου γλυκια καλες διακοπες να εχετε, να περασετε υπεροχα λογικα η πρωτη μερα ηταν ζορικη και στη συνεχεια θα επανελθει στο κανονικο. Ειναι και το εμβολιο εμας μας ειχε τιναξει ενα 24ωρο πριν 20 μερες που τα καναμε. Κορμαρες διμετρες ειστε και σεις πολυ καλα κιλα και υψος φτου φτου. Στειλε να μας πεις πως περνατε. 
    • Εγώ μέχρι τώρα είχα εμετούς κάθε μέρα και τώρα που έχουν αρχίσει και έχω ανα 2-3 μέρες λέω ωραία θα ξεκινήσω να βγαίνω και από χθες και έχω την μέση μου,μια με τραβάει η κοιλιά μου😂 Και πιο μετά θα νιώθω να κλοτσαει άρα δεν με βλέπω για πολλά. 
    • Καλημέρα σε όλες... Εύχομαι καλά αποτελέσματα!!! Ταλαιπωρία τώρα τον Αύγουστο που κλείνουν τα μικροβιολογικά, υπομονή!!! Σκέφτομαι και εγώ για το Π μαξιλάρι θα το ψάξω έχεις δίκιο σε αυτό που λες για τον χειμώνα @Pinacolada.  Εγώ δεν ξέρω πως αισθάνομαι να πω την αλήθεια δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο είμαι στην 15η εβδομάδα παίρνω τα συμπληρώματα μου κάνω τις ενέσεις μου βλέπω τη κοιλιά μου ελαφρώς φουσκωμενη αλλά δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο,ίσως κάποιες ενοχλήσεις κατά τόπους σαν ελαφριά περίοδο!! Εσείς πώς είστε αυτό το διάστημα με συμπτώματα;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...